Çikmazdayim..

Mnroza34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
2
0
1
34
Cok sevdigim insan emekler verdigim..cabaladigim sabrettigimdi.. nerden basliyacagimi bilmiyorum ama o kadar sene olsun.diye Allaha her gun.dua ettm hayirlisini diledim o kadar zaman snra bir bucuk sene ayri kaldk sebep bir evde yasama sorunu basta basit gbi gorunsede meger buyuk bi sorunmusbir bucuk sene icinde aci cektm o yazmadi ben gerekirse yazdm istemiorum seni dedi ben inanmadm yeri geldi aradm gururmu hice saydm uzatma dedim uzatti o arada baska bir kisiylede konustu yuttum sineye cektm ondan snra yazmayi biraktm her neyse aradan bi kac ay gecti kendi bi msj atarak yeniden basladk sorgusuz sualsiz ben kabul ettm bir evde yasamayi bile..tabi bana bir evde yasama sartyla senle evlenelim dedi! aileminde bu konuyu hatta benm bile gercekte istemegim halde mutlu olsun.diye tmam dedm sonra nisanlandk hersey cok guzel gidiyordu nazar degecek.cinsten.denilebilir ailesyle cok iyiydm derken ev sorunu herseyi mahvetii ailemde hic kmse birlkte yasamayi istemiyodu zaten.bende pek istekszdm yalan yok buda evden vazgecmeme sebep oldu arkasindan kultur gelenek goreneklermzin uyusmamasiyla ilglide cok sorunlar yasadk asil sorun nisanlimin bana olan davranislariydi iletsmimiz kopmustu resmen bu tarz sorunlarla herkes karsilasr diyordum ama o bendende cok dert ediyordu derken..aramizdaki sogukluk evden vazfecmem ve dger sorunlar bizi mahvetti ben atmaya karar verdm ona babam arayp duzgun bir dille yuzugmu?atalim sen.ne istiyorsun dediginde babama verdigi cevap siz bilirsiniz olunca orda bitti ve simdi asil sorun benim hala dusunuyor olmam onu hala dusunuyorum kalk gel dedm annemden dolayi gelmemzmis annem soguk davraniyormus hic benimsemis damadi olarak..buda beni uzdu canin sagolsun dedim ne yazikki beynimden silemedm atamadim olma durumu hic yok biliyorum ama ne yapmaliyim dusunceler icinde boguluyorum Allah dua ediyorum unutmak icin bir sene gecti ..

Bence seven zaten kapınızda olurdu,
Nedemek anneniz damat olarak benimsememiş,
E oda köprü geçene kadar dayansaydı,
Ki bu neden olmamalı ,sonrasında arada görüşmek isterse görüşürdü,
Bence hiç üzülmeyin neden bukadar bastırdıki aynı evde yaşama olayını ?bu bile düşündürücü yani,
İlginizi dağıtmaya çalışın bence ....

keşke noktalama işaretlerini kullansaydınız. anlayacağım derken canım çıktı.
ve adam kafasında çoktan bitirmiş unutmaya bakın sizde

Beyninden silememe durumunu ben de yaşıyorum. Sanıyorum tek ilaç zaman...

Nedir anlamiyorum bir erkegi bu kadar vazgecilmez kilan, belliki istemiyor sizi. Isteseydi sizin gibi herseye razi olur göz yumardi

adam sizi istemiyor daha neyi uzatıyorsunuz ?
adam annesine hizmetçi arıyor bulmadığı için size geri dönmüş bakmış başkaları da istemiyor elimin altındaki cebime bakayım demiş bakmış olmuyor kimin umrunda diye yoluna devam ediyor
siz de yolunuza devam edin... adam sizi istemediğini daha nasıl söyleyebilir...
insan biraz olsun istese siz bilirsiniz demez
hadi onuda geçtim siz peşinde koştuğunuzda yüz vermemiş gitmiş başkalarıyla görüşmüş daha fazla küçülmeyin
evet unutması zor ama imkansız diye birşey yoktur, biranda unutmanızda imkansızdır çünkü sevmesenizde alışmışlığınız vardır küt diye unutmayı beklemeyin ama bunun için çabalayın numarasını silin sosyal medyada engelleyin
kendiniz işe girin çalışıyoranız kursa yazılın gezmeye gidin, ama sizi sadece ailesine hizmetçi olarak almak isteyen değer vermeyen brisi karşısında daha fazla küçülmeyin

