Tatlı Tarifi Cikolata Soslu Sütlü Irmik (Resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
46
İzmir
görüntü şık..lezzet harika..

..

1 lt süt
12 kaşık şeker
12 kaşık irmik
2 paket dr oetker gourmet vanilin
hazır çikolata sosu
hindistancevizi

süt şeker irmik muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırılarak pişirilir.ocaktan indirmeye yakın vanilin eklenir..ıslatılmış kek kalıbına boşaltılır ve soğuması beklenir..birkaç saat buzdolabında dinlendirildikten sonra.genişçe bir servis tabağına ter çevrilerek üzeri hindistan cevizi ve çikolata sosuyla süslenerek dilim dilim servis edilir..afiyet olsun..

filmler1.jpg

çok güzel gözüküyor yawsss... nefis ellerine sağlık.. bayılıyorum böyle hafif tatlılaraa

Ben de genelde sütlü irmik tatlısı yaparım ama fotoğraftaki gibi şekilli olmayanından.
Eline sağlık canım.

Ben de genelde sütlü irmik tatlısı yaparım ama fotoğraftaki gibi şekilli olmayanından.
Eline sağlık canım.

ben bu sene şekillilere taktım..ama cidden şık duruyor..emek aynı emek en azından gösterişli dursun diye uğraşıyorum..çok teşekkürler güzel yorumun için can...opuyorumnanaktana.s.

hafıf pratık ama harıka bır lezzet daha sunmus pınarım
ellerıne saglık canım
sÜper gÖrÜnÜyo
bende yapıyorum fakat cıkolata sosunu begenmedıgım ıcın cıkolatayı benmarı usulÜ erıtıp dÖkÜyorum

hafıf pratık ama harıka bır lezzet daha sunmus pınarım
ellerıne saglık canım
sÜper gÖrÜnÜyo
bende yapıyorum fakat cıkolata sosunu begenmedıgım ıcın cıkolatayı benmarı usulÜ erıtıp dÖkÜyorum

o da harika oluyordur eminim fundyciğm..bende bir daha ki sefere o şekilde denerim nasipse..kocaman öpüorm tatlm..yorumun için teşekkürler..opuyorumnanaktan

Back
X