Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ne kadar zamandir evlisin? Tedaviye yeni mi basladin?Helloğğ kızlar benim sol overde 2cm çikolata kisti var.Bugün 2.aşılamamı oldum.Çikolata kisti olup doğal yolla ya da tedavi ile gebe kalan arkadaşlarımız var mi?
8 yıllık evliyim çıkolata kisti tedavisi olmadım hıc 2.asılamam 2.gün bgnMerhaba ne kadar zamandir evlisin? Tedaviye yeni mi basladin?
Hayırlısı olsun canm güzel haberlerini beklıyoruzBendede çikolata kisti var 3 cm.doktor şuan sadece çatlatma iğnesi deniyor birincisi olumsuz oldu.şimdi pazartesi ikincisini olacağım
İnşallah gülümHayırlısı olsun canm güzel haberlerini beklıyoruz
İnşallah gülüm
Rabbim hayirlisini nasip etsin. Umarim tutmustur. Simdiye kadar cocuk dusunmediniz mi hic?8 yıllık evliyim çıkolata kisti tedavisi olmadım hıc 2.asılamam 2.gün bgn
Canım benim 6 yasında bir oglum var zaten.2.ci için ugrasıyoruzRabbim hayirlisini nasip etsin. Umarim tutmustur. Simdiye kadar cocuk dusunmediniz mi hic?
Masallah ne guzel , dogumdan sonra mi olustu kist? Bu kadar soru soruyorum cunku bendede var bu illettenCanım benim 6 yasında bir oglum var zaten.2.ci için ugrasıyoruz
Gecen sene düşük yaptıktan sonra olduMasallah ne guzel , dogumdan sonra mi olustu kist? Bu kadar soru soruyorum cunku bendede var bu illettensol over da 4,5 cm ve 1 cm iki tane var.
Kistten kurtulmanin tek yolu tekrar hamile kalabilmeniz :/ Rabbim tez zamanda hepimize nasip eder insallahGecen sene düşük yaptıktan sonra oldu
Canım ugrasıyorum ıns olurKistten kurtulmanin tek yolu tekrar hamile kalabilmeniz :/ Rabbim tez zamanda hepimize nasip eder insallah
Sen naptın tedavı oldun muKistten kurtulmanin tek yolu tekrar hamile kalabilmeniz :/ Rabbim tez zamanda hepimize nasip eder insallah
Henuz evlilikte bir senemi doldurmadigim icin tedaviye yanasmadi doktorlar nisan ayinda bir senem doluyor ondan sonra baslayacagiz kismet olursaSen naptın tedavı oldun mu
İyi günler bende dün aşılama için doktora gittim umutla çikolata kistim olduğunu öğrendim solda 3 cm büyüklüğünde bir tanede polip varmış bu ikisi varken aşılama yapmak mantıksız ameliyat edeyim seni dedi senin aşılaman nasıl oldu olumlu sonuç aldın mıHelloğğ kızlar benim sol overde 2cm çikolata kisti var.Bugün 2.aşılamamı oldum.Çikolata kisti olup doğal yolla ya da tedavi ile gebe kalan arkadaşlarımız var mi?
Yok amelyat olmucam kist 2.3 cm miş Sogan kürü ve karbonata başladım bakalım faydası olacak mı bir ümit işteAynen benimde 3 cm kistim var.hiçbir doktor ameliyatlık değim şuan dedi.sanırım 4 yada 5 üzeri ameliyat diyorlar
Karbonat nasıl oluyor peki.işe yararsa bende yapayım inşallahYok amelyat olmucam kist 2.3 cm miş Sogan kürü ve karbonata başladım bakalım faydası olacak mı bir ümit işte