- 26 Aralık 2016
- 1.673
- 514
- 123
- Konu Sahibi patiliseker
Selam kizlar. Bu ay ilk kez femaraya baslayacagim. Iki tarafli kistlerim var. Rahim filmi temiz . Acaba kullanip fayda goren oldu mu kisti oldugu halde ? Sevgiler hepinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende de mi var kist cnm. MerhabaKızlar merhaba
Evet canım bendede var kistSende de mi var kist cnm. Merhaba
Neler yaptn. Tahliilern falan. Nezamandir bebek istiyorsnzEvet canım bendede var kist
Biz 9 aydır bebek düşünüyoruz olmadi 3cm kist var tüp bebeğe başlıyoruz kan değerlerim şuan iyi sıkıntı amh 1.19Neler yaptn. Tahliilern falan. Nezamandir bebek istiyorsnz
Amh degrrn cok kotu deglkiBiz 9 aydır bebek düşünüyoruz olmadi 3cm kist var tüp bebeğe başlıyoruz kan değerlerim şuan iyi sıkıntı amh 1.19
Doktorum düşük dedi o yüzden vitamin verdi bayaaa pahalj ama kalitesi için onemli.. ayrıca arı sütü bal polen alicam yarında o da iyi geliyor çikolata kisti kaliteyi ve rezervi etkiliyor. Benim 7 ayda 1.43 ten düştüAmh degrrn cok kotu deglki
Hangi vitaminDoktorum düşük dedi o yüzden vitamin verdi bayaaa pahalj ama kalitesi için onemli.. ayrıca arı sütü bal polen alicam yarında o da iyi geliyor çikolata kisti kaliteyi ve rezervi etkiliyor. Benim 7 ayda 1.43 ten düştü
Ben tüp Bebege başladımBenımde kistim war 2cm fameraya basladım bu ay