- 1 Haziran 2019
- 152
- 568
- 18
- 37
- Konu Sahibi CigdemErman
Cikolata kisti ameliyati olup yani laparoskopi olup hamile kalan warmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben olmadım da dr önemsiz dedi ama ben kafama taktım 10 aydır bebek deniyoruz diye, daha olmazsa film çektircem yapışıklık olmasından korkuyorumAmeliyatmi oldunuz sizde
İnşallah bir an önce kavuşursunuz bebişlerinize, ben de ondan korkuyorum normalde ağrı sızı olmazdı hayatım boyunca yaşamadım bu aralar kasık ağrım oluyo kistim mi büyüyo anlamadım ama bu zamana kadar niye büyümedi de tam çocuk isterken büyüdü ki acaba kadın olduktan sonra mı olan değişimler bunlarIlk baslarda banada oyle dedi doktor bikac ay erteler dedi sonra rahim filmi cekildim normal cikti bi asilama oldum tutmadi tabi bu arada buyumeye dewam etti kistim agrilar cabasi en sonunda da 9 cm lik kistle laparoskopi oldum bem rahatladim simdi 6 ay kendi halimize birakti doktor kismetse Allahin izniyle hamile kalicagima inaniorum![]()
Soğan kürü uyguladınız mı, bi işe yaramaz dedi dr ama baya etkili diye duydum yapıyorum şuan bide inafolic kullanıyorum bu ay da olmazsa hgs olcak bakalım ama ameliyattan korkuyorum ağrı sızı oldu mu sizdeInsallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsinHer adet oldugunda o kist orda beslenio we buyuo maalesef cnm ben surekli takip etmeme ragmen buyumesinin onune gecemedim kist sadece bulundgu yre zarar wermio sadece tuplere etki edio hatta bagirsaklara bile etki edio
Şuan öyle çok bi ağrım olmuyo aslında küçük benim kistim ondan heralde ama gebeliğe engel olan şey buysa hemen harekete geçicem bende bu ay da olmazsaSogan kuru denedim kac kere bana bi faydasi olmadi sizin kistiniz kac cm di?hsg cekil mutlaka ayrica hicbisey hissetmedim ben cok rahat gecti ameliyatim o kist agrilari inanki cok daha aci werici
İki arkadaşım bu kistle hamile kaldıMaalesef engel oluyor bende cok isterdim ameliyat olmadan hamile kalmayi ama olmadi dogal yoldan cok zor asilama yada tup bebek dene derim![]()
İnşallah, güzel haberlerinizi beklicemBencede oyle yap cunku zaman aleyhine islio cok sukur simdlik ben kurtuldum insallaj tekrar cikana kadar hamile kalablirm
Nasıl bi karışım canım o, bide bu normal kist değil çikolata kisti yani içerisinde kan biriken kist diğerlerini eritmek kolay ama bu ilaçla dahi tedavisi olmayan bişey maalesefKedihindi nöbet şekeri fındık karışımı deneyin kızlar kistleri eritiyor bu karışım aktardan alabilesiniz
Hemen alıp denicem çok teşekkür ederim baya araştırmıştım ne yapabilirim diye umut oldunuz şuan banaARkadaşım denedi bunu çikolata kistiydi 7 cm kadar iki ay içti bunu hamile kaldı fındığı nöbet şekerini birde kedihindi diye bir ot var aktar makinede çekip veriyor bir bardak suyla sabah akşam bir tatlı kaşığı içiyon
10 yıldır çikolata kistim vardı. Artık amelşyat olucak duruma gelmiştim yumurta rezervi düşmesin diye ameliyat öncesi yumurta toplama yaptık hiç yumurta oluşmadı. Sonra ameliyat oldum 1 yumurtalık 2 tüp apandisit adenomyozis ve nodüller derken bayağı bişey alındı. 6 ay sonra tüp bebek yaptık 2 embrşyoda tuttu, sonra 1 yıl geçti yine tüp bebek yaptık yine tuttu şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, umutsuz olmayınCikolata kisti ameliyati olup yani laparoskopi olup hamile kalan warmi ?
selam karışımı yapıp içtiniz mi?sonuç ne oldu merak ettim ,artık o kadar çok şey içtim ki bir de sizin kini sormak istedim:)şu kist belası kabak tadı verdi artık ,bir de bir şey soracağım ,rengl olacağım zaman ayaklarım buz tutuyor zaten ağrı cabası da ,bu ayak soğuması ve bademcik şişmesi de başlıyor sanki bende ,siz de bu tip sorunlar oluyor mu?Hemen alıp denicem çok teşekkür ederim baya araştırmıştım ne yapabilirim diye umut oldunuz şuan bana❤