- 5 Ekim 2015
- 2
- 0
- 6
- 35
- Konu Sahibi Sibel251990
benim bi ilişkim vardı ayrıl barış devam ediyorduk,benim maddi olarak durumum iyi yani rahat büyüdüm,oda babası öldüğü için babaannesi annesi ve kardeşine bakıyor çook bi maaşda almıyor,her neyse biz zaten çok zıtız süreki kavga ediyoruz ayrılma nedenlerimizde onun ilgisiz kalması benim çok fazla dert yanmam vs ama işte hep bi şey oluyor ya o ya ben yazıyoruz özledim diye görüşmek istiyoruz görüşüyoruz engelo olamıyoruz,en son yine buluştugumuzda kaldığımız yerden devam edelim dedim,oda sürekli ayrılıp barışıyoruz olmuyor ki ben seni ilerde üzmek istemiyorum herşey aşk değil sen rahat büyümüşsün ayak uyduramazsın çok zorlanırsın ben senin için konuşuyorum ama seviyorum falan dedi,bende bilmiyorum onunla her yola varım seven insan mantıklı dşünmez derler ya bende öleyim,ben 25 oda 31 yaşında gerçi yaşadıkları dahada yıpratmış onu ama,bilmiyorum yani sonu yok diyor ilerisini ben göremiyorum diyor ama işte engel olamıyorum oda olamıyor tamamen bitti desekde yeniden görüşüyoruz,lütfen bi akıl verin sabretmeliyim zaman diyip yoksa silip atmalımıyım ama ben onu bırakmak istemiyorum içimdeki ses hep bunu diyor
((((