Çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz??

prenses021

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
42
7
16
Arkadaşlar benim ailem erkekler konusunda çok hassas.Hiç bi erkekle konuşmamı istemiyorlar.

Son düzenleme:
Oy oy oy kıyamam ben sizeee. Korkma bee, bi kızar iki kızar , üçüncü de razı olur. Siz devam edin. Ve anne babana da korkmadan de ki seviyorum ulan var mı bi itirazınız.

Sen ara bee yazık çocuğa da sana da. Üzüldüm yaa bak şu ailelerin yaptığına. Pes etmeyin.

ailem konuşmama kesinlikle karşı razı olurlar mı bilmiyorum.Ama ikimiz için de çok zor bu şekilde.

Yaş biraz büyüyünce birini bulsaydın da evlenseydine dönüyor olay
Onlar şimdi okulunuza engel olma ihtimali, ayrılıp üzülme ihtimali, toplumsal kaygılar yada dini hassasiyetler sebebi ile istemiyor olabilirler.
11 gündür konuşmamak yerine telefonda yada mesajla iletişime geçin o çocuk ne düşünüyor sen ne düşünüyorsun önemli olan bu. Gerçek bir sevgi ise zaten kimse karşısında duramaz zaten

Evet haklısınız ama babam bizi görünce bi 3. olursa.. gibisinden konuştu. O yüzden sevdiğim adamla bu şekilde karar aldık. ve şimdi konuşmuyoruz zaten ağlaya ağlaya ayrıldık son görüşmemizde

Evet haklısınız ama babam bizi görünce bi 3. olursa.. gibisinden konuştu. O yüzden sevdiğim adamla bu şekilde karar aldık. ve şimdi konuşmuyoruz zaten ağlaya ağlaya ayrıldık son görüşmemizde

Telefonda görüşmenize engel mi bu durum? Okullar açılınca tekrar görüşürsünüz yüz yğze yine kantinde vs.. Şimdi zaten isteseniz bile dışarıya çıkamazsınız ki.

Telefonda görüşmenize engel mi bu durum? Okullar açılınca tekrar görüşürsünüz yüz yğze yine kantinde vs.. Şimdi zaten isteseniz bile dışarıya çıkamazsınız ki.
zaten daha öncesinde sürekli mesajlaşırdık ama bu olaylardan sonra yakalanma durumu falan olur bir de ailem çok baskıcı o yüzden böyle oldu.11 gündür konuşmamamıza rağmen hiç aklımdan çıkmıyor. belki mesaj atar diye bekliyorum hep. ne yapacağım ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…