Çıkmazdayım

lucid dreaming

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
33
9
1
32
3 yıllık ilişkim mayıs ayında bitti. Bitmemesi için bikac adimda bulunsam da karşı taraf yaptigimiz hatalarin (gittigi yerlere karışmak, kisitlamak vb.) tekrarlanacagini düşündüğü için istemediğini söyledi. Ailesi aracılığı ile tekrar görüşeceğiz kendisinden herhangi bir haber de gelmedi sanırım barışmak için o kadar istekli değil.
Kendisi bu süreçte sosyal medya hesapları açtı, oradan da iş arkadaşının bikinili fotoğrafları bile beğenilmiş. Bunları da gördükçe iyice şüpheye düştüm. Hatalarımızı duzeltirsek tekrar olabileceğini düşünüyordum ama bu yaptığı bana çok yanlış geldi, abartıyor muyum?
Nasıl bir yol izlemeli neler konuşmalı bu konuları açmalı mıyım?

O barismak istemiyor, sizin supheleriniz var, neyi zorluyorsunuz ki?
Hayata kaldığınız yerden devam etmek o kadar da zor olmamali.
Zaten başlarda iletişim kurmaya çalıştıktan sonra ben de vazgeçtim. Ama ailesine dediğine göre ben onun için çabalamamisim bir iki mesaj atıp unutmusum. beni suçlaması da sinirime dokunuyor...

Evet ben çok kısıtladım. Ben istemedigim için çoğu yerde bulunamadı ve kendisini yalnizlastirdigimi söyledi. Ayrılır ayrılmaz bu tür şeyler yapması da açıkçası bende şüphe uyandırdı.

Boğulmuş hissetmiştir.Şüpheli bir durum yok.Yapamadıklarını yapıyor aklınca.Bir süre kendi haline bırakın.İsteyen adam önüne çin seddi kursan yine gelir.Biraz kendinizi dinleyin ikinizde.Durulsun ortalık.Su akar yolunu bulur.

Boğulmuş hissetmiştir.Şüpheli bir durum yok.Yapamadıklarını yapıyor aklınca.Bir süre kendi haline bırakın.İsteyen adam önüne çin seddi kursan yine gelir.Biraz kendinizi dinleyin ikinizde.Durulsun ortalık.Su akar yolunu bulur.
Yüz yüze görüşeceğiz ve inanin nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ne konuşmalıyız, tekrar olur mu tekrar üzülür müyüm çok meşgul kafam

Evet ben çok kısıtladım. Ben istemedigim için çoğu yerde bulunamadı ve kendisini yalnizlastirdigimi söyledi. Ayrılır ayrılmaz bu tür şeyler yapması da açıkçası bende şüphe uyandırdı.

Neden onun ve sizin ayrı bir birey olduğu gerçeğini gözardı ediyorsunuz. Erkek de kadın da ilişkiye zarar verecek ölçüde bir şey yapmadığı sürece istediğini yapmakta özgür olmalı. Bunu kabullenip ileri ki hayatınız da ona göre davranın ki eliniz den kaçıp gitmesinler. Şüphe uyandırmamalı, adam kafes den kaçan kuş gibi, kısıtlandığı her şeyi yapmak isteyecektir şuan da.

Neden onun ve sizin ayrı bir birey olduğu gerçeğini gözardı ediyorsunuz. Erkek de kadın da ilişkiye zarar verecek ölçüde bir şey yapmadığı sürece istediğini yapmakta özgür olmalı. Bunu kabullenip ileri ki hayatınız da ona göre davranın ki eliniz den kaçıp gitmesinler. Şüphe uyandırmamalı, adam kafes den kaçan kuş gibi, kısıtlandığı her şeyi yapmak isteyecektir şuan da.
Olayı kisisellestiriyorum sanirim. Ben üzülürken o insanlarla eğlenmiş gülmüş yapmayacağı şeyleri yapmış diyorum ve bu konu da aklımda kalır mı hep diyorum.
Yoksa bir şans vermeli miyiz diyorum kafamda düşünceler uçuşuyor sadece yol bulamıyorum ben.

adam ilişkisini bitirmiş ve önüne bakıyor
normal
Kafama takıyorum yine de. Onu mutlu edecek şeyler bu davranışlar mıydı diyorum yani sosyal medya hesabından daha özgür şekilde insanları bikinili begenmek icin mı ilişkiyi bitirdi?
Beğendiği iş arkadaşı da biraz dikkat çekmek isteyen birisi ve oldukça açık fotografları var. Kız istediğini yapar da beğenenle benim derdim yeni tanıdığı insanlar sonuçta böyle yapması yanlış geliyor.

