çıkmazdayım ne yapacağımı bilemedim

Evet eşinin her dediğini yapmak caiz çok doğru söylüyosun yalnız bir şey var onuda atlamayın... diğer eşlerle halvet olmadan önce imam nikahı kıydırın :33:

Merhaba kızlar formu uzun süredir takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu,yardımınıza,düşüncelerinize ihtiyacım var.

Biz 2 yıllık evli çiftiz. Eşim benim pek arzum ve isteğim olmadan internette bir arkadaşlık sitesine takılmaya başladı,yaklaşık 1 aydır takılıyoruz.
İçim el vermediği için ne yaptığını merak ettiğim için bende yanında oluyorum. Bana getirdiği teklifte şuydu ; çift olan bir eşle görüşüp tanışıp
ilişkimizde renk olsun diye,fantazi olsun diye onlarla beraber olmaktı. Beraber olmaktan kastım ise aynı oda içinde eşleri değiştirerek veya değiştirmeyerek fark etmez. Ben bu duruma nasıl bakmalıyım,nasıl yaklaşmalıyım. Eşimin isteğini yerine getirmelimiyim,ama ben başka biriyle birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yada neden böyle bir arayışa girdi onuda anlayamıyorum. Yardım lütfen :(((
ben senin yerinde olsam böyle lanet bi adamla evlıyım ıntaharı dusunuyorum dıye topik acar bir derdim var kosesine yerlesırdım
Allahım kıyamet alametlerımı bunlar ..
mubarek kandilde actıgın konuya bak !! yöneticiler olmasa ben sana bi cevap yazardım ama neysee !!

Ahlaksız Teklif Resmen !!

Ahlak, sevgi ve saygının olmadığı bir evde yaşıyorsunuz bana göre

Bir sirkelenin aynanın karşısına geçip sorun kendinize BEN NE YAPIYORUM diye!!

Eşinizin size böyle bir şeyi teklif etmesi tekliften sonra aynı evi aynı yatağı paylaşmanız bile hata.!

sorunun mu var ya? napmalıyım ne cevap vermeliyim diye düsündün ya yakata alkışlıyorum:46::46:
önünde eğiliyorum:42: seven kadın aşık ve sadık adam mutlu yuva.cocuk olunca araya alırsınız..özendim:31: hey allahım nereye gidiyoruz...

Bence sen soruyu yanlış sormuşsun...Ben bu adamı boşamalımıyım diyecektin heralde...Hemen boşa arkana bile bakma...Ahlaksızlık diz boyu olmuş bu adamda.

Merhaba kızlar formu uzun süredir takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu,yardımınıza,düşüncelerinize ihtiyacım var.

Biz 2 yıllık evli çiftiz. Eşim benim pek arzum ve isteğim olmadan internette bir arkadaşlık sitesine takılmaya başladı,yaklaşık 1 aydır takılıyoruz.
İçim el vermediği için ne yaptığını merak ettiğim için bende yanında oluyorum. Bana getirdiği teklifte şuydu ; çift olan bir eşle görüşüp tanışıp
ilişkimizde renk olsun diye,fantazi olsun diye onlarla beraber olmaktı. Beraber olmaktan kastım ise aynı oda içinde eşleri değiştirerek veya değiştirmeyerek fark etmez. Ben bu duruma nasıl bakmalıyım,nasıl yaklaşmalıyım. Eşimin isteğini yerine getirmelimiyim,ama ben başka biriyle birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yada neden böyle bir arayışa girdi onuda anlayamıyorum. Yardım lütfen :(((

bence bu msj tava getirme msjı:((üzgünüm ki yandaş bulucağı birine sanki özel msj atmak için yazılmış bir msj gibi geldi.eşin bunu demiş bile olsa neden bunu buraya yazıyorsun ki.nasıl bir cesarettir bu:(yazıyor bile olmaktan utanççç duyarım...

gece gece şok geçirdim :53::53::53: gerçi niye bu kadar şaşırdıysak.. kıyamet alametleri bunlar :19:
Allahım yaşatmasın.. ama hala cevabı bu kadar açık bi soruya bi cvp istiosan bu boşanma sebebidir cnm.. hatta cinayet sebebi.. :47::47:

yanlış birşey yapmasın diye mi yanındasın yoksa yanlış seçim yapmasın diye mi?

yazık demekten başka yapılacak bir yorum yok zaten.

bu olaya swingers deniyor veya open marriage herkes hayatında özgür.. Türk kültürüne çok ters olsada yaşayan çok Türk var
ama bunu kocan sana zorlayarak dikta edemez istemiyorsan konuşulmamış olarak kalmalı

yorumlara bakıyorum çok sert ama bu yaşam tarzını erkeklerden çok isteyen belki farkında olmadan aldatarak yaşayan çok kadın vardır eminim..

Back
X