cikolata kisti olanlar...cok agrim oluyor

nisa1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.591
1.250
248
35
İstanbul
Ilacimi kullanmayi unuttum, malum ramazan aklima gelincede orucluydum aksama kadar kullanamadim,
Sabahtan beri agridan duramiyorum. 2 yil once ameliyat oldum ogunden beride ilac kullaniyorum hergun . Ayni hastaligi olan arkadaslar siz nasil bir tedavi uyguluyorsunuz, paylasirsaniz cok sevinirim. Agridan uyuyamiyorum (Ben bekarim)

Okdr yazdim ama cevaplama butonu takildi..

ameliyat olali iki yil olmus neden hala agrin var hergun agri kesiciyi doktorunmu onerdi?

Yoksa benim gibi endometriozis hastasimisin cunku agrisi bol bi an iyiken i an cok kotu olabiliyosun bazen oyleki gozun kimseyi gormuyo insan icine cikmak istemefigim cok oldu, ama hergun agri kesici almiyirum cok sukur ama suda bi gercekki hastalik varligini ince bi sizi dahi olsa varligini hep hissettiriyor.

sen bidaha doktora hic gorundunmu

canım merhaba bende 6 yıllık evliyim bebek tedavisi görüyorum bizde eşimde sorun vardı tüp bebek bile sonuç alamadık bende 1 senedir kasıkağrısı yaşıyorum doktor endometrizios teşhisi koydu yani çikolata kisti ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama tüp bebek doktorum hiç bir işe yaramaz dedi yani istemedi zaten eşimde karşıydı bende kendi yöntemlerimle yani bitkisel yöntemlere başvurdum 3 aydır soğan kürü yapıyorum ve sancılarım azaldı kasık ağrılarım tamamen kesildi adet günlerimde her gün hap içerdim şimdi sadece yoğun günümde içiyorum bende soğan suyu işe yaradı denemekte fayda var.........:)

Endometriosiz var bendede. Hergun dogum kontrol hapi kullaniyorum, bigun unuttum kac gundur gecmiyor, uykudan uyaniyorum agri yuzunden. Doktor ayni seyleri soyluyor, gitmedim uzun zamandirda. Siz evlimisiniz, kac yildir bu hastalikla ugrasiyorsunuz. Kullandiginiz ilac var mi

Tesekkur ederim cevabiniz icin.
Ameliyattan once ilac kullandim ama bende ise yaramadi, kuculmedi kistler. Bir tanesi 10 cm di, doktor
patlar diye korkuttu beni ameliyat oldum.
Kistler buyukmuydu sizin.

Sogan kurunun ise yaramasi cok guzel bir haber. Insallah en kisa zamanda bebek sahibide olursunuz.
nasil yaptiginizida anlatirmisiniz. Ayni zamanda ilacta kullandiniz mi

merhaba ağrınız çok oluorsa soğan suyu ve civanperçemi deneyin çok iyi geliyor
Rabbime şükürler olsun ağrılarım yok denecek kadar az adet ağrımda sadece 2. günü yarım hap içtim normalde 2 3 hap içerdim 1 saat ara ile.
şimdi tam güünde adet oluyorum soğan suyu başta ağrı yapıyor sonra kesiyor bırakmayın devam edin hem küçültür de sadece ağrı için değil. civanperçemi de çok iyi günde 1 bardak içiyorum bitkisel çaylarla aram pek iyi olmadı içebiliyorsanız 2 bardak için

Civanpercemi ni bulamam sanirim ama sogan suyunu deneyecegim. Kac gun kullanmak gerekiyor. Siz sadece bunlari mi kullandiniz. Ilac kullandiniz mi. Buyuk muydu kistler.
Tesekkur ederim cevabiniz icin

Civanpercemi ni bulamam sanirim ama sogan suyunu deneyecegim. Kac gun kullanmak gerekiyor. Siz sadece bunlari mi kullandiniz. Ilac kullandiniz mi. Buyuk muydu kistler.
Tesekkur ederim cevabiniz icin

