• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti olup da kendiliğinden hamile kalan var mı?

Carmens

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
43
10
36
35
İstanbul
38 yaşındayım. 30 yaşındayken bir oğlum oldu çok şükür. 5 senedir ikinci çocuğu istiyoruz ama olmuyor. Meğer endometriyozis yani çikolata kisti oluşmuş sol yumurtalığımda. 2 kez ameliyat oldum hamile kalamadım. 1 kez tüp bebek denemem oldu olmadı. Geçen ay 2. Tüp bebek denemesine başladığımızda bu seferde yumurta gelişmedi ve tedavi yarım kaldı. Bu ay kendiliğinden de hamile kalamadım ve bu önümüzdeki ay da kalamazsam yine tüp bebek denenecek ve belki başında 3. Ameliyatımı da olma ihtimalim var. Benim duam hiç bunlara gerek kalmadan kendiliğimden hamile kalmam ama Allah kabul eder mi bilmiyorum. Herseyin hayırlısını diliyorum. Internette gezerken incir kürü dikkatimi çekti. Acaba bir faydası olur mu? Denemeye fayda varsanırım. Eğer sizlerin arasından çikolatan kıstı olup kendiliğinden hamile kalan varsa bana ses versin. Bekliyorum. Hoşçakalın. :nazar:

38 yaşındayım. 30 yaşındayken bir oğlum oldu çok şükür. 5 senedir ikinci çocuğu istiyoruz ama olmuyor. Meğer endometriyozis yani çikolata kisti oluşmuş sol yumurtalığımda. 2 kez ameliyat oldum hamile kalamadım. 1 kez tüp bebek denemem oldu olmadı. Geçen ay 2. Tüp bebek denemesine başladığımızda bu seferde yumurta gelişmedi ve tedavi yarım kaldı. Bu ay kendiliğinden de hamile kalamadım ve bu önümüzdeki ay da kalamazsam yine tüp bebek denenecek ve belki başında 3. Ameliyatımı da olma ihtimalim var. Benim duam hiç bunlara gerek kalmadan kendiliğimden hamile kalmam ama allah kabul eder mi bilmiyorum. Herseyin hayırlısını diliyorum. ınternette gezerken incir kürü dikkatimi çekti. Acaba bir faydası olur mu? Denemeye fayda varsanırım. Eğer sizlerin arasından çikolatan kıstı olup kendiliğinden hamile kalan varsa bana ses versin. Bekliyorum. Hoşçakalın. :nazar:

slm canım;bizim gelinizde çikolata kisti vardı.buralarda bir kaç doktora gitti çoçuğun olmaz kisti büyük yumurtalarını bile almamız gerekiyo denilmişti.fakat aynı sorunu yaşayan eşimin teyzesi 17n yıl önce gittiği prof.doktoru önerdi.gelin gitti yumurtalığı ameliyat ile temizlendi.5-6 ay içinde bebeği oldu şimdi yeğenim 6 aylık

Bu arada rahat ol yengem 5-6 ay doktora gitti artık aşılama diyorlardı .ama gerek kalmadı hamile kaldı.kafandan hamile kalmalıyımı sil nasip de aklına sürekli getirme boşat nasip de takınca olmuyo buna biz şahidiz.

Bu arada rahat ol yengem 5-6 ay doktora gitti artık aşılama diyorlardı .ama gerek kalmadı hamile kaldı.kafandan hamile kalmalıyımı sil nasip de aklına sürekli getirme boşat nasip de takınca olmuyo buna biz şahidiz.

Mesajınız beni çok mutlu etti. Dediğinizi birçok kişiden duydum, evet kafadan atmak gerek. Sürekli hamile kalacakmıyım, kaldımmı diye düşünmek insanı hem yoruyor hemde aksi tesir yapıyor. Sizi tebrik ediyorum. Gelininize selamlar. Allah yeğeninizi hem size hemde anne babasına bağışlansın inşallah. Umarım ben de hayırlısıyla hamile kalırım. Dua edin bana. Çünkü oğlum kardeş kardeş diye yalvarıyor ve ben her ay üzülüyorum. Hoşçakalın.

Merhaba bendede cikolata kistti vardi ameliyat oldum cocugun olmasi imkansiz dediler baska bir doktora gittim suan 1yasinda bir kizim var

Evet öyle imkansızlık senaryoları yazılıyor sürekli. Bana da imkansız diyen olmuştu ama inanmıyorum ben buna. Sizin adınıza çok sevindim gerçekten. Allah bağışlansın kızınızı. Çok öptüm. Darısı benim başıma inşallah 😘

Merhaba bendede cikolata kistti vardi ameliyat oldum cocugun olmasi imkansiz dediler baska bir doktora gittim suan 1yasinda bir kizim var

Merak ettiğim bişi var. Hamile kaldığınız o ay sizde kahverengi akıntılar oldu mu? Birde bende aşırı halsizlik ve çarpıştı başladı. Akıntılar da oldu ve bu benim moralimi bozdu. Adetime 3 gün kadar kaldı ama nedense hep ümitsizliğe kapılıyorum. Bu sefer olacak diye düşünürken kahverengi akıntılar başladı 3 gün kadar az az sürdü. Sanırım yine olmadı bilmiyorum. Ama çok halsizim. Sizde bir belirti olmuşumuydu?

Bu ay da hamilelik tutmazsa doktoruma gidip ikinci tüp bebek için neler yapacağımızı konuşacağım. Belkide tekrar ameliyat olup hemen ardından tüp bebeği deneyeceğiz çünkü doktorum öyle yaparız artık demişti ama tüm duam buna gerek kalmadan hamile kalmam için. Tabiki Allah büyük ve en hayırlısını istiyorum ondan. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Benim gibi aynı durumda olan var mı? Varsa paylaşın lütfen.

Back
X