Teşekkür ederim.. Tekrarlamasından korkuyorum ve kabullenmek o kadar zor kiAldatmamis bence ayrilmis.
Gercekten pismansa affet.
kızlar lütfen akıl verin. 1 yıllık bir ilişkim vardı ailesiyle tanışmıştım bende onu annemle tanıştırdım. Yaz a evlilik düşünüyorduk. Çokta önemli olmayan bir sebepten dolayı ayrıldı. Sürekli ayrılıp barışıyorduk ve ben her sinirlendiğimde ayrılmak istiyordym. Neyse son ayrılıgımızda o ayrıldı 10 gün ayrı kaldık ve ögrendim ki başka biriyle cinsellik yaşamış. Bana geri döndü o söylemedi ben hissettim ve agzını aradım herseyi bildigimi söyledim. O şekilde itiraf ettirdim. Affettirmek için çok cabalıyor fakat ben kabullenemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Affedilir mi ??
Teşekkür ederim. Bende kabul edemiyorum görmek aynı ortamda nefes almak istemiyorum. O affetmem için çabalıyor. Ne ysparsa yapsın ben kabullenebilecegmi düşünmüyorum. Affetmek istememin sebebi ise bu kadar emek verdim bir yola girdik..Burada sorduğunuza göre affetme eğilimi ağır basıyor yoksa direkt ayrılırdınız. Ben olsam affedemezdim çünkü midem yüreğim kabul etmezdi. Evliliği düşündüğü bir sevdiği varken yapmamalıydı. Böyle sağlam olmayan bir zeminde evlilik düşünmezdim.
Kesinlikle haklısınız. Çok yıpranmış bir ilişki mevcuttu zatenBence baskasiyla yaşadığı cinsellikten ziyade,devamli ayrilma durumunuzu irdeleyin.bu daha önemli bir konu.saglam bir temelinizin olmadigi biriyle evlenmeyi düşünmek ne kadar dogru olur.aldatma konusuna gelince o tamamen senin hislerine bagli.kimi affeder kimi affedemez.bana sorarsan ayri oldugumuzu ve sadece cinsellikten ibaret olduğunu goz onune alarak ben affederdim.
Seven erkek aklında sevdiği varken orasıyla bir şeyler yaşamaz, yaşayamaz; affetme ayrıl.kızlar lütfen akıl verin. 1 yıllık bir ilişkim vardı ailesiyle tanışmıştım bende onu annemle tanıştırdım. Yaz a evlilik düşünüyorduk. Çokta önemli olmayan bir sebepten dolayı ayrıldı. Sürekli ayrılıp barışıyorduk ve ben her sinirlendiğimde ayrılmak istiyordym. Neyse son ayrılıgımızda o ayrıldı 10 gün ayrı kaldık ve ögrendim ki başka biriyle cinsellik yaşamış. Bana geri döndü o söylemedi ben hissettim ve agzını aradım herseyi bildigimi söyledim. O şekilde itiraf ettirdim. Affettirmek için çok cabalıyor fakat ben kabullenemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Affedilir mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?