Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben senin yerinde olsam böyle lanet bi adamla evlıyım ıntaharı dusunuyorum dıye topik acar bir derdim var kosesine yerlesırdımMerhaba kızlar formu uzun süredir takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu,yardımınıza,düşüncelerinize ihtiyacım var.
Biz 2 yıllık evli çiftiz. Eşim benim pek arzum ve isteğim olmadan internette bir arkadaşlık sitesine takılmaya başladı,yaklaşık 1 aydır takılıyoruz.
İçim el vermediği için ne yaptığını merak ettiğim için bende yanında oluyorum. Bana getirdiği teklifte şuydu ; çift olan bir eşle görüşüp tanışıp
ilişkimizde renk olsun diye,fantazi olsun diye onlarla beraber olmaktı. Beraber olmaktan kastım ise aynı oda içinde eşleri değiştirerek veya değiştirmeyerek fark etmez. Ben bu duruma nasıl bakmalıyım,nasıl yaklaşmalıyım. Eşimin isteğini yerine getirmelimiyim,ama ben başka biriyle birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yada neden böyle bir arayışa girdi onuda anlayamıyorum. Yardım lütfen((
Tereddüt yaşaman çok garip...
nasıl tepkı vermen gerektiğini sorman daha garip..
3 sayfa okuduktan sonra eh ben bı boşanayım yaa demen çok çok daha garip![]()
Merhaba kızlar formu uzun süredir takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu,yardımınıza,düşüncelerinize ihtiyacım var.
Biz 2 yıllık evli çiftiz. Eşim benim pek arzum ve isteğim olmadan internette bir arkadaşlık sitesine takılmaya başladı,yaklaşık 1 aydır takılıyoruz.
İçim el vermediği için ne yaptığını merak ettiğim için bende yanında oluyorum. Bana getirdiği teklifte şuydu ; çift olan bir eşle görüşüp tanışıp
ilişkimizde renk olsun diye,fantazi olsun diye onlarla beraber olmaktı. Beraber olmaktan kastım ise aynı oda içinde eşleri değiştirerek veya değiştirmeyerek fark etmez. Ben bu duruma nasıl bakmalıyım,nasıl yaklaşmalıyım. Eşimin isteğini yerine getirmelimiyim,ama ben başka biriyle birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yada neden böyle bir arayışa girdi onuda anlayamıyorum. Yardım lütfen((