Çikolata kistinizden nasıl kurtuldunuz?

Elisalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
168
51
48
Merhaba 1-1.5 cm boyutunda çikolata kistim var regl donemim çok ağrılı geçiyor ve ara kanama yapıyor.Sizler çikolata kistinizden nasıl kurtuldunuz tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi

Merhaba 1-1.5 cm boyutunda çikolata kistim var regl donemim çok ağrılı geçiyor ve ara kanama yapıyor.Sizler çikolata kistinizden nasıl kurtuldunuz tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi
Regl dönemi dısında da ağrın oluyor mu? Benimde yumurtalıklarmda kist var 3cm ama doktor çikolata kisti falan demedi ancak adetlerim çok sancılı geciyor süpheleniyorum

Ben soğan suyu içmiştim 1 ayın 15 günü içip diğer 15 gün bıraktım .2 ay böyle devam etti onunla erimişti çok şükür

Regl dönemi dısında da ağrın oluyor mu? Benimde yumurtalıklarmda kist var 3cm ama doktor çikolata kisti falan demedi ancak adetlerim çok sancılı geciyor süpheleniyorum
Regl dönemi dışında ağrım olmuyor regl başladığından itibaren ilk 3 gün ağrılı oluyor.

Benım bir tarafta 6.5 cm diğerinde 4.5. Çikolata kisti erimez veya kaybolmazmış. Sadece büyür veya küçülürmüş. Ağrısı olmayan cok sanslı 4. evre derin endo. benimki. Ayaklarınızı sıcak tutun cıkolata kahve gluten hayvansal gıda ıslenmıs et yok. Sadece meyve ve sebze bazlı beslenirseniz ağrınız olmaz

Merhaba canım benim de çikolata kistim vardı 4 cm 2 ay önce bebek istediğim için gittiğimde öğrendim visanne verdi 3 ay kullanacak sın dedi ama ben iki kutu bitince başka bir doktora gittiğimde hiç kist falan kalmamış yani erimiş şu an adet olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…