Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahve saçlarıma hangi boyayla kızıl ışıltılar katabilirim ??? (resimli)

tayiko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
74
12
48
Merhaba bayanlar.. Saçlarım zift gibi siyahtı pekte güzeldi ama bir değişiklik istedim çikolata kahve yaptım loreal den.. gayet mutluyum sonuçtan ama bir sorun var.. renk biraz soluk, fotoğraflarda daha kızıl gibi çıkıyor ama normalde bir ton koyu aslında... sizden istediğim cevap şu: ben bu boyama ne renk boya karıştırırsam resimlerdeki gibi daha canlı bir renk olur? resimdeki canlılık bakır mı yoksa kızıl mı onu da anlayamadım o da ayrı tabi..? ben bu güzel rengi nasıl resimlerdeki gibi canlandırabilirim.. şimdiden teşekkürler:))

: 10914776_1411816482444549_369718890329396701_o.webp 10924172_1411815625777968_463588768903177836_o.webp

Yok mu fikri olan bir arkadaş :110: kızlar çikolata kahve başlıklarına baktım kullanan çok forumda, ama boyayı canlandıran bir karışım tarifi bulamadımm :KK43:

Son düzenleme:
kızlar lütfen bana biri cevap versin mutlaka karışım fikri olan vardır neredesiniz ne koyucam ben bu boyaya :KK64::KK64::KK64:

benim bildim ana ton numarası çok önemlı mesela cıkolata kahvesı 6 ıle baslıyorsa 6 ıle baslayan bır kızıl koycaksın boyaya ama hepsını deıl 3/1ını falan

ahh nihayat bir cevap teşekkür ederim :) evet bu çok mantıklı deniycem :) sadece bu boya aktıkça sarımsı bi ışıltı almaya başladı daha 3 yıkamada :/ bu böyle giderse benim için felaket olur sarının yansıması bile yakışmıyo :) oyüzden 6.66 karıştırıp daha iyi bi gidişat görmeyi umuyorum :) aktıkça sarıya benzemeyen bakır bir boya bulmak ne zormuş........:KK61::KK61::KK61:

ama kızlar bu boya aktıkça sarı oluyor ve bu tam bir hayal kırıklığı ... aktıkça daha kızıl gibi kalabilen bir kahve fikriniz varsa onuda paylaşırsanız mutlu olurum ... bakır kahvede aktıkça sarı olucak sanki ayda 2 kez mi saç boyuycam Allah korusun :/ 7.42 daha kızıllı bi renk aktıkça yine iyimi olurdu bilemedim .. bi kullanan çıksada yazsa keşke ???

Kızıllık çabuk akar malesef.Şampuanınız boyalı saç şampuanı mı? Bu şampuanların renk koruma özellikleri var, daha az akar boyanız.önceki boyanızın renk numarası neydi?

ama kızlar bu boya aktıkça sarı oluyor ve bu tam bir hayal kırıklığı ... aktıkça daha kızıl gibi kalabilen bir kahve fikriniz varsa onuda paylaşırsanız mutlu olurum ... bakır kahvede aktıkça sarı olucak sanki ayda 2 kez mi saç boyuycam Allah korusun :/ 7.42 daha kızıllı bi renk aktıkça yine iyimi olurdu bilemedim .. bi kullanan çıksada yazsa keşke ???
Önceki boyanız 6.35 miydi? Eğer öyle ise sarılığı veren boya numarasındaki 6 dan sonra gelen 3ten kaynaklanıyor.
Kızıllık mı yoksa bakırlık mı istiyorsunuz?

6.dan sonra 4 ile başlayan boya tercih ederseniz bakırlık,
6.dan sonra 5 ile başlayan boya ile mahogani,
6.6 ile başlayan boyayla ise saçınıza kızıllık katarsınız.
Eski boyanızda dorelik olduğundan, ona birşeyler katmak yerine direk istediğiniz renge boyayın.

loreal 5.62 kızıl kahve ben kullandım çok memnun kaldım kalıcılığı da gayet iyiydi akıncada kızıllık kaldı bu rengin üstünede tutar

HCo30_27.jpg

ben buğday tenliyim dorelik bende berbat durdu oysa boyayı ilk kullandığımdan bir ışıltı vardı kırmızı gibi bana yakışan oydu şimdi yıkadıkça iş sarpa sardı :/ evet bencede karışım yerine tek boya kullansam daha mantıklı beyaz olmadığımdan daha açık bir renk kullanamam bu 5.62 çok güzl görünüyo tenimede uyar sanırım.. şuan loreal 6.35 kullandım aynen öyle .. ben koyu gibi kırmızımsı bir renk istiyorum kesinlikle dore falan olmasın içinde mümkünse..........

6.dan sonra 4 ile başlayan boya tercih ederseniz bakırlık,
6.dan sonra 5 ile başlayan boya ile mahogani,
6.6 ile başlayan boyayla ise saçınıza kızıllık katarsınız.
Eski boyanızda dorelik olduğundan, ona birşeyler katmak yerine direk istediğiniz renge boyayın.
bunuda not ettim saolun :) umarım doğru kararı vericem .. saç değil deneme tahtası oldu mübarek bide siyahtan döndüm iyice yıpratmam umarım :/

Kızıllık çabuk akar malesef.Şampuanınız boyalı saç şampuanı mı? Bu şampuanların renk koruma özellikleri var, daha az akar boyanız.önceki boyanızın renk numarası neydi?
şampuanı da alıcam kesinlikle.. bilmiyodum saolun .. :)

loreal 5.62 kızıl kahve ben kullandım çok memnun kaldım kalıcılığı da gayet iyiydi akıncada kızıllık kaldı bu rengin üstünede tutar

HCo30_27.jpg
buarada :) kızıl kahve saçlarınızın bir resmini benle paylaşırsanız içim çok rahatlıycak :) kıpkırmızı olmaktan da korktum googleye aratınca kafamız iyice karışıyo her renge kızıl kahve demiş mübarekler :/

ay evet ya o google resimleri beni bitiriyor.. :63: sen kızıllık istiyorsun sanırım, markadan markaya değişse de kızılın numarası 6 dır genelde... o yüzden bu numaralara bakman lazım... 6.6, 5.6 falan.. üçüncü bir rakam var ve o da ikinciyle aynıysa bu yansımanın daha da yoğunlaştırıldığı anlamına gelir... mesela 6.66, 6.6 e göre daha yoğun bir kızıl yansıması içerir... umarım saçların istediğin gibi olur...:KK54:

Saol canımm umarım öyle olur okadar uğraştım ki kararsızda biriyim google çok kafa karıştırdığı için buraya geldim :) ben kahvelik olarak memnun kaldım loreal 6.35 ten ama gözlerim biraz daha kırmızı renk istedi sonra ve aktıkça dorelik olmayan bir renk olmalı mutlaka .. ilk günler titanic de ki rose kıvamında olmuştu ne güzel :/ ama sanırım loreal kızıl kahveye boyuycam justine fena aklıma soktu bunu mevcut rengi bozmyımda gerisi halledilir :KK36:acaba kıpkırmızı olur muyum diye korkuyorum zaten siyahtan döndüm millet iyice şaşırmasın sonra bana :confused:

kızlar ben araştırdım da kızıl kahve bayağı koyu kızıla benziyor oda bana pek gitmez sanırım tenim tam arada soluk buğday gibi.. bende bakır kahve ye boyıycam loreal, ama bu da aktıkça sarı gibi mi olucak bu neye dönüşür acaba 3-4 yıkamada ???

Back
X