- 4 Ekim 2017
- 103
- 18
- 98
- 34
- Konu Sahibi Cinar9185top
tam olarak kafa karışıklığı fikir almak istiyorum çıkmazdayım. 1 yıllık evliyim esşimin ailesi dısında tüm karabalar sever beni bunu az cok anlayabliyorum.. ama sadece kv kp kayın görümce dışında hep dışlandım hep dış kapının dış mandalı pozisyonundydım eşim bunları gordu kımı zamn savundu kimi zaman savjnmadı beni. atık çalışıyorum çok ugrasamıyorlar ama. dün yine kavga ettik aslında ben soyle bi yol izlemiştim onlar konuşmuyor selam bile vermiyorlar öyle söylim bende selam vermemeye basladım eşim farketmiyor hala diyır ki bana. dün kavgamızda onların hiç bir sucu yok bütün suç sende dedği kafamda şimsekler caktı resmen cok dışllandım annemin babamın yapmadıkalrını basıma kalktılar benimde yapacak bişeyim yoktu cünkü.. ellerimde titreme var dalga gecildi eşime anlattım cok normal karsıladı ne varkı kabullenmşişler seni dedi kaynım saygısız görümcem var ayrı alem kıskanclık dizboyu evli cocukları var kenfisinin yine hmaile beni kıskandıramaya calısıyolarlar ben yoruldum daha anlatamadıgım nice seyler en önmlisi de eşim farkında degil hiç bişeyin hep oonları haklı göruuyor ben ne yapmalıyım susmaya devam mı etmeylim sevdirmeyi beceremedysen ben napim dıyo cok mutsuzum nasıl bı yol izlmeyelim eşim ailesine hiç hayır diyemiyo yapı olarak da öyle kim ne dese kabul ediyo ben ne yapmalıyım tek mutsuzlugumuz bu durum. neler yapmalıyım sizce yardım edin bana