Çıkmazdayım eşimle konuşsammı bilemiyorum

balxixmnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
2.806
18
116
45
Diğer
eşimin ailesiyle çok kötü şeyler yaşamıştık buradada anlatmıştım. 3,5 sene ayrı kaldık sonra evlendik ama hep kavga hep ayırmaya çalıştılar. 4,5 senelik evliyim geçen sene eşim onların yüzünden kaza yaptı ve bir sürü masraf resmen dibe vurduk hiçbiride siz nasıl ödüyorsunuz demedi. şükür ödedik bitiyor. ama tesadüfen eşimin mailinden görümcemin yazdıkalrını gördüm facede yazışmışlar baya bi. en son kaynanamla eşim ben yokken kavga etmişler ve gitmiyoruz artık dedi eşim hiç sormadım neden diye sonradan anlattı. ama şimdi görümcem neler neler yazmış o kadar sinir oldum ki yok bizim borçlarımızı ödemek için çalışmış kaynanam. ne borcu ödemesi biz aylarca evimize ekmek girmedi kuru kuru çorba içtik. herşeyimiz yapmışlar gibi konuşuyorlar. eşimi suçluyor ama bir yandanda senin lafların değil bunlar diyerek beni suçluor. ağzımı açmıyorum hiç ama olanıda anlatırım çünkü kaç defa yalancı yerine koymaya çalıştırlar.
şimdi eşimle bunları okuduğumu söyleyip konuşmak istiyorum ama ne yapayım bilemiyorum çıkmazdayım.

Bence biraz bekleyin. Bu sinirle konuşursanız ağzınızdan yanlış kelimeler çıkabilir bu durumda eşinizide üzersiniz. Hem zaten eşiniz durumun farkında kimin haklı kimin haksız oldugunu biliyor sanırsam. Ayrıca konuşmaya kalksanız bu sefer demezmi sen benim mailimi niye kurcalıyorsun diye. Bence bekleyin zamanı gelince o size kendiliğinden açar konuyu..

Bence biraz bekleyin. Bu sinirle konuşursanız ağzınızdan yanlış kelimeler çıkabilir bu durumda eşinizide üzersiniz. Hem zaten eşiniz durumun farkında kimin haklı kimin haksız oldugunu biliyor sanırsam. Ayrıca konuşmaya kalksanız bu sefer demezmi sen benim mailimi niye kurcalıyorsun diye. Bence bekleyin zamanı gelince o size kendiliğinden açar konuyu..

maillerine zaten hep ben bakarım neden kurcalıyorsun demez yani birbirimizin bütün şifrelerini biliriz bu sevgiliykenden beri böyle. ben zaten sinirli bir şekilde konuşmayacağım ama kesin konuşacağım kararımı verdim. ben ailesi arasına asla girmedim eşimde benim ne söylediğimi bildiği için onların böyle beni suçlamalarına sinir oluyor ki kaynanam bizim hayatımızı yönetmeye çalışıyor. eşime sürekli şöyle yap şuna git buna gitme der bana sürekli şöyle giyin felan yani bizim tarzımız değil koskoca insanlarınız bizim aklımız yokmu. ama bu görümcemin yaptığı çok oldu artık ona ne oluyorda eşimi tehdit edebiliyor. ki yazdıkalrından anladığımö kadarıyla eşimde bişeyler söylemiş ama bunlar snein kelimelerin değil diyo ya bu 36 yaşında koskoca adam ne yani benmi söylüyorum. bizim hanemize karışamazlar. zamanında nerdelerdi biz düğün hazırlıkları için koştururken, borçlarımızı öderken, hastayken, eşim ameliyat olduğunda, onalr yüzünden kaza yaptıda biz yine evimizde çorba içtik. ben evde ne yaşıyorum ne zaman bildiler dişimi tırnağıma kattım evlenirken 8 bileziğim vardı 4 de eşim aldı kaynanamla kayınbabamda takı niyetine eşimin aldıkalrını taktılar. ve buna rağmen gittim temizliğini yaptım ama yine kavga çıkartıp eşimi evinden kovmuş. gidermi o adam bunca yapılandan sonra. açıkcası gitmez ve şu mübarek günde ahım üzerlerine olsun diyorum allah büyük.

merhabalar. öncelikle esiniz ve sizin adınıza üzüldüm. bu aileler cocuklarrı evlendığınde artık onlarında kendi içinde birer aile olduklarının ayrımına varamıyorlar galiba. helede erkek anneleri neden böyle davranır bilemem. destek olmak varken oglunun esınıde kzıın gıbı gormek varken bu huzursuzluklar nıye. ne var ortda paylaşılmayan o hep senın oğlun hepte gelınının kocası cok farklı kavramlar. sorunuza gelınce konusun tabı ama sakın bır sekılde uzuldugunuzu bellı ederek ona destek oldugunuzu belli ederek. yanında olun esınızın. yeri gelir dediğiniz gibi kuru ekmek yiyin ama böyle fesat insanların :20:aile kurumunuzuna mudehale etmesıne ızın vermeyın.