Kafama takıyorum yine de. Onu mutlu edecek şeyler bu davranışlar mıydı diyorum yani sosyal medya hesabından daha özgür şekilde insanları bikinili begenmek icin mı ilişkiyi bitirdi?
Beğendiği iş arkadaşı da biraz dikkat çekmek isteyen birisi ve oldukça açık fotografları var. Kız istediğini yapar da beğenenle benim derdim yeni tanıdığı insanlar sonuçta böyle yapması yanlış geliyor.

canım bence onu ızlemekten vazgec yoksa kafanı ıyıce takar ve daha da mutsuz olursun. bosver o senı kaybettıgıne uzulsun. unutma sen degerlısın.

canım bence onu ızlemekten vazgec yoksa kafanı ıyıce takar ve daha da mutsuz olursun. bosver o senı kaybettıgıne uzulsun. unutma sen degerlısın.
teşekkür ederim. görüşmemizde ne konusmaliyim peki bunları sorun etmekten ne konuşmam gerektiğine bile odaklanamiyorum. barışmalı miyiz? bu soruyu sormam bile saçma geliyor ama o kadar kararsizim ki..

fotoğraf beğenmesi çıkma teklifi ettiği anlamına gelmez
belki çocuğun bir iki fotoğrafını beğenmiştir o da onu beğenmiştir

fotoğraf beğenmek nereye ne zaman gitmelerine karışmak sevgililerin değil
çocuk anne ilişkisinde olan birşey dir bence çok abartılısınız adam haklı

fotoğraf beğenmesi çıkma teklifi ettiği anlamına gelmez
belki çocuğun bir iki fotoğrafını beğenmiştir o da onu beğenmiştir

fotoğraf beğenmek nereye ne zaman gitmelerine karışmak sevgililerin değil
çocuk anne ilişkisinde olan birşey dir bence çok abartılısınız adam haklı

Yanı normal bir fotoğraf olsa o şekilde üstüne düşmezdim belki ama bikinili olunca ve dikkat çekecek bir poz olunca insan acaba diyor.
Izlemem gereken yol ne bu aşamada? Benle beraberken yaptıklarına mı dikkat etmeliyim? Yoksa hiç yeniden başlamaya gerek yok mu?

teşekkür ederim. görüşmemizde ne konusmaliyim peki bunları sorun etmekten ne konuşmam gerektiğine bile odaklanamiyorum. barışmalı miyiz? bu soruyu sormam bile saçma geliyor ama o kadar kararsizim ki..

canım bence suan sessız kal. senı merak etsın bu kızdan ses cıkmıyor dıye. zamana bırak. emın ol o mutlaka kendini yoklatıcaktır sana ıleride ama cevap verıp vermek sana kalmıs. tecrube ıle sabıttır.

Yanı normal bir fotoğraf olsa o şekilde üstüne düşmezdim belki ama bikinili olunca ve dikkat çekecek bir poz olunca insan acaba diyor.
Izlemem gereken yol ne bu aşamada? Benle beraberken yaptıklarına mı dikkat etmeliyim? Yoksa hiç yeniden başlamaya gerek yok mu?

acaba demeyin
ünlüler manken eşleri sevgilileri haricinde hiçbir erkek beğendiği kadının kendini teşhir etmesinden hoşlanmaz
bu poza çok anlam yüklemeyin derim

Aile ne alaka.
Onların aracılığıyla tekrar görüşmeler falan enterasan geldi bana.
Üstelik adamın pekte gönlü yok gibi.
Siz peki değiştiniz mi?
Bu kısıtlamalar, her şeye karışmalar devam edecekse
Hiç görüşmeyin boşuna, zaman kaybı olmasın.
Ki beğendiği fotoya takılmış olmanız çokta yol alabildiğinizi göstermiyor.

Back
X