Ben değilim ama arkadaşım vardı. Tedavi olur olmaz hamile kaldı. Çikolata kisti çok basit birşey. Allah daha büyük dert vermesin. Çok sıkıntı yapmayın, tedavi olur hamile kalırsınız. Kafanız da biraz rahat olsun ki mutlu bebişleriniz olsun
Tedavi olarak ne yapıldı biliyor musunuz çok merak ettim bana öyle olumsuz konuştuarki çok üzgünüm
Sormadım açıkçası.. kendilerinin çocuğu olmuyordu, eşi doktora gitmeyi kabul etmediğinden kendi kendilerine yöntemler bulmaya çalıştılar. baktılar olmuyor sonra doktora gittiler. çikolata kisti demiş doktor. tedavisi kolay, korkmana gerek yok demiş. size neden olumsuz yazmışlar bilemedim. gerçekten de tedavi bitince hamile kaldı, şimdi kızı 2 yaşlarında.
hastalığın başı sonu ilerlemişi gibi bir durum var mıdır onu bilemiyorum. bence bikaç doktora daha gidin. her doktor farklı şeyler söyleyebiliyor nitekim..
Canım teşekkür ederim gidicem daha bir iki doktora daha
Gebelik isteyenlerden Çikolata kisti olan yok mu hiç tek miyim ben(((
merhaba, bende de çikolata kisti ve polikistik over sendromu vardı, bana da hamileliğin çok zor olabileceğini hatta aşılama yöntemi tavsiye ettiler. polikistikover sendromu için doğum kontrol hapı kullanıyordum baskılanması için, hiç bebek düşünmüyordum bi de baktım korunurken bi de bu kadar kist ıvır zıvır tantana içinde hamile kalıvermişim. doktorum çikolata kistlerinin hamilelikle küçülerek yok olacağını da belirtti. şimdi 4 aylık dünya tatlısı bir oğlum var. ellerinizden öper teyzeleri.
canım hiç sıkma canını bunlar çok dert edilecek hastalıklar değil, tedavileri de kolay. hiç üzme kendini. allah sana da sağlık sıhat içinde bir bebek nasip eder inşallah.
bende ayni dertten muzdaribim laroskopi oldum gecen sene yine tekrarladi hala bebek icin ugrasiyoruz doktorum artik asilamaya gececek cok uzuluyorum[/
Ya ben bu hastalıktan bişey anlamadım bisürü insan bununla kolayca hamile kalmış e ama bizim niye olmuyor neden aynıyken((
Ben de aynı durumdan muzdariptim 17 yaşında ameliyat oldum kistim patladığı için ve o zamanlarda bana çocuğun olmayabilir demişlerdi en geç 25 yaşına kadar hamile kalmalısın dediler ama kısmet işte 1 yıllık evliyim 29 yaşındayım ve 7 aydır sabırla bekliyoruz. Doktora gittim 4 ay önce ve bana sorun olmadığını yumurtlamamın normal olduğunu söyledi doktor. Eşimde bazı problemler olduğu için bekliyoruz. Hormon testlerim de normal çıktı ama belirsizlik çok yoruyor insanı. Her kistin bebeğe engel olmadığını söylüyorlar ki ben ameliyat bile oldum ama hala umut var Allah büyüktür inşallah hepimiz sabrımızın karşılığını alırız
Ay maşallah ne güzeelll darısı başıma inşallah Allah oğlunuzuda size bağışlasın inşallah...ne kadar sürede gebe kaldınız ?ben hiç olmayacak diye çok korkuyorum
Çok şanslısınız valla beklemediğiniz anda olduğu için bu bekleme süreci çok yıpratıcı çünküyani dediğim gibi korunurken oldu o yüzden denediğimiz bir süre yok aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?