Çıkmazdayım... Yardım

demirci34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
17
0
86
35
Edirne
8 aylık evliyim ve seçımlerde oy vermek için memlekete gittim,aile dostumuzun sağlık sorunları nedeniyle 10 gün kalmak zorunda kaldım,10gün sonra eve geldiğimde eşimin bilgisayarda 3tane msn adresi çıktı karşıma benim bilmediğim.eşimle 4 senelik flörtümüz olmuştu o zamanlar bana başka adresinin olmadığına dair yeminler etmişti inanmıştım.adresleri görunce güzel bir şekilde bunlar ne diye sordum ama benimle tartıştı kavga ettik.bana seni babanın evine götürecem falan gibi çok ağır kelimeler kullandı.çok kötü durumdayım bana yardım edin yaşamak istemiyorum sanki ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişey olmamış gibi davranamıyorum gülemiyorum.

sırf bu adersler ne deyincemi babanın evine götüreceğim seni dedi.ordayken tartıştınızmı yani durduk yeremi bunları söyledi eşiniz.anlamadım.

canım adresleri görünce kabul ettimi?benim diye,erkek milleti işte,rahat duramıyorlar bir türlü :çok üzgünüm:çok ağır konuşmuş,seni babanın evine götürürüm diye

babanın evine götürürmüş
ya varya verecen ona sopayııı :oklava:
bi dakka boş bırakmaya gelmiyor hemen bi haltlar karıştırıyorlarrrkötükedihüso

kadın eğer aldatıldıgından şüpheleniyorsa boşanmaya cüreti varsa bunu deşifre etmeli
yok boşanamam gidecek yerim yok arkam yok işim yok gücüm yok diyorsa da üzgünüm ama sineye çekmeli...

bu sineye çekmek de kabullenmek anlamında olmamalı elbette
burnundan getirmeli, psikolojik siddete başvurmalı
"ben senin hayatından gittim oğlum!" diyebilmeli aynı yatağı paylaşirken bile...

zor bi durum, Allah yardımcınız olsun ama kolay lokma olmadığınızı gösterin ona
buna da pcyi pencereden fırlatarak başlasanız iyi edersiniz...

resti çek bence
sen beni bir yere götüremezsin
ben gidiyorum zaten de...ve gerekirse git,biraz kafanı dinle,sakinleş
bu arada o tırsacaktır zaten
demek ki isteyince gidebiliyor diye düşünecektir

erkekler hep aynı. sen yokken bi haltlar karıştırmış. sonra bunu düzgünce sorunca kıyameti koparıyor. burnundan fitil fitil getir. öyle kolay değil babanın evine götürürüm seni demek.
babana ne diyecek. karım msnimde tanımadığı adresleri görünce sordu bende çıldırdım mı diyecek.

sen güzelce sorduktan sonra tartışması kavga etmesi iyiye işaret değil CADIARZU
ama başka adreslerinin olması kötü bir anlama gelmeyebilir. sonuçta 4 yıllık flört döneminizde sana başka adreslerim yok diye yeminler etmiş. bu kadar sürede başka adresler almış olabilir çok sıradan sebeplerden dolayı. sana hemen koşa koşa gelip ben şu adresi aldım demesine de gerek yok zaten. benim de başka adreslerim var erkek arkadaşımın bilmediği, yenilerini de alıyorum bazen bir yere üye olmak üzere kullanmak için mesela...erkek arkadaşımın bilmediği başka adreslerim de var diye onu aldatıyor muyum? hayır
babanın evine götürcem demesi hiç hoş değil tabi. ama canım bir laf vardır kavgada yumruk sayılmaz diye. tartışma anında sinirle söylemiş olabilir. üzme kendini, zamana bırak, üstüne gitme, sakin ve bişey olmamış gibi davran ona karşı. o da yumuşayacaktır, sakinleşince de hatasını anlar zaten.

bu ne yaa bu erkeklere ne oluyo böyle allah aşkına üstelikte evli barklı erkeklere ne oluyoo?? yani yuva bukadar kolaymı kuruluyor bukadar kolaymı bitiyor?? en ufak bi sözde seni babanın evine götürücem'mişş pes yaa valla pess erkek diyoruz şimdi biz bu şahsiyetlere dimi??

bende olsam kızardım....
bunu onun yanına bırakmayın, öyle kolaymı sizi babanızın evine geri yollaması....

zeytinyağı gibi üste çıkmasın
suçunu kabul edeceği yerde birde seni tehtid ediyorrrrrrrrrr:oklava:
yaptığı hoş değil suçunu böylemi bastırıyor

nasıl yani sadece bunun için mi annenlere götüreceğim dedi?
çok mu ağır konuştunuz acaba

bababın evine götürmek ne demk ya ne kadar kaba birşey
çok anlaşamıyorsa kendisi gitsin babasının evine
oda o evde doğmadı, sende
o zmn sen neden çekip gidicekmişsin allah allah

kesin bi haltlar yedi tutuştu besbelli

8 aylık evliyim ve seçımlerde oy vermek için memlekete gittim,aile dostumuzun sağlık sorunları nedeniyle 10 gün kalmak zorunda kaldım,10gün sonra eve geldiğimde eşimin bilgisayarda 3tane msn adresi çıktı karşıma benim bilmediğim.eşimle 4 senelik flörtümüz olmuştu o zamanlar bana başka adresinin olmadığına dair yeminler etmişti inanmıştım.adresleri görunce güzel bir şekilde bunlar ne diye sordum ama benimle tartıştı kavga ettik.bana seni babanın evine götürecem falan gibi çok ağır kelimeler kullandı.çok kötü durumdayım bana yardım edin yaşamak istemiyorum sanki ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişey olmamış gibi davranamıyorum gülemiyorum.

:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

erkek milleti işte bide suç bastırmaya çalışıyor. sakın evden gitme gitmek istiyorsa o gitsin. suçlu olan sen degilsinki. :oklava:

ay allahım delircem...
bu erkekler bu kadar işte...
hepside tutuşunca aynı tepkiyi verirler bağırarak kızarak bizim korkup geri adım atacağımızı susacağımızı sanarlar....köşeye sıkıştılarmı erkek kesilirler...
daha fazla yazmıcam yoksa çok kötü şeyler yazıcam...

kimse seni kovamaz sen ancak kendin gidersin?bunu zatı muhterem eşinde anlar umarım

Back
X