Çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum

Yasadiklarini hayatina gren her insann bilmesi gerekir diye bi kural yok millet neler yapip kendini o kadar farkli gosteriyo ki sadece senn bilmen yeterli bi de allah zaten sen sucunu cekiyosun bi baskasinnda bilip sana cektrmesine izin vermemelisin
Dogru soyluyorsunuz.sonucta ne yaptiysam kendime..fakat kendime soz geciremiyorum.ya gercekten beni seven piril piril bi insan ciktiginda o zaman ne yaparim.yasadiklarimi bilseydi beni kabul eder miydi acaba diye dusunur muyum.iste bu korkularima engel olamiyorum.yaşadıklarımı anlatamam da..

Yasadiklarin ya da sana yaşanılanları geçmişe gomm. Şu aşamada başkasıyla yakınlaşmak yerine kafanı dinle kendine zaman ver çünkü bu psikolojiye mutlu olamazsın mutlu edemezsin.evlenmiş olmak için evlenmek seni daha çok yaralar.
Su an cok erken .kimseyi alamam hayatima zaten..sadece kendimi dinliyorum

Dusunuyosun zaten bazen yataga yattgnda yada bi yere gezmeye gittignde bnm seninki bi yasantim olamdi ama esimden onceki sevgilimin elini bile tutugumu dusunnce agliyorum

Dusunuyosun zaten bazen yataga yattgnda yada bi yere gezmeye gittignde bnm seninki bi yasantim olamdi ama esimden onceki sevgilimin elini bile tutugumu dusunnce agliyorum
evet cok pismanim evet hataliyim ama nisanlimin soyledigi güven veren sozleri hatirlayinca guvenmenin aslinda suç olmadigini dusunuyorum.ben onu gercekten sevdim..cok sevdim hem de..simdi donmek istese..gelebilir de..asla hayatima yeniden sokmam..

