Cikmazdayim

Gulgul0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
11
2
1
40
Kızlar sizlere birsey danismak istiyorum
10 yillik evliyim 8 yasinda oglum var
Esimle birlikte doguya tayin olduk bu arada ben calismiyorum tayinimiz eşten dolayi oldu.
2 ay kaldik orda dogu karisinca ben evi cocugun egitimi icin memleketime tasidim buna ortak karar verdik.esim orda kalcak iki yil ben memlekette.esimle 3 yil sevgili kalip severek evlendik.ama arkadaslik suresi boyunca cok kiskanclik yapip trip atardi tabi bu durum evlenince gecti.
İki hafta oncede griptim saati cocugun okul cikis saatine kurup yarim saat uyumak istedim ve telefonu sessize aldim ve yarim saat sonra uyandigimda beni aradigini gordum tekrar aradim uyuduguma inanmadi kapatti yuzume telefonu ve bende cok kizdim mesaj attim.aradan iki hafta gecti ne aradi ne sordu
İki hafta sonra neden busekil davraniyorsun dedim
Mesajlasirken surekli kirici konustu
Budefada konu aldigim.arabaya degindi
Biz onunla konusup anlasmistik araba konusunda ama bana diyorki beni dinlemedigin icin boyle olduk diyor.
Ve yazdiklarima dogru duzgun cvp vermedi aradi cok tuhaf konustu
Ortada ne var onuda bilmiyorum
Neden yazmiyorsun dedigimde telefona esirmi olcam dedi
Niye buzamana kdr saatlerce yazip aradin esirmiydin dedim.evet dedi git rahat et birak bende rahat edeyim
Okadar sebepsiz birsekilde koptuk ki anlatamam.bugunde bana diyorki sen benden uzaklasmak istiyorsun
Rahat et diye aramadim iki hafta diyor
Bir lafi bir lafini tutmuyor
Birsey yazdigim zaman okuyor neden bana boyle davrandigini sorup kiziyorum belirtiyorum bunu kendine ama cvp yazmiyor neden yazmiyorsun diyorum ne yazacam ki diyor sacmaliyosun surekli diyor
Kizlar cikmazdayim neden boyle oluyor
Facesine girip bakiyorum sifresi bende birsey yok ama surekli girip cikiyor
Whatsapa girmiyor ben yazinca giriyor birtek
Aklima baska birsey gelmiyor bana bir akil verin niye boyle oldu napmam lazim uzun oldu hakkinizi helal edin

Cnm isi ne bu arada pskolojisi bozulmustur yanlız bırakılmıs hissediyordur çocuktan esten evinden ailesnde uzakta karısık bi ortamda... zor... anla onu istersen dönerim de onu sevdiğini falan söyle hassastır simdi o..

Cnm isi ne bu arada pskolojisi bozulmustur yanlız bırakılmıs hissediyordur çocuktan esten evinden ailesnde uzakta karısık bi ortamda... zor... anla onu istersen dönerim de onu sevdiğini falan söyle hassastır simdi o..
JANDARMA AMA OYLE HAReketleri varki sanki baska biri var gibi kafayi yiyecem isin icinden cikamiyorum

En son buraya uye olup icimi dokmek bi akil almak istedim kimseye anlatamiyorum cok kotuyum neolur bi akil verin
Bem hep iyi davraniyordum ama kendisi bu aralar ne yaptigini bilmiyor neden boyle olduk diye dusunuyorum bi dedigi bi dedigini tutmuyor

Bence eşinizde sizi kiskaniyor.evlerinizi ayirmaniz,iki yil ayri kalacak olmaniz evliliginizi normal olarak olumsuz etkiler.kiskanclik beraberinde sogukluga sebep olmus gibi hissettim.keske geri donme sansiniz olsa...

Bence eşinizde sizi kiskaniyor.evlerinizi ayirmaniz,iki yil ayri kalacak olmaniz evliliginizi normal olarak olumsuz etkiler.kiskanclik beraberinde sogukluga sebep olmus gibi hissettim.keske geri donme sansiniz olsa...
İnsallah dediginiz gibidir.benim aklima hic iyi seyler gelmiyor psikolojim bozuldu
Geri donmem imkansiz cok karisik oralar cocugun okulu yuzunden gidemiyorumdua edin bana neolur eskisi gibi olalim sabahlara kadar uyuyamiyorum
Bi diyorki git rahatina bak yazma telefona esir etme bizi
Bide diyorki neden arayip yazmiyorsun
Nededigini bilmiyor

Eşinin psikolojisi bozulmuş bence canım.
Sen ve çocuk yok ev yok ortalık karışık.
Destek ol sabırlı ol. Altında bir şey arama bence.
Hafta sonları sürpriz yap çocuğuda al uçakla git gel moral olur

