Kekler - Pastalar çikolata soslu fındık rüyası(resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
46
İzmir
çikolata benim vazgeçilmezim diyenlere....

1 bardak sütle pasta tabanının ılk katı ıslatılır..

1 adet pasta tabanı
1 paket sade pasta kreması
1/2 paket çikolata sosu
4 bardak süt
1 çay bardağı fındık
1 çay bardağı damla çikolata
1çay bardağı dövülmüş antep fıstığı
sprey krema(şart değil)

1 bardak sütle pasta tabanının ılk katı ıslatılır..2 bardak sutle cırptıgımız krema bunun uzerıne surulur.ıkıncı kat kekımız kremanın uzerıne koyulur ve uzerıne 1 bardak sutle pişirilmiş ve soğutulmuş çikolata sosumuz dökülür.fındık damla çikolata ve antep fıstığıyla istenirse sprey kremayla süslemeler yapılır ve soğumaya bırakılır..afiyet olsun...

Son düzenleme:
06092009018y.jpg

06092009021.jpg

06092009055.jpg

Kurban olayim o pasta yapan ellerine, harika olmus cok tsk ederim ya Şeniz

kıyamam balııım..ben teşekkür ediyorum güzel yorumuna...
opuyorumnanaktan:kedi:opuyorumnanaktan
elleirne sağlık tatlım

teşekkürler tatlıcmopuyorumnanaktan
ellerinize saglık:lepi:

çok teşekkür ediyorum..opuyorumnanaktan

ayy harika görünüyoooooooo eline sağlık canım:1hug:

eksik olma bitnm..çok teşekkürler yorum için..opuyorumnanaktan

Canım eline sağlık harika görünüyor hemen denicemkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederm cnm tavsiye ederm denemeni..

ellerine sağlık ablam

senin pasta tariflerine zaten bayılıyorum:nazar:

canımmmm..ben pasta yapmaya nisanda başladım çok zevkli..süslemek bezemek sunmak...
teşekkürler ediyorum yorumuna cnm bnm..

güzel görünüyo ellerine sağlık..

sağolasın gülüm..opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy pınar ablam bune güzellik ya çok canım çekti valla tamda kan şekerimin düştügü dönem baksen şimdi evdede kimsecikler yokki alıp gelsinler biyerlerim şişerse sorumlu sensin pınar bak söylemedi deme ta oralara gelir nanaklarını yerim pasta niyetine kız sen beni delitcenmi gebertcenmi :oklava:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy pınar ablam bune güzellik ya çok canım çekti valla tamda kan şekerimin düştügü dönem baksen şimdi evdede kimsecikler yokki alıp gelsinler biyerlerim şişerse sorumlu sensin pınar bak söylemedi deme ta oralara gelir nanaklarını yerim pasta niyetine kız sen beni delitcenmi gebertcenmi :oklava:

cnm ablam allah korusun o nasıl söz...ahh yakınımda olaydın ben yapar getirirdm sana ama libyanamın da dedii gibi kazen beye söyleyeceim bende ikram etme butonu talep edeceim.o zaman sorun kalmazkaydirigubbakcemile3

canım şakaydı biliyosun ellerine emegine saglık pınar yokmu şöyle senin gibi güzel hamarat yüregi sevgi dolu bikızcaz etrafında gelin alsam ogluma neolur rabbim

canım şakaydı biliyosun ellerine emegine saglık pınar yokmu şöyle senin gibi güzel hamarat yüregi sevgi dolu bikızcaz etrafında gelin alsam ogluma neolur rabbim

ablacığm güzel düşünen güzel görür.sen öyle bir insansın ki benide öyle görüyorsun..ve inşallah senin kuzucuğunda birçok erkek gibi annesi gibi bir eş arayacaktır..yüreğini ferah tut cnm ablam,hayırlısıyla kuzucuğun gönlüne göre bir gelin getirecektir sana..allaha emanetsin..opuyorumnanaktan

ablacığm güzel düşünen güzel görür.sen öyle bir insansın ki benide öyle görüyorsun..ve inşallah senin kuzucuğunda birçok erkek gibi annesi gibi bir eş arayacaktır..yüreğini ferah tut cnm ablam,hayırlısıyla kuzucuğun gönlüne göre bir gelin getirecektir sana..allaha emanetsin..opuyorumnanaktan

inşallah pınarım inşallah aslında onlar mutlu olsunda ben başka bişey istemem gidemiyomusun canım eşinin yanına

Back
X