Cikolata kisti

Corumlukizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
22
16
3
29
Ben uc yillik evliyim hic hamile kalamdim dogru durust tedavide gormedim cunku hic bi sorun yok dediler gittigim doktorlar en son gonal f kullandim catlatma ignesi vurundum sonra tutmadi adet oldum doktora gittim tekrar bana cikolata kistlerimin oldugunu soyledi yasmin verdi kullandim sonra yine adet oldum gittim doktora kistimin gitmedigini hatta daha buyudugunu bu sekilde normal yoldan hamile kalamayacagimi direk tup enek yaptirmam gerektigini soyledi kafam cok karisik benim gibi bi durum yasyan oldumu nasil bi yol izlediniz

Merhaba ayni durumdayiz diyebilirim. Bende prolaktin yuksekligi vardi dusurdukden sonra sol overde iki tane cikolata kisti olustu. Doktor 3aylik deneme sureci onerdi olmazsa laproskopik yolla ameliyyat yapariz dedi. Simdi o surecin birinci ayindayim ve ilk ayim husran. Doktrumu soyledigine gre yapdtridikdan sonra ameliyyati gebe kala bilirim. Ama ben pek cikolota kistiyle gebe kalan duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…