çıkmazdayım lütfen bi akıl verin :(((

Sibel251990

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
2
0
6
35
benim bi ilişkim vardı ayrıl barış devam ediyorduk,benim maddi olarak durumum iyi yani rahat büyüdüm,oda babası öldüğü için babaannesi annesi ve kardeşine bakıyor çook bi maaşda almıyor,her neyse biz zaten çok zıtız süreki kavga ediyoruz ayrılma nedenlerimizde onun ilgisiz kalması benim çok fazla dert yanmam vs ama işte hep bi şey oluyor ya o ya ben yazıyoruz özledim diye görüşmek istiyoruz görüşüyoruz engelo olamıyoruz,en son yine buluştugumuzda kaldığımız yerden devam edelim dedim,oda sürekli ayrılıp barışıyoruz olmuyor ki ben seni ilerde üzmek istemiyorum herşey aşk değil sen rahat büyümüşsün ayak uyduramazsın çok zorlanırsın ben senin için konuşuyorum ama seviyorum falan dedi,bende bilmiyorum onunla her yola varım seven insan mantıklı dşünmez derler ya bende öleyim,ben 25 oda 31 yaşında gerçi yaşadıkları dahada yıpratmış onu ama,bilmiyorum yani sonu yok diyor ilerisini ben göremiyorum diyor ama işte engel olamıyorum oda olamıyor tamamen bitti desekde yeniden görüşüyoruz,lütfen bi akıl verin sabretmeliyim zaman diyip yoksa silip atmalımıyım ama ben onu bırakmak istemiyorum içimdeki ses hep bunu diyor :(((((

Bittiği zaman bitti deyin.
Görüşmeyin..
Alışırsınız.
Gerçekten de sonu yok gibi görünüyor..
Maddi durumu değil. Çabalamıyor çünkü..

sana açıkça ayak uyduramayacağını söylemiş...eğer ayak uydurcaksan görüş uydurmayacaksan oyalanmayın...

benim bi ilişkim vardı ayrıl barış devam ediyorduk,benim maddi olarak durumum iyi yani rahat büyüdüm,oda babası öldüğü için babaannesi annesi ve kardeşine bakıyor çook bi maaşda almıyor,her neyse biz zaten çok zıtız süreki kavga ediyoruz ayrılma nedenlerimizde onun ilgisiz kalması benim çok fazla dert yanmam vs ama işte hep bi şey oluyor ya o ya ben yazıyoruz özledim diye görüşmek istiyoruz görüşüyoruz engelo olamıyoruz,en son yine buluştugumuzda kaldığımız yerden devam edelim dedim,oda sürekli ayrılıp barışıyoruz olmuyor ki ben seni ilerde üzmek istemiyorum herşey aşk değil sen rahat büyümüşsün ayak uyduramazsın çok zorlanırsın ben senin için konuşuyorum ama seviyorum falan dedi,bende bilmiyorum onunla her yola varım seven insan mantıklı dşünmez derler ya bende öleyim,ben 25 oda 31 yaşında gerçi yaşadıkları dahada yıpratmış onu ama,bilmiyorum yani sonu yok diyor ilerisini ben göremiyorum diyor ama işte engel olamıyorum oda olamıyor tamamen bitti desekde yeniden görüşüyoruz,lütfen bi akıl verin sabretmeliyim zaman diyip yoksa silip atmalımıyım ama ben onu bırakmak istemiyorum içimdeki ses hep bunu diyor :KK43:((((

25 yaş hareketlerine uymuyor anlattıklarınız.
bence biraz net olun. ben olsam sürekli ayrıl barıştan sonra ciddi bir ilişki düşünmezdim. hele bir de erkeksem.
bu kadar zıtsanız da uzatmayın bana kalırsa.

benim bi ilişkim vardı ayrıl barış devam ediyorduk,benim maddi olarak durumum iyi yani rahat büyüdüm,oda babası öldüğü için babaannesi annesi ve kardeşine bakıyor çook bi maaşda almıyor,her neyse biz zaten çok zıtız süreki kavga ediyoruz ayrılma nedenlerimizde onun ilgisiz kalması benim çok fazla dert yanmam vs ama işte hep bi şey oluyor ya o ya ben yazıyoruz özledim diye görüşmek istiyoruz görüşüyoruz engelo olamıyoruz,en son yine buluştugumuzda kaldığımız yerden devam edelim dedim,oda sürekli ayrılıp barışıyoruz olmuyor ki ben seni ilerde üzmek istemiyorum herşey aşk değil sen rahat büyümüşsün ayak uyduramazsın çok zorlanırsın ben senin için konuşuyorum ama seviyorum falan dedi,bende bilmiyorum onunla her yola varım seven insan mantıklı dşünmez derler ya bende öleyim,ben 25 oda 31 yaşında gerçi yaşadıkları dahada yıpratmış onu ama,bilmiyorum yani sonu yok diyor ilerisini ben göremiyorum diyor ama işte engel olamıyorum oda olamıyor tamamen bitti desekde yeniden görüşüyoruz,lütfen bi akıl verin sabretmeliyim zaman diyip yoksa silip atmalımıyım ama ben onu bırakmak istemiyorum içimdeki ses hep bunu diyor :KK43:((((

bak canım ben eşimle 5 sene flörtün ardında evlendim.. 3 yıldır da evliyiz.. ilk başta dedik ki ağzımızdan ayrılık cümleleri dökülürse o gün orda bitsin konu her ne olursa olsun..
ilk günden beri hiç ayrılmadık, evlendiğimizden beri şakasına bile boşarım seni vb cümleler kurmadık..
bu birbirimize deli aşkımızdan değil saygımızdan ileri geliyor.. bir kere ayrılma ilişkiye olan saygıyı bitiriyor.. amiyane tabirle ilişkiyi yalama yapıyor..
geçtim maddi-manevi konuları zıtlıkları siz zaten çoktan yalama olmuşsunuz.. bitir bu ilişkiyi ve arkana bakma.. birkaç ay içinde ne kadar doğru karar verdiğinin farkına varacaksın..

O babaannesine annesine kardeşine bakıyormuş . Evin babası gibi olmuş yani . Bu sizi ileride rahatsız edecekse size sorun olacaksa bittirmeniz daha mantıklı gibi :KK14:

bi insan birini ya sever ya sevmez
ya ister ya istemes
seviyor ve istiyorsaniz butun zorluklari goza alarak devam edin.
yok zora gelemem derseniz bitsin gitsin.zor olani daha da zorlastirmayin

Bittiği zaman bitti deyin.
Görüşmeyin..
Alışırsınız.
Gerçekten de sonu yok gibi görünüyor..
Maddi durumu değil. Çabalamıyor çünkü..
zaten maddiyat değil yani onun demesiyle öle bilmiyorum bi erkek ne kadar para sıkntısını dile getirir,sadee aile yaşantımız farklı ben çok fazla sorumluluk yüklyüm her gün ne ne yapsan diye dşünüyorum falan diyor sonuçta az bi maaş 3 boğaz onada hak veriyorum ama işte birbirimizede karşı koyamıyoruz

Adam bir sürü kişiye bakıyor.Artı bide size bakıcak.Parasızlık olacak bu belli oldu.Ama çokkkk iyi anlaşıyosunuz büyük aşk desem,oda yok.Aşk varsada anlaşma yokki hem anlaşamayıp hem maddi sıkıntı çekerken zaten aşkta kalmaz.Bence yaşına göre biraz fazla mantıksız davranıyosun.

Back
X