- 13 Mart 2012
- 1.124
- 89
- 113
korktuğum başıma geldiii ben şimdi naapıcam ..
Biliyosunuz ki 19 mayısta boşanma kararı aldım evlenirkende kaçarak evlenmiştim .. Eşimle bugün konuştuk ben istemiyorum diyemedim
çünkü istiyorum .. Ama ailem yeni tamamen barıştııı tamamen herşey üzeldi .. Amcam görüştürdü yok istiyorum diyemedim numara yaptık ve gece anlaştık gece 2 de gelicek alıcak beni .. Hem girmek çok istiyorum hemde istemiyorum ailem için üzülüyorum
aileme yine aynı şeyler yaşatmak off bikmiyorum .. Napmalıı naapmalı ?? Telefonumuda aldılar haberde veremiyorum biraz erteleyelim diycektim .. Şimdi gece saat 2 de gelecek benle kuzımı almak için ..
Kesin kararlıydım boşanmak içiçn dava bile açılıcaktı ben kandırılmayı zaten bekliyodum ama bu kadar çabuk değil
( sözler verdi içki içmemek iöin ölüyorum filan .. İkna oldum böyle şeyler hiç dumadım çok hoşuma gitti .. Gitmek çok istiyorum ama ailem ..
Müthiş derecede çıkmazdayımm
(
Biliyosunuz ki 19 mayısta boşanma kararı aldım evlenirkende kaçarak evlenmiştim .. Eşimle bugün konuştuk ben istemiyorum diyemedim

Kesin kararlıydım boşanmak içiçn dava bile açılıcaktı ben kandırılmayı zaten bekliyodum ama bu kadar çabuk değil

Müthiş derecede çıkmazdayımm

Son düzenleme: