ÇİKOLATA

Bennn! :) Gerçi artık istediğim kiloya ulaştım ama eskiden çikolata en büyük düşmanımdı :) Sevdiğim bir düşman <3

Bende çikolata yemeden mutlu olamıyordum , neyse ki o sorunumu aştım :) Ve hemen kılo verdım.Demekkı tek sıkıntım fazla yediğim çıkolatalarmış

Çikolatayı fazla tüketme kilo vermeyi zorlaştırır tabi orası bir gerçek. Ancak her gün küçük bir kare çikolatanın diyeti olumsuz etkileyeceğine inanmıyorum.
Benim eltimin kardeşi diyetisyen eşliğinde diyet yaptı ve diyetisyen önerisiyle her gün 1 çikolata yeme hakkı vardı ve 100 küsür kilodan 80'lere kadar düştü şuanç.
Abartmamak şartı ile nefsi köreltmek için yenebilir.

ben çikolata yemeden duramıyordum.Karnımı doyuruyorum yemekten kalkıyorum.iila tatlı bişeyler yemek zorunda hıssedıyorum kendımıı .Ama Nutriwayden bir beslenme desteği kullandım kızlar kan şekerini falan dengeliyor hemde ilerisi için şeker hastası olmanı engelleyen bır vitamın destek ürünü.kullandığım zamanlarda hem tatlı isteğim % 90 lara kadar azaldı.Ve tokluk hıssı veriyor.Yani farkı 1 ayda gözle görülür biçimde görmek mümkün.Ben bir ayda 4 kilodan fazla verdım.

"Çikolata artık diyet listesine de giriyor,uzman diyetisyen selahattin dönmez çikolatanın da diyet listelerine girebileceğine dikkat çekiyor.Size de garip geliyor olabilir içinde çikolata olan bir diyet olur mu diye ama artık oluyor.Çikolatayı yıllarca kilo aldırır diye bildik ama artık doğru bildiğimiz yanlışlar ortaya çıkıyor işte o diyet

Kahvaltı

1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
1 ince dilim kepekli veya çavdar ekmeği
2 karper kadar tercih edilen peynir
Domates, salatalık, yeşil biber

Öğle

1 porsiyon tavuk şiş veya tavuk göğüs ızgara
1 su bardağı ayran
Az yağlı salata

İkindi

1 adet küçük çikolata bar veya 4-5 adet küçük top çikolata veya 1 kase çikolatalı puding

Akşam

4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği
1 ince dilim kepekli veya çavdar ekmeği
Az yağlı salata

Ara öğün

1 su bardağı çikolatalı süt
1 adet tercih edilen meyve
"
Alıntı ...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çikolatayı çok sevip vazgeçemeyen bi tipim ama 2 haftadır dendiğim bi yöntem beni hem şaşırttı hem zayıflattı.
akşamları yemek yerine çikolata yiyorum.hem baya kilo kaybı oldu hemde çikolatayı büyük bi hırsla yemez oldum.

İşyerinde yaptığınız diyete atfen sakın çikolata fotoğrafı paylaşmayın ve üstüne de espri yapmayın.

Çikolata=mutluluk benim için de.Geçtiğimiz aylarda 10 kilo verdim , hergün çikolatalı protein bar veya şamfıstıklı bitter çikolata yedim (eti karam 28 grlıklardan) Ama onun dışında makarna-pilav-ekmek vs yemedim.Meyveyi yoğurdu bile ölçülü yedim.Sebze-protein ve peynirle beslendim.
Bu bayram çikolataya abandım yine, dikkat etmem gerek yoksa geri alırım kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…