Kekler - Pastalar Çikolata Soslu Kek

CLeOpaTRa

Mina ile Yasir'in Annesi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
6.908
34
358
36
Tozşekeri ve sütü bir kabın içinde şeker eriyinceye kadar çırpalım. Eritip soğuttuğumuz margarini ve kakaoyu da ilave edip iyice karıştıralım. Bu karışımdan 1 su bardağı dolusu ayıralım. Geri kalan karışıma unu, kabartma tozunu ve yumurtaları ilave edip iyice çırplım. Isıya dayanıklı fırın tepsisini yağlayalım.
Hazırladığımız karışımı tepsiye döküo 170c li fırında pişirelim. fırından çıkar çıkmaz çatalla bir kaç yerinden delelim ve ayırdığımız sosu üzerinde gezdirerek çekmesini bekleyelim.
Afiyet olsun...

Son düzenleme:
ßuda yaptığım kekin resmi cokacimcoook
&

Nyam nyam nyammcokacimcoook

Ellerine sağlık CleOpatra çok hoş görünüyor kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun canımm.. kesinlikle denemenizi tavsiye ediorum
tadı da qörüntüsü kadar qüzel oluyor cokacimcoook

harika görünüyor, tarifi aldım boshayallersmile
teşekkürler a.s.

evet çok qüzel oluyor yaa ben çok seviyorum bunu .. çokta sık yaparımcokacimcoook

Tozşekeri ve sütü bir kabın içinde şeker eriyinceye kadar çırpalım. Eritip soğuttuğumuz margarini ve kakaoyu da ilave edip iyice karıştıralım. Bu karışımdan 1 su bardağı dolusu ayıralım. Geri kalan karışıma unu, kabartma tozunu ve yumurtaları ilave edip iyice çırplım. Isıya dayanıklı fırın tepsisini yağlayalım.
Hazırladığımız karışımı tepsiye döküo 170c li fırında pişirelim. fırından çıkar çıkmaz çatalla bir kaç yerinden delelim ve ayırdığımız sosu üzerinde gezdirerek çekmesini bekleyelim.
Afiyet olsun...

cnm tarifin gorunmuyor,almak istiyorum

Back
X