seldacam Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2008 49 0 86 46 İstanbul 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seldacam #1 arkadaşlar çikolata kistine iyi gelen alternatif tıpta bildiğiniz bir bitki varmıdır
Y YILBAY Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2008 21 0 86 İçel Mersin 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seldacam #2 seldacam .!.: arkadaşlar çikolata kistine iyi gelen alternatif tıpta bildiğiniz bir bitki varmıdır Genişletmek için tıkla... bir yerde hayit otundan bahsediyorlardi bu konuda, kistin küçülmesine yardimci oluyormuş ama daha çok yumurtlamayi kolaylaştirdiğini da biliyorum.
seldacam .!.: arkadaşlar çikolata kistine iyi gelen alternatif tıpta bildiğiniz bir bitki varmıdır Genişletmek için tıkla... bir yerde hayit otundan bahsediyorlardi bu konuda, kistin küçülmesine yardimci oluyormuş ama daha çok yumurtlamayi kolaylaştirdiğini da biliyorum.
asutay Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2008 527 4 96 Diğer 9 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seldacam #3 bende dün civanperçemini duydum,bugün ilk kez içtim göğüslerişm acıyor sanırım hormomları epey etkiliyor.benim aynı zamanda basit kistlerim de var o nedenle desolett kullanıyorum,yan etki d eyapmış olabilir.
bende dün civanperçemini duydum,bugün ilk kez içtim göğüslerişm acıyor sanırım hormomları epey etkiliyor.benim aynı zamanda basit kistlerim de var o nedenle desolett kullanıyorum,yan etki d eyapmış olabilir.
Gulpare Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 791 9 621 Diğer 20 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi seldacam #4 Kedi hindi,nöbet sekerı ve fındık karısımını sabah ve aksam 1 tatlı kasıgı yemenı tavsıye ederım...