Eşinin psikolojisi bozulmuş bence canım.
Sen ve çocuk yok ev yok ortalık karışık.
Destek ol sabırlı ol. Altında bir şey arama bence.
Hafta sonları sürpriz yap çocuğuda al uçakla git gel moral olur
Gidemiyoruzki mardin nusaybinde o zaten ucak yok birde giris cikislar kapali cok riskli olur gitmemiz.insallah dediginiz gibidir insallah baska birsey yoktur

En son buraya uye olup icimi dokmek bi akil almak istedim kimseye anlatamiyorum cok kotuyum neolur bi akil verin
Bem hep iyi davraniyordum ama kendisi bu aralar ne yaptigini bilmiyor neden boyle olduk diye dusunuyorum bi dedigi bi dedigini tutmuyor
Cnm içini ferah tut çok zor görevleri bunalım içindedir bence baska biri yoktur sadece yanlız kalmanın ve zorlu sartların verdiği sıkıntıyla sitemkar davranıyor. Acaba yok gitmem demeni mi bekledi... destek ol dualarımız onlarla. İstersen bi süreliıine ziyaretine ğit. Çocuk büyükse onu götürmeyebilirsin annen ve kv e bırakablrsin.özlediğini söyle ve git.

İnsallah dediginiz gibidir.benim aklima hic iyi seyler gelmiyor psikolojim bozuldu
Geri donmem imkansiz cok karisik oralar cocugun okulu yuzunden gidemiyorumdua edin bana neolur eskisi gibi olalim sabahlara kadar uyuyamiyorum
Nededigini bilmiyor
Nededigini bilmiyor

Allah yardimciniz olsun.kolay degil sizden ayri kaliyor.belki ne biliyim Allah korusun kendisine bisy olursa siz uzulmeyin diye araya mesafe koymaya çalışıyo bile olabilir.akliniza kotu bisey getirmeyin.

Çocuğu annenize bırakma imkanınız gibi bir durumunuz varsa sürpriz yapmanız durumu düzeltebilir belki. Eşiniz çok bunalmış belli ki.

Allah sabır versin; gerçekten. Umarım bi kolaylığını bulursunuz. Şu durumda güvensizlik gibi düşünceleri aklınıza getirmeyin; sonuçları yıkıcı olur. Zor olsa da eskilerin yaptığı gibi güleryüzlü olumlu kadın olun, atlattığınızda daha mutlu vir yyvaya sahip olursunuz. Eşinizin Facebookta KPSS A diye bir grup var; gir dosyalar bölümünde psikolojisi zor

Cnm içini ferah tut çok zor görevleri bunalım içindedir bence baska biri yoktur sadece yanlız kalmanın ve zorlu sartların verdiği sıkıntıyla sitemkar davranıyor. Acaba yok gitmem demeni mi bekledi... destek ol dualarımız onlarla. İstersen bi süreliıine ziyaretine ğit. Çocuk büyükse onu götürmeyebilirsin annen ve kv e bırakablrsin.özlediğini söyle ve git.
Ben gitmemek icin cok mucadele verdim gerek ordaki olaylarda gerekse esimle
Ama bunu encok kendisi istedi.perisan olmayin iki aydir disariya bile cikamadiniz kendinize eziyet etmeyin gidin iki sene hayatinizi yasayin cocugumuz okuluna gitsin burda okul bile acilmayacak dedi

Allah sabır versin; gerçekten. Umarım bi kolaylığını bulursunuz. Şu durumda güvensizlik gibi düşünceleri aklınıza getirmeyin; sonuçları yıkıcı olur. Zor olsa da eskilerin yaptığı gibi güleryüzlü olumlu kadın olun, atlattığınızda daha mutlu vir yyvaya sahip olursunuz. Eşinizin Facebookta KPSS A diye bir grup var; gir dosyalar bölümünde psikolojisi zor
Kpss a grubuna nicin gireyim anlamadim

Klavyeden otomatik olarak yapıstı herhalde, kusurabakmayın dikkat etmemişim. Buradan bir arkadaş Kpss için kaynak sormuştu; ona cevaben yazdığım mesajın içeriği.

Akıllı telefonlar sandığımız kadar akıllı değil demek ki :)

Klavyeden otomatik olarak yapıstı herhalde, kusurabakmayın dikkat etmemişim. Buradan bir arkadaş Kpss için kaynak sormuştu; ona cevaben yazdığım mesajın içeriği.

Akıllı telefonlar sandığımız kadar akıllı değil demek ki :)
Aklima hersey geldi hatta girip baktim bile gruba acaba orayami giriyor diyeonemli degil kafam bir milyonn gercekten

Aklima hersey geldi hatta girip baktim bile gruba acaba orayami giriyor diyeonemli degil kafam bir milyonn gercekten
Kusurabakmayin, gerçekten telaslandirmak istemezdim.
Siz de kendinizi sakinlestirmelisiniz, bu şekilde işiniz zor

Back
X