Daha ilk adetlerimde şiddetli sancı ve kanama olmuştu.Herkes bunu çok normal gibi göstersi çevremdeki kadınlar ve doktorlar.Yıllar içinde okadar çok acı çektim ki kadın olmaktan nefret ettim .Her ay kanamak zulüm gibiydi.Halbuki adet sancısı normal değildi ve olamazdı.3 yıl önce evlendim ve daha ilk günden bütün sıkıntılarım 100e katlandı sanki.Yıllarca yanma şikayeti ile gitmediğim kadın doğumcu,ürolog,enfeksiyon uzmanı kalmadı. Katlanılamayacak kadar şiddetli sancı kanama ve yanma yaşıyorum.2 defa aşılama yaptırdım ve başarısız oldu çünkü kistim ileri seviye yapışıklı ve tıkanıklık yapmış. Her türlü ağrıya katlandım ama
Pelvik bölgemde sinirler endometriozis odakları tarafından tahriş edilmiş ve sanki enfeksiyon varmış gibi sürekli yanma batma ve tuvalete çıkma yaşıyorum.
Belki aramızda sürekli kültür testi temiz çıkan ama aralıksız tuvalete çıkıp vajinal yanma yaşayan vardır.Sinir sistemi bozukluğu da yaşıyor olabilirsiniz. Tüp bebek deneyip ameliyat olmak istiyorum.Sizce ameliyat olursam kist ve odaklar temizlenirse yanma ve sancılarım geçecek mi??Ameliyat sonrası ilk defa sağlıklı ve iyi hissedecek miyim?