Çıkmazlardayım....

Heidi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
605
640
103
Konu uzun baştan söyleyim. Eski konumu bilen bilir eşimle boşanmanın eşiğinden döndük. Sonra eve döndüm falan filan. Ama hiç bişey değişmemiş hala bana yapamazsın edemezsin hep kendini güçlü görmeler.
........... Bugun kek yaptım. Komşuma da götürdüm. Komşum akşam mesaj atmış, kek çok güzel olmuş, kocam hazır kek sandı bayıldı tarif isterim diye. Bende eşime dedimki lütfen sende ye hadi diye ısrar ettim. oda Yok X sin kocasına yap sen keki o yer beğenir nasıl olsa dedi "eşimin pek arası yoktur" yok bana ananas muz ver dedi. Bende saten benim yaptıklarımı yemezsin beğenmezsin sen diye trip attım. Vs vs çok uzun valla yazmaya eriniyorum tüm meseleyi konu burdan patladı anlayacağınız. Neyse bu 1 dilim almış bide meyve suyu bi baktım yemiş odada. AA bak yemişşin iste dedim güldüm. Oda bana ben zorla yedim saten yerim yoktu şimdi ananasıı çöpe at. Zehir ettin bana da benm canm onu istiyordu da senin yüzünden yedim de. Bana böyle girişti. Nerden geldin ananlardan sen dedi.....
....... Oysa ben onu düşündüm kızlar çok zayıf eşim kek yesin sonra meyve yesin yatmadan dedim düşünmez olaydım hata ettim.
,....... Bu sabahta dısarda kuzenlerim le kahvaltıya gidecektim . Eşim başladı hele bi git. Git bakalım nasıl gideceksin falan izin vermedi. Oysa gündüz konustuk tamam demişti. Yaa ortada benim onun düşünmem den başka bişey yok vay anasını ne ananas mış ya dedim.. Sonra bu konu şuraya geldi,
........ Git la git gurur olsa gidersin dedi. Bende dedim ki sende gurur olsa ben annemlere gittiğimde boşardın beni dedim. Niye bekledin okadar gün dedim açsaydın davanı istemiyorsan beni dedim. Ne acelen var biraz ananlarda kalsaydında görseydin gününü dedi ..
..... Halbuki bu tartışmadan önce avm ye gittik alışveriş gül oyna yemek yedik kızıma bişeyler aldım abisine gittik dolu dolu geçti.
.... Kurban olayım bu adamla ömür geçermi. Sürekli her kavgada git gelme . Yada bi plan yaptıysam hemen iptal eder gidemezsin.ler falan .. Facebook falan kapattırdı bana suan ben kendi ayağımla geldim diye baya eziliyorum. Tahammül edemiyorum . Sonradan adam oldum havalarında of of of yardım edin bana.

Son düzenleme:
Diğer konunuzu bilmiyorum..
Aranızda ki bu iletişimsizlik nedir böyle? Bende kek sevmem asla ama eşim tadına bak dese kırıcak değilim mesela. Adam patlıycak yermi aramış bu ne dengesizlik böyle.. Ne yaparsınız bilemem Allah sabır versin ama bu ömür böyle geçermi..

bu adamla neden barıştın acaba merak ettim cidden . Üslubu çok bozuk bir kere ayrıca kendini ne sanıyorsa . Konunun başında komşunun kocasına kek yap demesi ne kadar ağır bir laf yarabbim o lafı ona yedirirdim ben olsam sana boşan demiyorum gece gece çok sinirlendim gerçekten:sinirli:

Konu uzun baştan söyleyim. Eski konumu bilen bilir eşimle boşanmanın eşiğinden döndük. Sonra eve döndüm..............
....... Oysa ben onu düşündüm kızlar çok zayıf eşim kek yesin sonra meyve yesin yatmadan dedim düşünmez olaydım hata ettim.
,....... Bu sabahta dısarda kuzenlerim le kahvaltıya gidecektim . Eşim başladı hele bi git. Git bakalım nasıl gideceksin falan izin vermedi. Oysa............. Yada bi plan yaptıysam hemen iptal eder gidemezsin.ler falan .. Facebook falan kapattırdı bana suan ben kendi ayağımla geldim diye baya eziliyorum. Tahammül edemiyorum . Sonradan adam oldum havalarında of of of yardım edin bana.