5.5 cm kistim vardı tam kullanmadım 10.gün çok ağrı yaptı diye soğan suyunu bıraktım dr ye gittiğimde kistim 5.20 idi yani tam kullansam biraz daha düşücekti belki 1 hafta sonra başka dr ye gittim orda daha da küçük çıktı 5.13 gbi çıktı.
ameliyat demediler zaten 2 aydr gitmiyorum dr ye 3 ay boyunca soğan suyu civanperçemi yapıcam çivanperçemi aktarlarda satılıyor yurtdışındamısın bir tanıdığından fln iste ihmal etme gerçekten çok faydalı hem hormonlarınıda dengeler. başta d.kntrol hapı kullandım bir işe yaramadı ilaçla geçmiyor ağrılar çoğalıyor ben tesadüfen öğrendim ilaç içtiğimden beri ağrısından duramadım bunlarla geçti arada ağrıyor tabiki bıçak gibi kesmedi ama eskiye göre çok çok iyi

Size ozelden yazmak istedim, msj kutunuz doluymus izin vermedi. Bir kac msjini silmesi gerekir diyor

7yillik evliyim kullandigim ilac yok dayanamayinca agru kesici kacinilmaz yoksa hayat duruyor.

Ben su anda tedaviye baslafim bebek icin ama kist yine olustu maalesef sansim az galiba, sogan suyunu hic tamamlamadim cunku cok kotu yapti beni agri siskinlik korktum

Sogan kurunun ise yaramasi cok guzel bir haber. Insallah en kisa zamanda bebek sahibide olursunuz.
nasil yaptiginizida anlatirmisiniz. Ayni zamanda ilacta kullandiniz mi

merhaba canım ben soğan kürünü 4 aydır yapıyorum aralıksız sadece adet bitiminden 2 gün sonra başlıyorum günde iki kez zaten sabah ve akşam aç karnına 1,5 su bardağı klorsuz (damacana suyu)kaynatıp içine orta boy soğanı 4 e bölüp 5 dakika kaynatıyorum ağzı kapalı bir şekilde ılıtılıp yemeklerden 15 dakika önce içiyorum ilk ay 15 gün sonraki aylarda 10 gün yapacaksın benim bu ay son artık yapmayacağım çünkü saraçoğlu hocam 4 ay yeterli olur demişti
birde benim kistimin olup olmadığını ben bilmiyorum çünkü ben tüp bebek başaarısızlığından sonra rutin kontrole gitmiştim doktorum bana açıklamamıştı sadece dosyada yazıyordu geçen yıl histeroskopi olmuştum sadece benim şikayetlerimden tanısını koydu ve laporoskopi önerdi ama tüp bebek doktorum kesinlikle önermiyorum hiç bir işe yaramaz deyince bende kendi yöntemlerimle çaresini buldum diyebilirim ama gerçekten işe yaradı çünkü adet ağrılarım çok şiddetli geçiyordu bir hafta önce başlıyordu ağrılar ve bitmeyen kronik kasık ağrısıydı adetlerimin rengi bile değişti önceden başlangıçta ve sonunda hep toprak renginde geliyordu şimdi normal bildiğimiz giibi gelmeye başladı inşallah sanada fayda eder rabbim bu mübarek günde herkesin yüzününü güldürür:)))))))))))))))999

Arkadaslar mrb.benim sizlere bi sorum olacak? Ben de 2cm lik cikolata kisti oldugunu soyledi iki ayro prof. Bugun sabahda hsg cekildim.tupler acikmis.yumurta rezervim cok iyiymia fakat bu kistle hamile kalmam cok zor dedi bugungu dr.ya lakoroskopi ile alinacak kist yada tup bebek dediler? Merak ettigim cikolata kisti olup dogal yolla hamile kalan varmi aranizda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…