çıkmazdayım ne yapacağımı bilemedim

berna001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
6
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar formu uzun süredir takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu,yardımınıza,düşüncelerinize ihtiyacım var.

Biz 2 yıllık evli çiftiz. Eşim benim pek arzum ve isteğim olmadan internette bir arkadaşlık sitesine takılmaya başladı,yaklaşık 1 aydır takılıyoruz.
İçim el vermediği için ne yaptığını merak ettiğim için bende yanında oluyorum. Bana getirdiği teklifte şuydu ; çift olan bir eşle görüşüp tanışıp
ilişkimizde renk olsun diye,fantazi olsun diye onlarla beraber olmaktı. Beraber olmaktan kastım ise aynı oda içinde eşleri değiştirerek veya değiştirmeyerek fark etmez. Ben bu duruma nasıl bakmalıyım,nasıl yaklaşmalıyım. Eşimin isteğini yerine getirmelimiyim,ama ben başka biriyle birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yada neden böyle bir arayışa girdi onuda anlayamıyorum. Yardım lütfen :(((

dalga mı geçiyorsun sen :53:bunu sorman bile normal olmadığını gösteriyor:20:
kocan sana nasıl böyle bir teklifte bulunabilir ikinizde tedavi olun bence

ben eşini başkasıyla paylaşmayı düşünen adama adam demem hee eğer kadın da bunu yapsam mı diye düşünüyosa tencere kapak olmuşsunuz mutluluklar

Merhaba kızlar formu uzun süredir takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu,yardımınıza,düşüncelerinize ihtiyacım var.

Biz 2 yıllık evli çiftiz. Eşim benim pek arzum ve isteğim olmadan internette bir arkadaşlık sitesine takılmaya başladı,yaklaşık 1 aydır takılıyoruz.
İçim el vermediği için ne yaptığını merak ettiğim için bende yanında oluyorum. Bana getirdiği teklifte şuydu ; çift olan bir eşle görüşüp tanışıp
ilişkimizde renk olsun diye,fantazi olsun diye onlarla beraber olmaktı. Beraber olmaktan kastım ise aynı oda içinde eşleri değiştirerek veya değiştirmeyerek fark etmez. Ben bu duruma nasıl bakmalıyım,nasıl yaklaşmalıyım. Eşimin isteğini yerine getirmelimiyim,ama ben başka biriyle birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yada neden böyle bir arayışa girdi onuda anlayamıyorum. Yardım lütfen :(((

arkadasım dalga mı gecıyosun mubarek kandıl gunu..

ne yapacaksın peki ne düşünüyosun

Pardon???:53:

Ama bu dalga geçmek için böyle konu açıp verilen cevaplara gülenlerin gerçekten ruh ve cinsel sağlığından şüphe ediyorum...
Fikrinizde var ki eyleme geçiremedikçe burada tatmin oluyorsunuz.:ssz:

bu nee beeee bde bzlerden fikir istiyo oruçlu olmasam açardım ağzımı ama neyse ... saçma sapan konularla kmseyi meşgul etme her kmsen artık!!!!

la havleeee mubarek gunde sinirim zıpladı heee
kızım ıyımısın sen? kendınde mısın?
ilişkinize renk katmak ıcın senın gozunun onunde baska bı kadınla beraber olucak, sende onun yanında baska bı erkekle... ohaaaaa artık yaaaa
nasıl bı mıde var senın o kocanda? sende aşağı yukarı kabul etmıssın maşaAllah...
ikinizede Allah akıl fikir versin.

