- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asla kuşkum yok sevgisindenabini mutlaka destek alması için ikna edin
sevgilini ise asla bırakma herşeyi bilmesine ve sana rağmen seni istiyorsa bir daha böyle bi insan bulamayabilirsin
sevginden kuşkun yoksa tabi...
aynen öyleabisinin destek alması tedavi olması çok zor hatta imkansız çunku böyleler
asla kabul etmezler tedavi vs şeyleri..sadece öldürrüm keserim biçerimle yaşarlar..
canım 4 yıl hep kaçarak yürüttük 1 sene daha idare ederizkeske Abi'n için bir çözüm olsa
endseni anlıyorum,haklisin da..senin yüzünden sevdiğine zarar gelmesinden korkman çok normal..
peki 4 yıl nasıl yuruttunuz bu iliskiyi?aynen devam edin..
zaten nisan dusunuyormussunuz..artık evleniyorsun diye de bir şey yapacak değil ya Abi'n?veya en azından onu durdurabilecek diğer abin devreye girebilir Allah korusun..
tabiki düşünmüyorum.hatta bıktım artık çocukluğumu bana zehir etti inşallah bundan sonra mutlu olurum artıkCanım sonuçta bir gün hayatına biri girecek ve evleneceksin değil mi.. Belki bu zor hayatında o çocuk senin şansındır.. seviyor ve seviliyorsun da... Sakın onu kaybetme, eğer tek sorun abinin ona zarar vereceğinden korkmansa.. sonuçta ömür boyu abinin dizi dibinde yaşamayı düşünmüyorsun değil mi...
aslında evlensem hayatıma karışamazabini bu duruma ikna etmenin yollarını öğrenin ve uygulayın. eğer ikna olmuyorsa onun anlayacağı dilden konuşundelikafadulden
ömür boyu abi korkusu ile yaşanmaz
abiniz ona neden bir şeyler yapıcak korkusundasınız ki
anlıyamadım?bilmiyorumkismile
aslında bilmiyorum belkide yapmaz
ama dengesiz olduğu için her an herşeyi yapabilir
bi an için sevgilinizi tanıyıp sevmediğinden kuşku ettim.
belki daha farklı bi durum olabilir.
kızkardeşisin ve yuva kurcan adamı sectigini belirtiyosun
duygusal yaklaşabilir belki
masallah 4 yıl surdurmussunuz boyle..azıcık daha dıkkatlı olun..bır sey olmaz bence..
abıne soylemeden sız bır doktora danıssanız,boyle boyle ama kendısı kabul etmıyor ıstemıyor tedavıyı ne yapmamız lazım dıye danıssanız bır doktora?belkı sıze bır yol gosterır..
abın yuzunden sevgılını uzme bence
işte canım kesinlikle tedavi olmalı danışmakla olucak iş değil bu
ki bi doktorumuz vardı zaten ama ilaçlarını hiç kullanmadı bidahada gitmeye asla ikna edemedik
bi sözlensek gerisi gelir ama bunu kabullenebilirmi bilmiyorum
çünkü bana çok düşkün babam olmadığı için sürekli koruyup kollama derdinde
inanın anlatamıyorum burda ama gerçekten tam bir dngesiz nezaman ne yapıcağı hiç belli olmaz
sevgilimin annesi babası bile biliyo biz idare ederiz sen düşünme bunları diyolar
kiyamam yasıkma canını o günler gelsin bir yolu bulunur..
abinin olması,düşkün olması,sürekli tepende olması..nasıl bir duygudur bilirim :) babandan ötürü abinin senin üstüne daha da dusmeside normal aslında..o da hasta canım ya..isteyerek yapmıyor ki..abi kardessiniz siz..ne kadar korksanda abinden canisin sen onun,asla senin üzgün olmana dayanamaz,sana asla zarar vermez..ette tırnaktan ayrılmaz..korkularında haklisin belki ama o senin Abi'n,senin mutluluğunu ister..tek dertleri bu Abi'lerin :) bizler mutlu v guvnde olalım diye bütün bu koruma cabaları :) utanmasalar tursumuzu kurarlar :)
ceylo kızma ama ablanım sneın,benden dayak yersın,ne demek bu kadar saçma bı sebepten ayrılmka flan,delirdinmi sen,sakın yapma..sakın...