Çikolata kistinden kurtuldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pam35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pam35

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
250
89
28
27
Kızlar daha önce yazmıştım çikolata kistim vardı 4 cm kurtuldum

İki aylık visanne diye hap kullandım ve yok olmuşlar şu an adet olmayı bekliyorum ne zaman gelecek Bileniniz var mı acaba merak ediyorum folij asit e başladım yeni bebiş istiyorum artık

İki aylık visanne diye hap kullandım ve yok olmuşlar şu an adet olmayı bekliyorum ne zaman gelecek Bileniniz var mı acaba merak ediyorum folij asit e başladım yeni bebiş istiyorum artık
Visanne geçici menapoza sokuyo diye biliyorum. Ben de kullanmıştım sonrasında adet olamayınca doktor tarlusal vermişti onu kullanarak olmuştum.

Visanne geçici menapoza sokuyo diye biliyorum. Ben de kullanmıştım sonrasında adet olamayınca doktor tarlusal vermişti onu kullanarak olmuştum.
Evet visanne kullanırken adet olmadım bende ama şimdi bekliyorum olmayı ilaç kullanmıyorum şu an sadece folik asit

Evet visanne kullanırken adet olmadım bende ama şimdi bekliyorum olmayı ilaç kullanmıyorum şu an sadece folik asit
Yok kullanırken olmuyosun zaten de kullanmayı bıraktıktan sonra da adet olmayı beklerken olamamıştım işte doktora gittim o da tarlusal kullanmazsan adetin gelmez demişti. Senin de adet günün geçer de olamazsan aklında bulundun tarlusalla olabilirsin ancak.

Tamam teşekkürler canım ama

Merhaba sizde de mi çikolata kisti vardi, bu rahatsızlık varken mi hamile kaldınız

Merhaba sizde de mi çikolata kisti vardi, bu rahatsızlık varken mi hamile kaldınız
Merhaba, evet bende çikolata kisti vardı ama hamile kalamamamın sebebi o değilmiş. Benim tüplerde sıkıntı varmış ameliyat oldum tüpleri aldırdım o sırada kistin de içi boşaltıldı. Daha sonrasında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.

Çok sevindim sizin adınıza

Merhaba yanlış anlamazsanız sormak istiyorum ne kadar süredir çikolata kistinizden haberdardınız acaba ? Ve teşhisi nasıl koydular?

Merhaba yanlış anlamazsanız sormak istiyorum ne kadar süredir çikolata kistinizden haberdardınız acaba ? Ve teşhisi nasıl koydular?
İki ay önce gitmiitim doktora çocuk istediğim için folik asit e başlamak istediğimi söyliycektim doktora birde adetlerim sancılı oluyor du ultrason la baktı ve ca125 değerim çok yüksek çıktığı için çikolata kisti dendi ve 3 aylık visanne diye hap verdi bende iki aya yalın kullandım ve baika doktor a gitmeye karar verdim orda doktor kistiniz yok olnuş deyince visanneyi bıraktım şu an adet olmayı bekliyorum ve folik asit kullanıyorum

Anladım çok geçmiş olsun ne mutlu size ki sizinkisi çikolata kisti değilmiş bu sonuca ulaştığınıza göre . Açıkçası 10 küsür yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum ve yaşayan herkes de bilir ki 4cm kist 2 aylık bir tedavi ile yok olmaz böyle bişi söz konusu değil . Ameliyatla bile tekrar eden bir kist malesef ve en fazla uzun süreçlerle küçülüyor… çok geçmiş olsun size tekrar

Teşekkür ederim sonradan gittiğim doktor da söyledi yanlış tanı koyulmuş olabilir dedi

Mesajın bildirimi gelmedi şimdi gördüm canım ben bebek istediğim için gitmiştim kan verdim ultrason da baktı kist dedi birden

Canım ca125 değerin kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…