- 16 Ekim 2019
- 329
- 80
- 98
- 30
- Konu Sahibi karadeniz03
kızlar;çikolata kisti ile hamile kalan varmı?
lütfen bize umut olun.
lütfen bize umut olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin nasil durumunuz.kistiniz kac cm iki yumurtaliginizdami vsvardır olmaz mı ama ben olamadım :)
4 cm sol 4.5 cm sağ. iki yıldır olmuyor, tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum. senin ne durumda ?Sizin nasil durumunuz.kistiniz kac cm iki yumurtaliginizdami vs
ne güzel haber :) peki kistleriniz kaç cm'di amh değeriniz? tüp bebek denediniz mi? Neden ameliyat oldunuz tüp bebek yerine? ne çok soru sordumbi endometriosiz birde çikolata kisti 2 ameliyat olmama rağmen çok şükür rabbime
Benm sol da 3 cm.3 aydie korunmuyoruz olmuyoe4 cm sol 4.5 cm sağ. iki yıldır olmuyor, tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum. senin ne durumda ?
Ben varımkızlar;çikolata kisti ile hamile kalan varmı?
lütfen bize umut olun.
Ben varım. Sol yumurtalığımda 5.5 cm çiko kistim var. 4.5 yaşında bir oğlum var tedavisiz Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlh
Amin cnm. Evliliğimin 6. Ayında kontrole gittiğimde şans eseri öğrendim. 13. Ayında da hamile kalmıştım. Kist hala duruyo. Bu yıl da biri yeni olmak üzere 2 düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu malesef ayrıcaAllah bağışlasın :) Peki ne kadar zaman sonra oldu acaba doğal yollamı oldu ve kist hala duruyor mu?
Doktorum tüplere bakmış tı test fln almıştı eşimden benden 2014 yılıydı. Sorun yoktu. Sadece proxced plus ve preseed jel önermişti onu kullandık ve Rahim filmi çekinmiştim o ay hamile kalmıştım. Yani doğal yolla oldu çok şükürAmin cnm. Evliliğimin 6. Ayında kontrole gittiğimde şans eseri öğrendim. 13. Ayında da hamile kalmıştım. Kist hala duruyo. Bu yıl da biri yeni olmak üzere 2 düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu malesef ayrıca
gebelikte kaybolmadı mı ya da küçülme yok mu hiçAmin cnm. Evliliğimin 6. Ayında kontrole gittiğimde şans eseri öğrendim. 13. Ayında da hamile kalmıştım. Kist hala duruyo. Bu yıl da biri yeni olmak üzere 2 düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu malesef ayrıca
Bebeğin büyümesiyle görünmez olmuş tu. Ama duruyormuş. Küçülme de yok büyümede. Hala varlığını sürdürüyor bünyem degebelikte kaybolmadı mı ya da küçülme yok mu hiç
Peki kac ay da hamile kaldinixBen varım. Sol yumurtalığımda 5.5 cm çiko kistim var. 4.5 yaşında bir oğlum var tedavisiz Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlh
yüzsüz :))Bebeğin büyümesiyle görünmez olmuş tu. Ama duruyormuş. Küçülme de yok büyümede. Hala varlığını sürdürüyor bünyem de
Hemde ne yüzsüzyüzsüz :))
Yukarıda yazdım ama söylüyüm yine cnm. Öğrendiğimde 6 aylık evliydim. O zmna kadar korunmuştuk zaten. Öğrenince de 7 ay geçti kür vs denedim fln doktorlara gittim derken 13. Ayda kaldım hamile.Peki kac ay da hamile kaldinix