- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
Kuzenimde aynı senin gibi her gitti doktor farklı birşey söylüyor biri poliskover var diyor diğeri yok diyo biri tüp bebekten baska olmaz diyor biri dene diyor bugun en son konustuk ona dediklerimi sanada soyliyelim sal artik doktorlarin pesini bi kendini dinlemeye vucudunu dinlendirmeye basla daha once dedigim gibi hemen d vitamini takviye al folik asite basla her gün 1 saat spor muhakak yap her gün bir yumurta muhakak tüket polipristli bal al sende eşinde her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı ye sağlıklı beslenmeye dikkat et kafandan çocuk düşüncesini olabildiğince uzaklaştır ben en umutsuz olduğum ay hamile kaldım amann nasilsa olmuyor modundaydik ve 1 hafta sonraya randevu almıştık tub bebek uzmanından o yüzden zihnini boşalt kendime uğraşlar bul sürekli bu şekilde 6 ay dene olmuyorsa o zaman direk tüp bebek uzmanına görün çikolata kisti yüzde yüz gebeliğe engel diye kanıtlanmış birşey yok gittiğin 3 doktorda hamile kalamayan sebebsiz kısırlığı olan her hastanın çikolata kisti varsa kisten oldug unu düşünüyoruz dedi yani kanıtlanmış birşey değil içini ferah tutSize deneyin 6 ay demişler bana hiç öyle diyen bile olmadı rutin kontrole gittim hamile kalmayı düşündüğüm için orda çıktı şaşırdım sürekli denediniz de olmadı mi diye soruyorlar sözde hamile kalmadan kontrole gelin derler ama doktorlar bile alışmış artık hamile olunca giden insanlara