Bu teklifinden sonra hala gayet soğukkanlısınız ve eşim ( kocam ) diyebiliyorsunuz....
:53::53::53::53::53:
diyecek birşey bulamıyorum, normalde bir bayana yakışmadığını biliyorum ve hiç kullanmam
ama ben sadece ''ohaaaa'' :50::50::53::53: diyorum...

arkadaşlar kerkez beni yanlış anlamış. ben tabiki böyle bişeye karşım sonuna kadar. ama bu kadar ağır tepkiler vereceğinizi bilsem hiç sormazdım. bazen kendimde arıyorum sucu acaba yetersizmiyim diyorum ama böyle bir şikayetimiz olmadı bugüne kadar. neden böyle birşey istediğine anlam veremiyorum. Hani derlerya kocanın her istediğini yapmak kadına caiz günahı erkeğe diye. ben tabiki başka bi adamla beraber olabileceğimi düşünmüyorum. sadece fikir almak istedim evliliğim sallantıda.

böyle bir konuda sallanacak bir evliliği kurtarmaya gerek var mı sizce ? tabi sizin hayatınız ama bana çok garip geldi:50:

arkadaşlar kerkez beni yanlış anlamış. ben tabiki böyle bişeye karşım sonuna kadar. ama bu kadar ağır tepkiler vereceğinizi bilsem hiç sormazdım. bazen kendimde arıyorum sucu acaba yetersizmiyim diyorum ama böyle bir şikayetimiz olmadı bugüne kadar. neden böyle birşey istediğine anlam veremiyorum. Hani derlerya kocanın her istediğini yapmak kadına caiz günahı erkeğe diye. ben tabiki başka bi adamla beraber olabileceğimi düşünmüyorum. sadece fikir almak istedim evliliğim sallantıda.
ama bu gerçekten ohaaalık bi de dine mi dayandırıyosun hangi kitapta okudun zinanın caiz olduğunu saçmalama yaa, bu nasıl bi sapkınlıktır bi de böyle bi günde

kadının eşinin her istediğini yapmalı tabii meşru çerçeveler içinde..
karşılıklı memnuniyet diyelim..ama sizin olay kusura bakmayın da
sapıkça duygularla ele alınmış bir olay..kk gibi gayet ciddi bir forumda
bu soruya nasıl yanıtlar bekliyordun? sen eşinin neler yaptığını ayırt
edemiyorsan üstelik bu derece buradaki kadınlar ne desin sana?
yeni üyesin üstelik erkek olmadığın ne malum..böyle bir şeyi
bir kadının düşünebileceğine ihtimal bile vermek istemiyorum..:19:

Kocanın her dediğini yapmak caiz mi??? Yok öyle bir şey arkadaşım.
Eşlerin birbirinin gönlünü hoş tutması asıl caiz olan. Uydurma Arap
geleneklerinin dinimize ya da herhangi bir dine alet etmenin mantığı
yok. ( Biliyorum dini konularda her topikte yorum yapılmıyor ama lütfen
böyle saçma bahanelere sığınmayın. 'Oku' diye bir vahiyle inmeye
başlayan kutsal kitabı olan ve akilane olmayan hiçbir şeyi barındırmayan
bir dine böyle abes atıflarda bulunmayın. )

Eşiniz bu yönünü size göstermemiş, çok iyi gizlemiş muhtemelen ama
cinsel anlamdaki doyumsuzluk onu böyle abes ( fikir diyemem ) şeylere
itiyor. Böyle bir evlilik bitse ne olur bitmese ne olur. Hadi diyelim cinsel
yönden yetersiz kalıyorsunuz... E o zaman sizi istememesi gerekir. Öyle
sapıkça fantezilere alet mi eder insan karısını, aile şerefi diye bir şey var...
Kaçın kurtarın kendinizi lütfen. Böyle şeyler düşünen adamdan herşey
beklenir. Hayır bir de bunu sormaya cesareti var yani...

eşinin istediği herşeyi yapmak caiz değildir:47:

bunu hangi kitap yazıyor sadece sana zarar vermeyecek şeyleri yapman caiz dir sadece eşinle birlikte olman caiz dir :37:

ablacım bu ne ya :27: şaka gibi resmen insanın eşi bunu nasıl isterki aklım mantığım almıyor :50:

Back
X