- Konu Sahibi balxixmnur
eşimin ailesiyle çok kötü şeyler yaşamıştık buradada anlatmıştım. 3,5 sene ayrı kaldık sonra evlendik ama hep kavga hep ayırmaya çalıştılar. 4,5 senelik evliyim geçen sene eşim onların yüzünden kaza yaptı ve bir sürü masraf resmen dibe vurduk hiçbiride siz nasıl ödüyorsunuz demedi. şükür ödedik bitiyor. ama tesadüfen eşimin mailinden görümcemin yazdıkalrını gördüm facede yazışmışlar baya bi. en son kaynanamla eşim ben yokken kavga etmişler ve gitmiyoruz artık dedi eşim hiç sormadım neden diye sonradan anlattı. ama şimdi görümcem neler neler yazmış o kadar sinir oldum ki yok bizim borçlarımızı ödemek için çalışmış kaynanam. ne borcu ödemesi biz aylarca evimize ekmek girmedi kuru kuru çorba içtik. herşeyimiz yapmışlar gibi konuşuyorlar. eşimi suçluyor ama bir yandanda senin lafların değil bunlar diyerek beni suçluor. ağzımı açmıyorum hiç ama olanıda anlatırım çünkü kaç defa yalancı yerine koymaya çalıştırlar.
şimdi eşimle bunları okuduğumu söyleyip konuşmak istiyorum ama ne yapayım bilemiyorum çıkmazdayım.
şimdi eşimle bunları okuduğumu söyleyip konuşmak istiyorum ama ne yapayım bilemiyorum çıkmazdayım.