Çıkmazdayım... Yardım

Arkanız varsa onun götürmesini beklemeyin kendiniz gidin....o adamın size ne saygısı kalmış ne de sevgisi...bi insan hayatını paylaştığı insana böyle davranıyorsa vardır onda bi iş...Umarım dilediğiniz gibi olur her şey...üzmeyin kendinizi boş yere..hak etmiyor belli ki karşınızdakii

sen böyle düşünürsen ohooo yandın desene senin üstüne kuma getirse sesin çıkmıcak anlaşılan...
eğer sen böle herşeyi sineye çekersen canın daha çok yanar eğer gidemiyosan bile bari gözünü korkut ama eşin seni tanıyorsa bu blörflerini yemicek allah yardımcın olsun nediyelim...

evet gidecek yerim yok babamın evinden gelinlikle kocamın evinden kefenle çıkarim ancak bizim ailede öyledir.

Bizim toplumumuzda bu zihniyet oldukça , kadınlar daha çoook ezilir , çoook aldatılır ...

Nasılsa ayrılmak yok ya , adam da ne yapsa kar bilir ...Yanlış anlama canım senin suçun yok , sana bunu dedirten ve böyle düşünen zihniyeti kınıyorum ben :kızgın:

bir yaşıma daha girdim valla ya bu ne pişkinlik kim kimi evden gönderiyomuş ah ah yani sabır taşı olsa çatlar rabbim yardımcın olsun balım gidcek biri varsa oda eşin sakın gitme bi yere .....

8 aylık evliyim ve seçımlerde oy vermek için memlekete gittim,aile dostumuzun sağlık sorunları nedeniyle 10 gün kalmak zorunda kaldım,10gün sonra eve geldiğimde eşimin bilgisayarda 3tane msn adresi çıktı karşıma benim bilmediğim.eşimle 4 senelik flörtümüz olmuştu o zamanlar bana başka adresinin olmadığına dair yeminler etmişti inanmıştım.adresleri görunce güzel bir şekilde bunlar ne diye sordum ama benimle tartıştı kavga ettik.bana seni babanın evine götürecem falan gibi çok ağır kelimeler kullandı.çok kötü durumdayım bana yardım edin yaşamak istemiyorum sanki ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişey olmamış gibi davranamıyorum gülemiyorum.

oldu canım hemen intihar et
ne bu boyle yasamak istemiyorum falan? adamin msn adresi var diye hayata kus is mi bu?
eden bulur guzelim, insan ne ederse kendine eder
saglam durun biraz allah askina

sanki manavdan 1 kg domates almış da ezik çıkmış geri götürecek....böyle saçmalık var mı yaa!!babasının evine gönderirmiş!!!:oklava:
ama suç biraz da sende:1closedeyes:...ben bu evden kefenle çıkarım duygusunu ona hissettiriyosan karşında bile yapar yapacağını bence...
kendine nasıl davranılmasını istiyorsan karşındaki kişi sana öyle davranır...
kendinin kıymetini bil...yerimseniben

Back
X