Çikolata kisti ile Hamile kalanlar

siera61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
182
122
53
Helloğğ kızlar benim sol overde 2cm çikolata kisti var.Bugün 2.aşılamamı oldum.Çikolata kisti olup doğal yolla ya da tedavi ile gebe kalan arkadaşlarımız var mi?

Helloğğ kızlar benim sol overde 2cm çikolata kisti var.Bugün 2.aşılamamı oldum.Çikolata kisti olup doğal yolla ya da tedavi ile gebe kalan arkadaşlarımız var mi?
Merhaba ne kadar zamandir evlisin? Tedaviye yeni mi basladin?

Bendede çikolata kisti var 3 cm.doktor şuan sadece çatlatma iğnesi deniyor birincisi olumsuz oldu.şimdi pazartesi ikincisini olacağım

Canım benim 6 yasında bir oglum var zaten.2.ci için ugrasıyoruz
Masallah ne guzel , dogumdan sonra mi olustu kist? Bu kadar soru soruyorum cunku bendede var bu illetten :( sol over da 4,5 cm ve 1 cm iki tane var.

İyi günler bende dün aşılama için doktora gittim umutla çikolata kistim olduğunu öğrendim solda 3 cm büyüklüğünde bir tanede polip varmış bu ikisi varken aşılama yapmak mantıksız ameliyat edeyim seni dedi senin aşılaman nasıl oldu olumlu sonuç aldın mı

Canım 3 cm kist amelıyr olmaz sakin yaptırma

Aynen benimde 3 cm kistim var.hiçbir doktor ameliyatlık değim şuan dedi.sanırım 4 yada 5 üzeri ameliyat diyorlar

Back
X