Melda Guru Kayıtlı Üye 21 Kasım 2006 33 5 288 15 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Melda #1 Merhaba arkadaslar.. Yaptigim kekin uzerine hazir cikolata sosu dokmek istiyorum.. cikolata sosunu hazirladiktan sonra sogutacak miyiz? Yoksa sicak mi dokecegiz kekin uzerine?.. Sogudugunda puding kivamini mi aliyor daha once denemedigim icin bilmiyorum.. Deneyen varsa ve yardim ederse sevinirim..
Merhaba arkadaslar.. Yaptigim kekin uzerine hazir cikolata sosu dokmek istiyorum.. cikolata sosunu hazirladiktan sonra sogutacak miyiz? Yoksa sicak mi dokecegiz kekin uzerine?.. Sogudugunda puding kivamini mi aliyor daha once denemedigim icin bilmiyorum.. Deneyen varsa ve yardim ederse sevinirim..
ssecemm gel artık 58 geeeeeeeeell Kayıtlı Üye 1 Ekim 2011 1.337 0 66 Antalya 15 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Melda #2 canım ben çikolata sosu yapıp soğumasını bekliyorum.fırından çıkan sıcak keke döküyorum..hep böyle yaparım.eğer sıcakken dökersen hemen akıp gidiyor.ama soğuyunca biraz daha yoğunlaştığından daha iyi oluyor
canım ben çikolata sosu yapıp soğumasını bekliyorum.fırından çıkan sıcak keke döküyorum..hep böyle yaparım.eğer sıcakken dökersen hemen akıp gidiyor.ama soğuyunca biraz daha yoğunlaştığından daha iyi oluyor
birumutt boncuk gözlüm Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 7.637 324 398 15 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Melda #3 canım sosu çok koyu yapma,soğuduktan sonra biraz çırp kaşıkla sorun olmaz.ben çikolatalı sosu çok yaparım
canım sosu çok koyu yapma,soğuduktan sonra biraz çırp kaşıkla sorun olmaz.ben çikolatalı sosu çok yaparım