merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık öğretmenim. bir buçuk yıl önce internetten biriyle tanıştım o da öğretmendi. tanıştıktan 6 ay sonra evli olduğunu öğrendim, evli aynı zamanda 2 çocuk babası bir adam... o zamana kadar hayatımda hiç kimse olmamıştı ve 6 ay içinde çok bağlanmıştım ona. yüz yüze de görüşmüştük kendini o kadar farklı göstermişti ki. evli olduğunu öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşadım adeta psikolojim bozuldu ve kendime gelemedim uzun süre. durumunu öğrendikten sonra bıraktım onu, bırakmaya çalıştım ne kadar zor olsa da. görevime başladıktan bir süre sonra aynı kurumda çalıştığım biriyle görüşmeye başladık. çok sevmiştim (sevdiğimi zannetmişim
) çok dürüst ve düzgün biriydi. ama onunla görüştüğümüz süre içinde eski sevgilim geliyordu aklıma ara ara, onun romantikliğini ve inceliklerini hatırlıyordum. başta çok hatırlamıyordum ama ilerleyen zamanlarda eski sevgilim aklımdan çıkmaz oldu, onun sözleri bana yazdığı şiirler... kavgalarımız başladı, git gide arttı ve her gün kavga eder olduk. ondan çok soğudum benim için çekilmez bir hal aldı diyebilirim ve dün ayrılmak istediğimi söyledim ağlamaya başladı, kabul etmedi sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor beni çok seviyor ki zaten kavgaları çıkaran da hep ben oluyordum. başkalarında kınadığım durumu ben yaşıyorum vicdanen de çok kötüyüm. eski sevgilimden ayrılalı neredeyse bir buçuk yıl oldu ama onu düşünmeden özlemeden bir gün bile geçmiyor. ayrıca eski sevgilimi internetten hergün takip ediyorum ne yapıcam bilmiyorum....
(((