Cikmazdayim.

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Sorun esim.hic bi zaman biz olamadik onunla.cunku bencil bi insan.ben gerektiginde ailemi bile karsima aldim ama o bunu yapmadi.ona gore hakli bile olsam haksiz hep ben oldum.bu yuzden esim iyide yapsa kotude yapsa objektif bakis acimi kaybettim.artik onun icin kimsemi karsima almam gerektigini ogrendim.epey oluyor bi bosanmayi teklif ettim (sevmeme ragmen bu sozu soyledim.hayir gormedigim bu adamin daha nesini seviyosam artik) sinir krizi gecirip beni yaka paca defetti evden.cocuklarim aglayinca dayanamadi geldi ozur diledi.bugunde kotu bi soz sarfetti.artik tukendim bende gitmiyor yurumuyor evliligim.neye cesaret edemiyorum daha niye cekiyorum neden gidemiyorum bu kisiden bu evden.tukendim:((

Sanırım iletişim kopukluğu var.peki şiddet de var mı psikolojik veya fiziksel.keske iletişim kurabilseniz,belki o zaman çözüm yolları ararsiniz.evlilik terapistine gitmeyi deneseniz

Sevıyosun mutlu olmak ıstıyosun ama karsında bencıl ve umursamaz bı adam var.Böyle davranmasnn altında hangı nedenler var.Örnegın maddı yetersızlıkten dolayı olablr.yoksa evlenırkende boylemydı

Sanırım iletişim kopukluğu var.peki şiddet de var mı psikolojik veya fiziksel.keske iletişim kurabilseniz,belki o zaman çözüm yolları ararsiniz.evlilik terapistine gitmeyi deneseniz
Hayir siddet hic bir zaman olmadi cok sukur.o sozleri bile beni yikmaya yetti.vaktiyle cocuklar olmadan cok dedim terapiste gidelim diye biraz geri kafali kendileri.o bize ne yapabilir filan diyor.

Sevıyosun mutlu olmak ıstıyosun ama karsında bencıl ve umursamaz bı adam var.Böyle davranmasnn altında hangı nedenler var.Örnegın maddı yetersızlıkten dolayı olablr.yoksa evlenırkende boylemydı
Benim ailem yok gibi davraniyo.kendi ailesine asla laf ettirmez.onlarin hatalarini asla benim yanimda konusmaz misal.hep boyle degildi tabi.ne tipine ne isine sadece bana oan duskunlugune inanip evlendim.gelgelelim durum hicte oyle degilmis.evlenince saklayamadi gercek karekterini

Bugun aramizda sebebi bana kalsin yine tartistik bana agir bi laf edince ben artik busartlar altinda evliligi yurutmeyi kendime yediremedigimi soyledim.bana dedigi laf artik bende doldum tastim dedi.kizlar akibetimden korkuyorum artik.ne onunla ne onsuz.halbuki ne cok inandim guvendim vaktiyle ona.boylemi olcaktik cok uzuluyorumya.iki cocugumuz var bide

Bugun aramizda sebebi bana kalsin yine tartistik bana agir bi laf edince ben artik busartlar altinda evliligi yurutmeyi kendime yediremedigimi soyledim.bana dedigi laf artik bende doldum tastim dedi.kizlar akibetimden korkuyorum artik.ne onunla ne onsuz.halbuki ne cok inandim guvendim vaktiyle ona.boylemi olcaktik cok uzuluyorumya.iki cocugumuz var bide
Canım seni çok iyi anlıyorum kaç gece ağladığımı biliyorum ama çok yıpranıyorsun böyle iyice düşün

Tek diyeceğim asla hataya düşüp de bi daha o adam için kimseyi karşına alma. Hiç bir işe yaramasa bile kendi için rahat eder böyle olmaz kendini yer durursun
aynen ben burda kendimi paralarken beyimiz horul horul uyuyo.bu ne rahatlik arkadas.hicmi kaybetme korkusu yok bu adamin

Erkeklerin çoğu aynı ya ben neler yaptım eşim için ailemi okulun önünde bırakıp onunla evlenmeye gittim gozleri önünde aylarca konuşmadılar benimle ama barıştık diye bunu yapmamısim gibi davranıyor kendi benim yaptığımın onda birini yapmadı ben neler yapmıştım senin için dediğimde baristiniz ama dimi diyor hey Allahım..