Belli ki içine dert olmuş okudukların. Daha önceki konularından da anladığım kadarıyla maaşallah gayet düzgün giden bir evliliğin var nazarlardan uzak. Ben olsam eşimden hiç bir sıkıntımı kolay kolay saklamazdım. Paylaş, dertleş neden içinde büyüsün dursun ki? Hayat arkadaşın o senin. Allah huzurunuzu hiç bozmasın canım...

dün akşam konuştum zaten eşimle hiç kızmadı dahada olayalr olmuş ve görümcemle telefonda görüşmüşler felan onlarıda anlattı. bende kızdığım yerleri söyledim ne demek istiyor hiçbirşey yapmamışlarmı dedim. onların yüzünden biz neler çektik tam toparlandık onalırn yüzünden kaza yaptın bir senedir borç ödüyoruz hangisi sordu dedim. işleri düşünce ararlar bitince güle güle dedim. eşimde aynılarını ablasına söylemiş zaten. bıktık usandık artık onların yüzünden neler çektik anlattıklarım devede kulak resmen yinede sustuk ama artık eşim kaldıramıyor. kollesterol hastası oldu içtiği ilaçlar yan etki yaptı spermlerinde azalma oldu 1 sene onlar için iğne yedi yazık. ben ise ilk senemde onalrın yüzünden bebişimi düşürdüm. şimdi tüp bebek tedavisindeyiz yine huzurumuzu kaçırmaya çalışıyorlar. ama artık izin evrmeyiz. onalr kendileri mutsuz bir yuvadalar diye bizdemi mutsuz olalım yani. allaha havale ettim hepsini eşim sağolsun hepsinin ağzının payını veriyor şükürki artık hiç ezdirmiyor beni.

canım bence hiçbişey söyleme, çünkü gerek yok nasılsa eşin herşeyin farkında
eğer farkında olmasaydı konuşmayı düşünebilirdin

keşke gördüklerini sölemesydin..
bu konuda eşinle yüzgöz olmasaydın..
erkekler her ne görürse görsünler ailelerinden yinede onları başkalarına ezdirmezler.
bu siniri geçecek elbet eşinin ozaman yine ailesi tatlı olacak..
erkekler kendi ailesinden olanları kendi çiğ çiğ yer ama kimseye yedirmez..
bidaha açma konuyu.heleki görümcene falan sakınn..
stres yaşama cnm rahat bir psikolojide ol ki bebişin daha çabuk olsun..üzüldüğüne degmezler biliyosun..

keşke gördüklerini sölemesydin..
bu konuda eşinle yüzgöz olmasaydın..
erkekler her ne görürse görsünler ailelerinden yinede onları başkalarına ezdirmezler.
bu siniri geçecek elbet eşinin ozaman yine ailesi tatlı olacak..
erkekler kendi ailesinden olanları kendi çiğ çiğ yer ama kimseye yedirmez..
bidaha açma konuyu.heleki görümcene falan sakınn..
stres yaşama cnm rahat bir psikolojide ol ki bebişin daha çabuk olsun..üzüldüğüne degmezler biliyosun..

yok güzelim konuştuk ben bişey saklayamam içim içimi yer. gayet normal konuştuk eşim sadece benim stres yaşamamı istemiyor artık o yüzden bide o asla kendisi söylemez hep ben bişekilde yakalarım :)))
görümceme gelince zaten öyle oturup muhabbet ettiğim felan yok onalrla düğün günü bana kuaförde laf sokmuştu sonrada eşime söyleyince ben söylemedim demişti. o yüzden ben hiçmi hiç samimi olmadım. birde kaynanam normalde bize iyi davranırdı bir bakmışsın kötü sonrada ablanız selam söyledi derdi kinayeli bizde derdik hımm doldurmuş yine cadı görümcek :))))
benden uzak allaha yakın olsunlar ne diyelim işleri düşünce arar onalr bizi kimbilir ne vardır. bakalım kaynımı nasıl evlendirecek görecez bana bir gelin ayakkabısı çantası alamayan kadın. parmağıma bir yüzük alamayan kadın.

Back
X