Çikolata kistiyle gebe kalabilenler lütfen cevaplasın

nevinbal

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
134
1
316
Edirne
Kızlar benimde sol tarafta 3,5 4 cmlik bir çikolata kistim var bu dertten müzdaribim ve gebe kalmaya çalışıyorum sizlere bir sorum olacak gebe kalanlar kistin olduğu taraftan gebe kalınamıyor sağlam yumurtalıktan mı gebe kalınıyor onlarca kez doktora gittim ama bunu sormayı unttum cevaplarsanız sevinirim kist olan tarafla gebe kalınamıyor değilmi ? Çok merak ediyorum Bilgilendirirseniz sevinirim.

canım benim kistim sol tarafımda.. aşılama yapılacağı ay sol da tek yumurta gelişti ve o tek yumurta ile aşılama ile gebe kaldım..
bende senin gibi sanıyordum doktoruma sordum farketmez dedi.. gerçekten etkisi yokmuş

en son 4 ay önce doktora gittiğimde doktor bana solda kistim olduğunu 2.5 cm sağda olmadığını buradan hamile kalmam gerektiğini söledi ne kadar doğru bilmiyorum.yumurtlama günlerinden sonra sağına yat demişti oradan döllensin diyemişşşş ama bende daha bişi yok

benimde sol tarafta 60*40 mm varmış..visanne kullanıyorum şuan 10 günüm kaldı bitmesine,muayeneye gitcem bittiğinde.kokuyorum büyürse ve cocuk sahibi olmamı engeller diye :2::2::2::2:

Back
X