Okdr yazdim ama cevaplama butonu takildi..
ameliyat olali iki yil olmus neden hala agrin var hergun agri kesiciyi doktorunmu onerdi?
Yoksa benim gibi endometriozis hastasimisin cunku agrisi bol bi an iyiken i an cok kotu olabiliyosun bazen oyleki gozun kimseyi gormuyo insan icine cikmak istemefigim cok oldu, ama hergun agri kesici almiyirum cok sukur ama suda bi gercekki hastalik varligini ince bi sizi dahi olsa varligini hep hissettiriyor.
sen bidaha doktora hic gorundunmu
canım merhaba bende 6 yıllık evliyim bebek tedavisi görüyorum bizde eşimde sorun vardı tüp bebek bile sonuç alamadık bende 1 senedir kasıkağrısı yaşıyorum doktor endometrizios teşhisi koydu yani çikolata kisti ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama tüp bebek doktorum hiç bir işe yaramaz dedi yani istemedi zaten eşimde karşıydı bende kendi yöntemlerimle yani bitkisel yöntemlere başvurdum 3 aydır soğan kürü yapıyorum ve sancılarım azaldı kasık ağrılarım tamamen kesildi adet günlerimde her gün hap içerdim şimdi sadece yoğun günümde içiyorum bende soğan suyu işe yaradı denemekte fayda var.........:)
canım merhaba bende 6 yıllık evliyim bebek tedavisi görüyorum bizde eşimde sorun vardı tüp bebek bile sonuç alamadık bende 1 senedir kasıkağrısı yaşıyorum doktor endometrizios teşhisi koydu yani çikolata kisti ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama tüp bebek doktorum hiç bir işe yaramaz dedi yani istemedi zaten eşimde karşıydı bende kendi yöntemlerimle yani bitkisel yöntemlere başvurdum 3 aydır soğan kürü yapıyorum ve sancılarım azaldı kasık ağrılarım tamamen kesildi adet günlerimde her gün hap içerdim şimdi sadece yoğun günümde içiyorum bende soğan suyu işe yaradı denemekte fayda var.........:)
merhaba ağrınız çok oluorsa soğan suyu ve civanperçemi deneyin çok iyi geliyor
Rabbime şükürler olsun ağrılarım yok denecek kadar az adet ağrımda sadece 2. günü yarım hap içtim normalde 2 3 hap içerdim 1 saat ara ile.
şimdi tam güünde adet oluyorum soğan suyu başta ağrı yapıyor sonra kesiyor bırakmayın devam edin hem küçültür de sadece ağrı için değil. civanperçemi de çok iyi günde 1 bardak içiyorum bitkisel çaylarla aram pek iyi olmadı içebiliyorsanız 2 bardak için
Civanpercemi ni bulamam sanirim ama sogan suyunu deneyecegim. Kac gun kullanmak gerekiyor. Siz sadece bunlari mi kullandiniz. Ilac kullandiniz mi. Buyuk muydu kistler.
Tesekkur ederim cevabiniz icin
5.5 cm kistim vardı tam kullanmadım 10.gün çok ağrı yaptı diye soğan suyunu bıraktım dr ye gittiğimde kistim 5.20 idi yani tam kullansam biraz daha düşücekti belki 1 hafta sonra başka dr ye gittim orda daha da küçük çıktı 5.13 gbi çıktı.
ameliyat demediler zaten 2 aydr gitmiyorum dr ye 3 ay boyunca soğan suyu civanperçemi yapıcam çivanperçemi aktarlarda satılıyor yurtdışındamısın bir tanıdığından fln iste ihmal etme gerçekten çok faydalı hem hormonlarınıda dengeler. başta d.kntrol hapı kullandım bir işe yaramadı ilaçla geçmiyor ağrılar çoğalıyor ben tesadüfen öğrendim ilaç içtiğimden beri ağrısından duramadım bunlarla geçti arada ağrıyor tabiki bıçak gibi kesmedi ama eskiye göre çok çok iyi
7yillik evliyim kullandigim ilac yok dayanamayinca agru kesici kacinilmaz yoksa hayat duruyor.Endometriosiz var bendede. Hergun dogum kontrol hapi kullaniyorum, bigun unuttum kac gundur gecmiyor, uykudan uyaniyorum agri yuzunden. Doktor ayni seyleri soyluyor, gitmedim uzun zamandirda. Siz evlimisiniz, kac yildir bu hastalikla ugrasiyorsunuz. Kullandiginiz ilac var mi
Sogan kurunun ise yaramasi cok guzel bir haber. Insallah en kisa zamanda bebek sahibide olursunuz.
nasil yaptiginizida anlatirmisiniz. Ayni zamanda ilacta kullandiniz mi
Arkadaslar mrb.benim sizlere bi sorum olacak? Ben de 2cm lik cikolata kisti oldugunu soyledi iki ayro prof. Bugun sabahda hsg cekildim.tupler acikmis.yumurta rezervim cok iyiymia fakat bu kistle hamile kalmam cok zor dedi bugungu dr.ya lakoroskopi ile alinacak kist yada tup bebek dediler? Merak ettigim cikolata kisti olup dogal yolla hamile kalan varmi aranizda?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşım doktor sana ultrasondan mı teşhisi koydu bana doktor hiç bir şey söylemedi sadece laparoskopi öneriyorum dedi benim dosyama yazmış endometrizios diye ayrıca benim doktorda proftu bende başarısız tüp bebek negatifleri için gitmiştim yani ben hiç bir şey anlamadım bu iştennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?