böyle bir ömür geçmez tabi de siz eşinizden önce bi kendinizi değiştirmeye çalışın
onu düşünmeyin, teklif edin ama bırakın yemezse yemesin, siz onun annesi misiniz? ben çocuklarıma yapıyorum bu dediğinizi
gidemezsin nedir? izin istemiyorum, haber veriyorum deyip gidin
hele şu facebook "kapattırdı" olayına çok uyuz oluyorum
sizin kendi kişiliğiniz yok mu? neden kapatıyorsunuz

kusura bakmayın ama eşinizin size saygısı yok çünkü sizin kendinize saygınız yok

bu adamla neden barıştın acaba merak ettim cidden . Üslubu çok bozuk bir kere ayrıca kendini ne sanıyorsa . Konunun başında komşunun kocasına kek yap demesi ne kadar ağır bir laf yarabbim o lafı ona yedirirdim ben olsam sana boşan demiyorum gece gece çok sinirlendim gerçekten:sinirli:
Yani ne onla ne onsuz sonumuz ne olacak bilemiyorum akışına bıraktım zorlamıycaö artık

Adamın huyunu biliyorsanız uğraşmicaksınız

Yani boşvetin yemezse de yemesin uğraşmayın, yorum yapmayın

Adam öküzce belli ki, ne kadar az konuşturursanız o kadar az kavga edersiniz

böyle bir ömür geçmez tabi de siz eşinizden önce bi kendinizi değiştirmeye çalışın
onu düşünmeyin, teklif edin ama bırakın yemezse yemesin, siz onun annesi misiniz? ben çocuklarıma yapıyorum bu dediğinizi
gidemezsin nedir? izin istemiyorum, haber veriyorum deyip gidin
hele şu facebook "kapattırdı" olayına çok uyuz oluyorum
sizin kendi kişiliğiniz yok mu? neden kapatıyorsunuz

kusura bakmayın ama eşinizin size saygısı yok çünkü sizin kendinize saygınız yok
Doğru söylüyorsunuz ne deyim ki.. Hata ediyorum üzerine düşüyorum. Ama eşimin bağırsaklarında problem var çok zayıf hani benimde hoşuma gitmiyor zayıf olması oyüzden ısrar ediyorum

Bi kızım var maddi gücümde yok açıkçası. Güvenemiyorum yapamam gibime geliyor. Allah yardım et ya
Maddi durum için çalışmak gerekir .kimseye gökten yağmıyor .. bir süre sıkıntı çekersin sonrasında duzenini oturtur ,kafama tüküreyim, daha önceden niye yapmamışım, dersin ..

Arkadaşım böyle sokak ağzıyla konuşan adama sende onun dilinde cevap verirsen kaybedersin gururun incinir bırak sükut altındır..orası senin evin izin verme bunlara..o adamı tek lafınla ya sustur bunu yapamıyorsan sen sus..ananemin bir lafı var "uymamazlık beğenmemezliktir" diye..suskun kal ezil demiyorum yanlış anlama senin bu lafcı hallerini beğenmiyorum sinyali çak adama..emin ol bir süre sonra bir toparlanma olacaktır onda..bir erkeğin en korktuğu şey tarzının aşağılanmasıdır ister istemez düzeltecektir

Arkadaşım böyle sokak ağzıyla konuşan adama sende onun dilinde cevap verirsen kaybedersin gururun incinir bırak sükut altındır..orası senin evin izin verme bunlara..o adamı tek lafınla ya sustur bunu yapamıyorsan sen sus..ananemin bir lafı var "uymamazlık beğenmemezliktir" diye..suskun kal ezil demiyorum yanlış anlama senin bu lafcı hallerini beğenmiyorum sinyali çak adama..emin ol bir süre sonra bir toparlanma olacaktır onda..bir erkeğin en korktuğu şey tarzının aşağılanmasıdır ister istemez düzeltecektir
Ozman susmayı deneyeceğim. Bende herseye çok karışırım.ya ama ne olursa olsun gerçekten iyiliğini düşündüm. Boşan diyorum çok istemiyorsan sürekli git gelme demenden bıktım diyorum. Sen boşanmazsın diye boşanmıyorum diyor.. Bi insan istemese eli kanda daha olsa boşamazmı

Maddi durum için çalışmak gerekir .kimseye gökten yağmıyor .. bir süre sıkıntı çekersin sonrasında duzenini oturtur ,kafama tüküreyim, daha önceden niye yapmamışım, dersin ..
Kızım var öncesinde çalışmışlığım. Var suan bakacak kimse yok seneye kreşe verip çalısacagım saten

Sabah bi mesaj attım. Ben senin dün gece iyiliğini düşündüm kötü bişey yapmadım keki de ye meyve de ye hatta sütünü bile iç isterim yatmadan biliyorsun durumunu sonunu Yemen gerekiyor çok zoruma gitti bunun yüzünden söylediğin sözler söylesene hakkettim mi ben..... Diye gördü hiç cvp bile vermedi..

Ha bide arkadaşlar bu sabah kahvaltıya dısarda bi mekana gidecektim gidemezsin dedi . Onun için de bişey demem yada bişey yapmam lazım ne yapayım anlasın bidaha yapmasın bunu

Back
X