Bir buçuk yıllık evliyim yaşım 32 hiç korunmadık. evlendikten sonra adet sancılarım git gide çoğalmaya başladı. her ay acillik oluyorum hatta bir keresinde ağrılarım öylesine şiddetliydiki acilde doktorlar sağ kasık tarafında sıvı gördüklerini apandisimin patlamış olabileceğini düşünüp beni bi gece müşahede altında tuttular. Ayrıca candida enfeksiyonum var 3 kez ayrı ayrı ilaçlarla tedavi oldum yine tekrarladı .yeni evliyken tedbir amaçlı bir jinekologa muayene oldum.bana sağda 7-8 ve Solda 5-6 folikulum olduğunu endişelenmeme gerek olmadığını söyledi .en son doktora gittiğimde sağ ve sol da 1-2 tane folikulum olduğunu söyledi . Hormon testlerimde tsh ve anti tpo dışında sorun olmadığını söyledi dahiliye uzmanına gittim ilaç başladık . Biraz korkuyorum açıkçası ne yapmamı önerirsiniz bana ameliyat onerilmedigini biliyorum. Çikolata kisti olan hastalarda sağlıklı yumurta elde etmek için nasıl bir yol izleniyor . Yumurtalik uyarıcı ilaclar kullanilamiyormus endometriomasi olan hastalarda Eşim pek umursamiyor bebek işini ailesinde yillar sonra cocuk sahibi olan insanlar var kendiliğinden olur diye düşünüyor benim ısrarımla sperm sayımı yaptırdık normal sınırları toplam 90 milyon çıktı sigara icmiyor . Biraz uzun oldu ama yanlış ellerde yipranmaktan çok korkuyorum . Şimdiden sabrınız ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.iyi çalışmalar