Kekler - Pastalar çikolata şelalesi (resimli)

Bunu mikserle karıştırıp kaplara boşaltıp buzluğa da kaldırabilirsiniz. Pişireceğiniz zaman 15-20dk öncesinden çıkarıp hafif çözülünce fırına atabilirsiniz.

Ellerine sağlık canım ben de denedim kıslar çok güzel tadı bayaa keskin bi tane yesen yetiyo ama malzeme çok az çıkıyo 4 taneydi galiba misafirlere yapmak için ideal değil yani benden sölemesiicokacimcoook

Ellerine sağlık canım ben de denedim kıslar çok güzel tadı bayaa keskin bi tane yesen yetiyo ama malzeme çok az çıkıyo 4 taneydi galiba misafirlere yapmak için ideal değil yani benden sölemesiicokacimcoook

evet kalabalık misafire gitmez. ya az kişi olacak ya da bizim gibi ailecek yenecek cokacimcoook

Bende aldım ama henüz yapmadım. Üzerinde özellikle belirtilmiş "sıcak" tüketilmeli diye ama bu sıcaklarda da şöyle soğukk soğukkk iyi giderdi sanki, eşim ben sıcak istemiyorum soğutup yerim dedi, tadı değişiyor soğuyunca demiş bi arkadaş niye değişiyor ki :50:

çikolataya bayılıyorum yaaa gecenin bu vakti keşke girip bakmasaydım ya nası uyucam bilmiyorum yarın ilk iş bunu yapmak teşekkrüler tarf için :)

Back
X