O kadar zaman ve alışkanlık durumlarınız okadar dua ettim demissiniz ya demek ki hayırlısı değilmiş. Bakın tekrar barıştığınız halde ikinci şansı haketmemiş.Siz değer vermissiniz o hep bunu kullanmış. Kendinizi kullandırmayın tekrar dönerse kabul etmeyin. Kendinize yazık gururunuza da bunu kendinize yapmayın

+1

Şapkayı onunuze alıp dusunun; Sızı daha sonra uzmeye devam edecek, bu zamana kadar yaptıklarıyla zaten yeterı kadar uzmus bır adam ıcın kendızı uzmeye değer mi?

Tabiki değmez..

Yuzugu attiktan sonra aradan biraz zaman gecti gelmek istemis konusmak icin zaman.gectikten sonra ben istemedim oda gelmedi simdi surekli olarak gelcektim istemedi diyormus ve benim zoruma giden baska bir kisi olsa tabularini yikar ama benim icin bunu yapmadi . Aklimi kurcaliyor ne yalan soyliyim Simdi ev meselesinden vazgectigimden dolayi 'adam sana sart kostu sen neden vazgectin' diyor belk burda hata yaptm ama pisman degilim nedense..icim rahat.. o taraf bu konudada ailemi sucluyorlar. Zaten ne dersem diyim boş biliyorum, ofke sinir geciyor geriye sevgi kaliyor ama zamana ihtiyacim var belliki, sabrediyorum eger kotu niyetle hareket ettiysem Allahin adaleti zaten var. Araya ailesinden birileri girdi ama ben benim karsimdakinden hic bise gormedigim icin onlarida o zaman dinlemedim. diyecegim şuki nasipten otesi olmuyor hayirlisi diyorum ve yorumlariniz benim icin onemli çok tesekkur ediyorum hepinize..

Sen 1 senedir üzülüp düşünürken adam gününü gün ediyor. Değer mi hiç yahu? Unut sil kafandan...

Ne yalan söyleyeyim son derece ilginç. Senin ailenin nişanlılık döneminde aynı evde yaşıyor olmanızı kabul etmesi çok enteresan.

Bu insan seni sevmiyor bence. Yoksa evlenmenin tek şartını aynı evde kalmak olarak yorumlamazdı.

Unut gitsin bu adamı.

Şu yaşadıklarınızın yarısını yaşamış,evli çocuklu kadınlar boşanıyor.unutamayacak ne var allasen.denizde daha çok balık var.
Not:noktalama işaretlerini ve sesli harfleri kullanırsanız acınız hafifler.bir deneyin bakın:)

bende nisanlimla dort aydir konusmuyorum ve bende senin gibi unutamiyorum basim su an cok feci agriyor dayanamiyorum umursamazligina. oda ayni senin sevdigin insan gibi bana diyodu annen baban beni sevmiyor diye. halbuki kendi ailesi beni hic sevmedi hic kizlari olarak gormedi. bibucuk sene sevgili durduk sonra nisanlandik bi senedirde nisanliydik bu bi senenin dort ayini ayri gecirdik konusmuyoruz. ben onun bana yazmasini bekliyorum o ise benden kendisine ve ailesine ozur bekliyor. ama yapmam ozur dilemem. hasretimden ölsemde gebersemde ozur dilemem yaninada gitmem. bu zamana kadar hep ben gittim her tartismada ben attim ilk adimi ama bu kez cok kirdi kalbimi. ailesinin ve ailemin yaninda git diye bagirdi bana. unutamiyorum bende dort ay gecti her sabah gozumu ilk actigimda o geliyor aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…