Canım seni çok iyi anlıyorum kaç gece ağladığımı biliyorum ama çok yıpranıyorsun böyle iyice düşün
Yah evet.bende oyle akittigim goz yaslari sel oldu.asla ozur dilemez.o kadar yillik evliyiz en son bana evden git dedi sonra pisman oldu sadece onun icin ozur diledi.eminimki o ozurde benim gitmemem icin degil cocuklardan ayri kalmamak icindi.suan ayrilirsak eger tek korkusu ben degil cocuklarimin velayetinin bana verilmesi

Kac yillik evlisiniz Allah yardimciniz olsun gercekten Sonucta bir omur geciriyoruz hayat arkadasi diyoruz kararini iyi ver maddi imkanin varsa manende kivvetli hissediyorsan kendini otur bir dusun

Erkeklerin çoğu aynı ya ben neler yaptım eşim için ailemi okulun önünde bırakıp onunla evlenmeye gittim gozleri önünde aylarca konuşmadılar benimle ama barıştık diye bunu yapmamısim gibi davranıyor kendi benim yaptığımın onda birini yapmadı ben neler yapmıştım senin için dediğimde baristiniz ama dimi diyor hey Allahım..
Senin kocanda benimkinin ayniymis.simdi mesela konu acilsa ben neler yaptim senin icin desem ne yaptinki der.ispatlarla sunu sunu yapmistim desem bi daha yapma der.okadar kiziyorumki kendime.bunlari hakeden bi adam asla olmadi.onun yuzunden bunalima girdim.mahvetti beni.

Sorun esim.hic bi zaman biz olamadik onunla.cunku bencil bi insan.ben gerektiginde ailemi bile karsima aldim ama o bunu yapmadi.ona gore hakli bile olsam haksiz hep ben oldum.bu yuzden esim iyide yapsa kotude yapsa objektif bakis acimi kaybettim.artik onun icin kimsemi karsima almam gerektigini ogrendim.epey oluyor bi bosanmayi teklif ettim (sevmeme ragmen bu sozu soyledim.hayir gormedigim bu adamin daha nesini seviyosam artik) sinir krizi gecirip beni yaka paca defetti evden.cocuklarim aglayinca dayanamadi geldi ozur diledi.bugunde kotu bi soz sarfetti.artik tukendim bende gitmiyor yurumuyor evliligim.neye cesaret edemiyorum daha niye cekiyorum neden gidemiyorum bu kisiden bu evden.tukendim:KK43:(
Bu bende de mevcut nedir beni böyle yapan nedir cesaretimi kiran içimde kalmayan sevgisine rağmen nedir gitmememe engel olan halim olmayan nedir büyük bi girdap sonu belli olmayan birşeye sürüklenmek buna engel olacak gücü kendinde bulamamak savaşmaktan tükenmek ve beceri depresyon

O zaman yapmamaya başla bacım ve eski senin ne kadar daha değerli olduğunu ve ona da değerli hissettirdiğini farkettir. Umarım anlatabilmisimdir :D kısaca ederinden fazla değer versem kendilerini yarış atı sanıyorlar :)

Kac yillik evlisiniz Allah yardimciniz olsun gercekten Sonucta bir omur geciriyoruz hayat arkadasi diyoruz kararini iyi ver maddi imkanin varsa manende kivvetli hissediyorsan kendini otur bir dusun
Sagol arkadasim.Allah insanin esi olcak kisiye once vicdan versin denirya oyleymis.onun yaninda ne goz yasim nede cektigim sıkıntilarin bi anlami olmadi.suan dedigim gibi ne gidebiliyorum nede kalabiliyorum.maddi imkanim yok ancak ailem bircok kez cocuklarimla bana bakabilecegini ifade etti.ama esim asla birakmaz cocuklari bana.bunuda biliyorum belki cesaret edemeyisimin sebebi budur bilemiyorum.

Bu bende de mevcut nedir beni böyle yapan nedir cesaretimi kiran içimde kalmayan sevgisine rağmen nedir gitmememe engel olan halim olmayan nedir büyük bi girdap sonu belli olmayan birşeye sürüklenmek buna engel olacak gücü kendinde bulamamak savaşmaktan tükenmek ve beceri depresyon
Allah yardimcin olsun seninde kimseye anlatamazsin ancak boyle seni bilmeyenlerle paylasirsin bu durumu dimi.cok zor.

Back
X