Kizlar merhabalar..
Üniversitede iken iki yıllık bi ilişkim olmustu.çok sevmistik birbirimizi.benim ilkimdi ve cok degerliydi.tahmin ettiguniz gibi ayrildik.cok seviyordum onu ve cok guvenmiştim.haksizliga ugradim.ve uzun bi süre unutamadim onun yaptiklarini.
Sorunum bu değil aslinda.uç yil hayatuma kimseyi sokmadım.çivı cıviyi söker demedim.neyse karşima atandığim yerde biri çiktı.temkinli adimlarla adim attim bu ilişkiye.her zaman cok seven oydu.neyse biz nişanlandik.onlar tarafindan sorunlu bi nişan oldu.yani ben oyle düsüyorum.konu da açmıştım bu konuda.cogu arkadaslar hatta herkes hak vermisti bana.
Daha sonra yani nişandan kısa bir süre sonra psikolojik bunalima girdim. Yaşadıklarima bir ad koyamadim.nisanlimi haketmediğimi düşundüm.ondan ayrilman gerketigini düşundum.nedeni ise eski sevgilimdi.o bana hic bir sey sormamisti ben de anlatmamistim.ama hep bi suçluluk hissi vardi bende. Bazen de bu suçluluk farkli boyutta oluyordu.nisanlimi sevmedigimi dusunuyordum.daha sonra bu duygu geciyor onu yasadiklarimdan oturu haketmedigimi dusunuyordum.gercekten osikolojim cok bozulmustu.git geller yasiyordum
Bu suçluluğun sebebi ise eski sevgilimle yaşadıgüm özel anlardi.bu konuda detaya girmek istemiyorum.beni yargilamanizi da istemiyorum.neyse bu anlardan otürü suçlu hissettim kendimi. Anlatmak istedim ama anlatamazdim anlatmadim da.ama yemeden icmeden kesildim.gunlerce hasta yattim.en sonunda doktora gittim.bu şekilde kendime gelmeye calistim.nisânlim aradiginda sordugunda panik atak geciriyordum.onu görmeye korkuyordum.onunla mecburen konusuyordum .onu haketmedigimi düşunuyordum.
Daha sonra yaz tatili bitti ve biz calistigimiz ile geldik birlikte .daha iyi olsam da toparlayamamistim kendimi.nisanlimla yalniz kaldik evde.ben hic bir zaman istemezdim.aayni hatayi yapnayacaktim.ama o yakinlasmak isterdi.ve ben bu sefer engel olmadim olamadim. Ruhum hastaydi.neyin dogru neyun yanlis oldugunu bilmiyordum.ona engel olamadim.bu hastaliktan ondan kacmadan kurtulabilecegimi düşunuyordum.kendimi daha iyi hissediyordum ama gecici bi sure icin.sanki nişanlimla bagimiz daha güçleniyor gibiydi.korkularim azaliyordu sanki.
Iste bu yuzden kacmadim.ama asla yapmicam dedigim yakinlasmalarim icin de hep uzgundum.bi yandan da mutluydum.nisanlimi cok seviyordum.
Ve biz ayrildik simdi.ailesi yuzunden.sudan sebeolerden ayrildik.
"Biz asla ayrilmayiz " diyen insan esya para pul meselesi yuzunden nisani atti.dur demedim.yasadiklarim aklima geldi.ama yaoamazdim dur diyemezdim.gitmesine izin verdim.neyse simdi butun hayallerim yıkıldı.indanlara güvenim azaldı.yıkıldım.
Evlenmeye korkuyorum artik.en guvendigim insandan da darbe aldim.kendime saygim azaldi.cok üzgünum.ayrilmaktan cok yasadiklarimi unutamiyorum.ama icim rahat.kendimi ezdirmedim.icim cok rahat.
Benimle ciddi dusunen insanlar var.henuz cok erken oldugu icin istemiyorum kimseyu.ama ilerleyen zamanlarda ne olacak.gercekten mutlu olabilecegim bi insan ciktiginda ne yapicam.sirf bu yuzden hayir mi demeliyim.yasadiklarimi anlatmaliyim.yoksa hic bir sey anlatmadan evet mi demeliyim.cikmaza girdim.yardim edin ne olur.[/QUOTE

Öncelikle psikolojik destek almalisin.daha sonrası için eğer ciddi bir ilişkin olursa da eski yasadigin durumları sadece kendine saklamalisin diye düşünüyorum.çünkü yaptığımız gunahlarin da sevAplarinda karşılığını veren rabbimizdir.en büyük bağışlayıcı odur.gizli sırları bilende en büyük affedicide rabbimizdir.bu yüzden kimsenin seni affetmesine ihtiyacin yok.erkekler genelde birlikte oldukları kızlarla evleniyorlar.anlık mutluluklar her zaman pişmanlık içerir.sevgilerimle

Öncelikle psikolojik destek almalisin.daha sonrası için eğer ciddi bir ilişkin olursa da eski yasadigin durumları sadece kendine saklamalisin diye düşünüyorum.çünkü yaptığımız gunahlarin da sevAplarinda karşılığını veren rabbimizdir.en büyük bağışlayıcı odur.gizli sırları bilende en büyük affedicide rabbimizdir.bu yüzden kimsenin seni affetmesine ihtiyacin yok.erkekler genelde birlikte oldukları kızlarla evleniyorlar.anlık mutluluklar her zaman pişmanlık içerir.sevgilerimle
Evlenmiyorlar

Bizim ayrilik sebebimiz farkliydi.onun ailesinin maddi nenfaatlerine ters ďusen seylerin olmasiydi.bu konular cok detayli .bitmemesi icin benim agzimdan cikan bir soze baktilar.ben de kabul etmedim .gorunurde o ayrildi ama ona git diyen ben oldum aslinda.bu durumun bir heves gibi bir sey olacagini asla dusunmuyorum.soyleduklerinizde haklisiniz fakat birlikte oldugu icin ayrilma olmadi..

Back
X