Çikolata kisti ameliyatı sonrası

almeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
83
0
46
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar

Ben çikolata kisti ameliyatı oldum 7 ay oldu bir kere aşılama oldum tutmadı... Benim sorum çikolata kisti amaliyatı sonrasında kendiliğinden hamile kalan var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Merhaba Arkadaşlar

Ben çikolata kisti ameliyatı oldum 7 ay oldu bir kere aşılama oldum tutmadı... Benim sorum çikolata kisti amaliyatı sonrasında kendiliğinden hamile kalan var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Kendiliğiden hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrakı halima kalan çok kişiyle tanıştım, konuştum canım. Mümkün. Malesef ben kalamadım ama. Ameliyattan 3 ay sonra tüp bebek yaptık o da tutmadı. Tüp bebekten sonra kistler de geri geldi. 1 yıl geçti üstünden. Hala da hamile kalamadım. Ama bizde bir de morfoloji sorunu var. Denemeye devam edeceksin canım. Çok sabır gerekiyor bu işte.

Merhaba Arkadaşlar

Merhabalar, ben de çikolata kisti ameliyatı olmayı planlıyorum.. Siz oldunuz mu? Sonrasında nasıl bi tedavi uyguladılar.

Merhaba çikolata kisti ameliyatı için değerlendirme yaptınız mı öncelikle? Kistin boyutu çok önemli amh değeri yani yumurta rezervi değeri çok önemli . Ben 30 yaşındayım 1 sene önce laporoskopi oldum. 4,5 cmdi kistim yumurta rezervim çok düşüktü ve yeniden 6 ay sonra tekrar etti.

Merhabalar, ben de çikolata kisti ameliyatı olmayı planlıyorum.. Siz oldunuz mu? Sonrasında nasıl bi tedavi uyguladılar.

ameliyat sonrası hamıle kalmak ıcın en uygun zaman ilk uç ay yanı sansın çok yuksekmıs

Selam arkadaslar ben çikolata kistim varken hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu kistim sol overde boyutu 6cm di amelyat olcaktım sonra vazgectim bir senedir olmadığım tedavi kalmadı şimdide asılama oldu beklemedeyim bide bana kist amelyatı olursan yumurtalıkların zarar görebilir demişlerdi ve tekrardan oluşuyormuş bende cesaret edemedim çünkü yumurtlama döneminde yumurtalar orda olusuyor 1 senedir takip ediliyor ve hep ordan geliyor umarım tutmuştur kistlerden kurtulmanın tek yolu normal doğummuş Allah izin verirse tabiki o gümlere erişebilirsek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X