Çikolata kisti ile hamile kalanlar var mı?

Herkese merhaba bende çok merak ediyorum acaba bu siteye hep sorun yaşayanlar girdiği için mi umut verici hikayeler az gibi. Çikolata kisti tutunmayı da zorlaştırır deniyor ama kalp durdurması konusunda bir fikrim yok

Herkese merhaba bende çok merak ediyorum acaba bu siteye hep sorun yaşayanlar girdiği için mi umut verici hikayeler az gibi. Çikolata kisti tutunmayı da zorlaştırır deniyor ama kalp durdurması konusunda bir fikrim yok
Görümcenin arkadaşı tam bilmiyorum boyutunu ama tüp bebek yaptırdı tuttu üstelik eşi de azospermdi ameliyatla bir sperm bulmuşlar şuan oğlu 1 yaşında

Yaaa çok üzüldüm 😞 allah yine yaşatır sağlıklıca inşallah. Peki kalbinin durma sebebleri çikolata kisti yüzünden mi canım öyle bişey söyledi mi doktorlar
Kistle alakali oldugunu sanmiyorum. Kist gebe kalmayi zorlastiriyor sagolsun. 😊 genetik inceleme yapildi sonuclarini bekliyorum. Doktorum ya iki gebelikte de dusuk olmasi tesaduftu, sagliksiz, hasta, sakat bir bebekti vucut atti yada genetik baska bir problem olabilir dedi. Kan sulandirici igne ve corasprinde kullaniyodum pihtilasma riskine karsilik fakat nasip iste

Merhaba arkadaşlar çikolata kisti ile hamile kalan var mı aranız acaba ???

✋🏻Merhaba 2017 senesinde evlendim ve çikolata teşhisi konulalı 1 yıl olmuştu ve yaklaşık 5 cm olup zaman zaman küçülen çikolata kistim vardı Hangi doktora gitsem direkt tüp bebek dediler üstelik 30 yaşındaydım ve vakit kaybetmemem gerekiyordu onların gözünde çaresizce herşeyi araştırmaya başladım soğan kürü yaptım alkali sular içtim çok ağladım çok yıprandım fallar baktırdım dua ettim dualar istedim Bir gün artık pes ettim benim kistim yok ama ben hamile kalmak istemiyorum diyip işe başladım 2018 kasım da doğal yolla hamile kaldım Şimdi 3 aylık bir kızım var Biliyorum aklınızdan çıkarmak zor bende bir süre yapamamıştım ama ne zaman aklımdan çıkardım o zaman mucizem gerçekleşti Dilerim Rabbim sizlere de mucizenizi yaşatır 🙏🏼 Ümidinizi sabrınızı hiç kaybetmeyin 💕

✋🏻Merhaba 2017 senesinde evlendim ve çikolata teşhisi konulalı 1 yıl olmuştu ve yaklaşık 5 cm olup zaman zaman küçülen çikolata kistim vardı Hangi doktora gitsem direkt tüp bebek dediler üstelik 30 yaşındaydım ve vakit kaybetmemem gerekiyordu onların gözünde çaresizce herşeyi araştırmaya başladım soğan kürü yaptım alkali sular içtim çok ağladım çok yıprandım fallar baktırdım dua ettim dualar istedim Bir gün artık pes ettim benim kistim yok ama ben hamile kalmak istemiyorum diyip işe başladım 2018 kasım da doğal yolla hamile kaldım Şimdi 3 aylık bir kızım var Biliyorum aklınızdan çıkarmak zor bende bir süre yapamamıştım ama ne zaman aklımdan çıkardım o zaman mucizem gerçekleşti Dilerim Rabbim sizlere de mucizenizi yaşatır 🙏🏼 Ümidinizi sabrınızı hiç kaybetmeyin 💕
[/QUOT
Cikolata kisti kaybolmaz bende de var illet bir kis sizdeki kesin cikolata kistiymi acaba 1.50 cm benimde 5 cm ken ameliyat oldum tekrar cikti hamile kalamamak psikolojimi bozuyor🥺

Bi arkadaş da yazmış çevremde Bi sürü insan var bu kistle hamile kalan boyutu değil verdiği hasar önemli. Anladığım kadarıyla tüplerde yapışıklık kapama yapmadığı sürece sıkıntı vermiyo

Bnmde çikolata kistim vardı ve şuan tup bebekle hamileyim çok sukur transfer öncesi geçici menepoz a sokuldum kist baskılandı ve o şekilde hamile kaldım

Back
X