Çıkmazdayım

Belkide siz sıktığınız için adam kendini olduğundan farklı göstermiştir. Ayrıca ne oluyor bikinili fotoğrafı beğenince merak ettim?
Yabancı tanımadığı insan da değil aslında iş yerinden arkadaşı ama ne bileyim işte belki yanlış düşünüyorum ama istemem başka kadınları begenmesini

Tabiki hoşunuza gitmeyen durumlara eyvallah demeyin ama kıskançlığınızın sınırı yoksa yani uçan kuştan bile kıskanıyorsanız haksızsınız.
Kız arkadaşlarından kıskanıyorum ya da erkek arkadaşlarının yanında gelen diğer kızlardan falan... Is arkadaşlarıyla da tek erkek kendisiyse o şekilde görüşmesini istemem ama ne yazık ki hep öyle oluyor. Çalıştığı yerde erkek yoğunluğu az ne yazık ki

Kafaya takardım. Kendimi aşağılanmış hatta aldatılmış hiss ederdim öyle fotoya falan gelemem. Bence dönün yol yakınken. Önünüze bakın.

Kafaya takardım. Kendimi aşağılanmış hatta aldatılmış hiss ederdim öyle fotoya falan gelemem. Bence dönün yol yakınken. Önünüze bakın.

Sizinki abartı o zaman. Sevgilinizin yanlış davranışları mı var kızları kesmek ya da gereksiz samimiyet kurmak gibi ?
Ben hayatindayken öyle birseye rastlamadim hiç. Ama bir arkadaşına mesaj attığını benden gizlemişti ve sonradan ben ortaya çıkardim. Mesajlasmadigina yemin etmişti en çok da o üzdü. Bu olay da ilişkinin başlarında olmustu daha sonra güven kıracak bir davranışı olmad i.

Huylu huyundan vazgecmez. Bence bu size bir işaret. Yinede tabiki sizin hayatınız, sizin imtahanınız..
3 yıl boyunca istemedigim şeyleri yapmadi ayrılınca yaptı ve devamı gelir mı diyorsunuz? Çok sıkmak da istemiyorum ama kendi isteklerim ve onun istekleri cakisinca orta yolu nasıl bulacağız bilmiyorum..

Ben hayatindayken öyle birseye rastlamadim hiç. Ama bir arkadaşına mesaj attığını benden gizlemişti ve sonradan ben ortaya çıkardim. Mesajlasmadigina yemin etmişti en çok da o üzdü. Bu olay da ilişkinin başlarında olmustu daha sonra güven kıracak bir davranışı olmad i.
Bir ilişkiyi yürütebilmek için iki tarafında kendini törpülemesi gerekiyor. Siz adam alttan aldıkça hep bir tık fazlasını istemişsiniz. Sizin dışındada bir hayatı var onun. Kıskançlık değiştirilebilecek birşey değil bence. Siz değişemezsiniz sadece tepki vermemeyi öğrenebilirsiniz. Oda bir yerde patlak verir zaten. Eğer gerçekten özverili davranabileceğinize inanıyorsanız barışın ama sanmıyorum karakter değişmiyor.

Bir ilişkiyi yürütebilmek için iki tarafında kendini törpülemesi gerekiyor. Siz adam alttan aldıkça hep bir tık fazlasını istemişsiniz. Sizin dışındada bir hayatı var onun. Kıskançlık değiştirilebilecek birşey değil bence. Siz değişemezsiniz sadece tepki vermemeyi öğrenebilirsiniz. Oda bir yerde patlak verir zaten. Eğer gerçekten özverili davranabileceğinize inanıyorsanız barışın ama sanmıyorum karakter değişmiyor.
O zaman kimseyle ilişki kuramayacak miyim? Ya da kendime göre evden çıkmayan birisiyle sevgili olacağım. Çok zor bir karar bu... Yeniden başlamak anlamsız o zaman aynı kişiyle değil mi?

O zaman kimseyle ilişki kuramayacak miyim? Ya da kendime göre evden çıkmayan birisiyle sevgili olacağım. Çok zor bir karar bu...
Evlenince o kışkançlıklar azalıyor merak etmeyin:) Kendinize problem kız muameleside yapmayın. Biraz daha özverili olun yeter. Zaten hatanızı anlamışsınız.

Evlenince o kışkançlıklar azalıyor merak etmeyin:) Kendinize problem kız muamaleside yapmayın. Biraz daha özverili olun yeter. Zaten hatanızı anlamışsınız.
Desteğiniz için teşekkür ederim görüşünce hatamı anladığımı ama içine sinmeyen şeyleri kabul edemeyeceğimi söyleyeceğim. Önceden birlikte gitmeyi teklif ediyordu zaten hatta ısrarcıydı gel artik kaç yıl oldu tanışmadın kimseyle diye...

Ayrılınca yapması bunu sizin için yaptığını gösterir. Karakterinde yok yani. Böyleleri evlendikten sonra degişir. Insan hepte maske ile dolaşamaz. Yalnışın yalnış olduğunu bilip anlayıp yapmaması lazim. Ama karşı taraf o kıvamda değil " köprüyü geçene kadar.." mantığında bence.
Düşünce yapınıza uygun biriyle karşılaşırsınız umarım. Ya da onu degiştirmek mi istersiniz, yıpranırsıniz.. Ama bu da bir seçenek..

Ayrılınca yapması bunu sizin için yaptığını gösterir. Karakterinde yok yani. Böyleleri evlendikten sonra degişir. Insan hepte maske ile dolaşamaz. Yalnışın yalnış olduğunu bilip anlayıp yapmaması lazim. Ama karşı taraf o kıvamda değil " köprüyü geçene kadar.." mantığında bence.
Düşünce yapınıza uygun biriyle karşılaşırsınız umarım. Ya da onu degiştirmek mi istersiniz, yıpranırsıniz.. Ama bu da bir seçenek..
Haklısınız değiştirmek sadece iki tarafı mutsuz ediyor. Yeniden denesem ne değişecek diyorum sonra da denemekten ne çıkar zaten yorgunum yeterince diyorum...

Back
X