• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Goncatekl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
1
0
0
36
Arkadaşlar merhaba benim bı sorunum var bende üye olup sizden fikir almak için geldim.ben esimle severek evlendim. İnsan evlenirken gözü görmüyor bazı şeyleri hallederim gibi geliyor ama durumun böyle olacağını da düşünmedim.. Ben eşimin memlektinde yaşıyorum.eş tayiniyle geldim.çalıştığım yerde birkaç arkadaşım var sadece onlarla da sadece iş yerinde görüşüyoruz. Eşimin ailesi de beni çok benimsemedi samimi bı ortamimizda yok. Bir çocuğum var onunlayim eşimin ailesi pek ilgilenmiyor bebekle bakıcı bakıyor. Apartmanda da herkes kendi halinde anlayacağınız ortam yapacağım bı durum yok ben yanlızım. Eşimde üşengeç biri gezme tozma yapmıyor sürekli bahaneleri hazır yorgunum basım ağrıyor.... Artık yanlizliktan tek başıma kalmaktan yoruldum. Eşime birkaç ailesinin dediklerini yaptıklarını desem haklısın ama ne yapayım kavgami çıkarayım deyip kapatıyor olayı.. ne yapacam ben bilmiyorum iş ve ev arasındayım sürekli.Aileme uzaktayım gidip gelemiyorum da. Eşim asla memlektinden başka yere tayin istemiyor. Konuşmak dertleşmek istiyor insan ama bilmiyorum ne yapacam. Gorumcemler ve kaynanam beni insan yerine koymuyorlar sadece kardeşleri ve yeğeni için arada ararlar. (Bı sıkıntı yada kavgamız olmadı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X