• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım yardım :(

Cinar9185top

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
103
18
98
34
tam olarak kafa karışıklığı fikir almak istiyorum çıkmazdayım. 1 yıllık evliyim esşimin ailesi dısında tüm karabalar sever beni bunu az cok anlayabliyorum.. ama sadece kv kp kayın görümce dışında hep dışlandım hep dış kapının dış mandalı pozisyonundydım eşim bunları gordu kımı zamn savundu kimi zaman savjnmadı beni. atık çalışıyorum çok ugrasamıyorlar ama. dün yine kavga ettik aslında ben soyle bi yol izlemiştim onlar konuşmuyor selam bile vermiyorlar öyle söylim bende selam vermemeye basladım eşim farketmiyor hala diyır ki bana. dün kavgamızda onların hiç bir sucu yok bütün suç sende dedği kafamda şimsekler caktı resmen cok dışllandım annemin babamın yapmadıkalrını basıma kalktılar benimde yapacak bişeyim yoktu cünkü.. ellerimde titreme var dalga gecildi eşime anlattım cok normal karsıladı ne varkı kabullenmşişler seni dedi kaynım saygısız görümcem var ayrı alem kıskanclık dizboyu evli cocukları var kenfisinin yine hmaile beni kıskandıramaya calısıyolarlar ben yoruldum daha anlatamadıgım nice seyler en önmlisi de eşim farkında degil hiç bişeyin hep oonları haklı göruuyor ben ne yapmalıyım susmaya devam mı etmeylim sevdirmeyi beceremedysen ben napim dıyo cok mutsuzum nasıl bı yol izlmeyelim eşim ailesine hiç hayır diyemiyo yapı olarak da öyle kim ne dese kabul ediyo ben ne yapmalıyım tek mutsuzlugumuz bu durum. neler yapmalıyım sizce yardım edin bana

evli çocukları var ama yine hamile peki o hamile diye seni niye kiskandirmaya çalışıyor olsun

bu cümleye kadar sana hak verdim de acaba diyorum sen mi çok alinganlik yapiyorsun

Degmeyecek insanlar icin huzurunuzu bozmayin
Seni seven oldugun gibi sever zaten kendini sevdirmeye falan calismayin.onlar yokmus gibi davranin

Cocuk yapmamnizi tavsiye ederim. En saglam iliskiler bile cocuk olunca sorumluluk ve degisen duzen yüzünden sorun yaşıyor.

ailesi ile görüşme etme. onları hakkında herhangi bi laf etme. sen de onlar yok gibi davran.

önce şuan cevap verin neden seni kıskandırmaya çalışşssın dedin çocuğu oldugu için benim olmadığı için. ddiğer sorulara cevap verim ailesi ile görüşmesem eşim kötü davranıyor onları haklı buluyor uzak olsam uzaksın dyio seni yüzünden diyo

önce şuan cevap verin neden seni kıskandırmaya çalışşssın dedin çocuğu oldugu için benim olmadığı için. ddiğer sorulara cevap verim ailesi ile görüşmesem eşim kötü davranıyor onları haklı buluyor uzak olsam uzaksın dyio seni yüzünden diyo

Yakın olmam için önce onlar uslubunu düzeltsin desenize. Nasıl davranıyorlarsa öyle karşılık alıyorlar aileni savunma bana vs. diyebilirsiniz. Yoksa eşinizde ezer, kaynınızda ezer...

Sırf seni kıskandırmak için mı hamile kalmış? Buraya kadar bu ne demiştim ama sanki bi gereksiz alınganlık var sende. El titremesi için de laf ettilerse var sende birşey. Bununla dalga geçicek birşey yok çünkü şaka yapmışlardır ona alınıyorsundur.

Onlari takma sende yokmus gibi davran onlara..ama su ellerimde titreme var dediniz ya ona takildim ben.Bu sorun icin doktora gittinizmi?
Ihmal etmeyin bence.

kendini çok iyi ifade edemeyen bir konu sahibi..
özgüveni zarar görmüş...

ellerinizde neden titreme var?

şöyle anlatayım. tabiki beni kıskandırmak için değil herşeyı sakladılar neden söylemedin diye sordum senin yok diye dediler eşimi ararlar sadece beni aramazlar kaynım saygısız fazlasıyla aynı yasta olmamıza ragmen kayınbabam da tuhaf bi insan sen karışma diyo sen sus diyo el titremesi sakasına gelecek olursak kananamı cagırdım bana dedim gel kahvaltı yapalım. geldi dei ben senin hasta oldugunu biliyodum. esin ne kadar yok dese de biliyodum dedi cok üzüldüm o gun kendime ne salaksın dedim cozmeye calıstıgım sey su onlara mesafeli olunca esim uzak oluyo sucu bana buluyo farkettmesi için ne yapabilirim tecrübeli kardeşlerimden cevap bekliyorum bu ay 1 yıl olacak evleneli. evlerimiz yakın sayılır evet maddi güçleri yok belki ama anlayış bekledim hiç bir pazzar rahat vermezler heer pazar bi plan yaparlar tek gün iznimiz olmasına ragmen eşim bişey demez tamam der muhakak gitmeye çlaışır işim var demez yada yapılacak işler var demez asla hep yapar kaynanam nazlım dır biraz nazıyla yaptırır eşime her işi herkesin içinde bacak ovdurur naz yapar. eşimde yapar tamam yapacak bişey demiyorum ama biraz abartılıyor herşeylerine eşim koşar herseylerine tamam der önce biz demez önce siz dıyo hep kayınbabam herşeye karışma maydonoz olma bile dedi bana eşim bazen cevap verdi bazen vermedi arrtık beni görmemezliken geliyorlar siz olsanız ne yapardınız uzak kalsam esim mutsuz yakın olsam çok konusuyosun oluyo adım. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım asla beni aramazxlar yüz yüze gelince de arayacam da vakıt yok derler kimse suratını cevirip de sen de burda msıın demez be yokmusum gibi davranır eşim farkında değil en son dün tartıştık sen de suc dedi bana anlatır mısın suc benim nerem de ben cok çıkmaz dayım artık sizce nasıl davranmalıyım

Back
X