Kekler - Pastalar Çikolatalı cheesecake

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.525
614.918
1.423
Malatya

Malzemeler:

• 40 adet kakaolu bisküvi
  • 4 yemek kaşığı eritilmiş margarin
  • 1 su bardağı vişne (kompostodan çıkarılmış olmalı)
  • 3 paket krem peynir
  • 2 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • Yarım limonun suyu

Çikolatalı cheesecake tarifi hazırlanışı:

• Bisküvileri blenderda toz haline getirin.
  • Yağ erittiğiniz tavaya bisküvileri koyun, yoğurup yumuşak bir hamur tutun.
  • Hazırladığınız karışımı tart kalıbına, kenarlardan 3 parmak yükselterek yerleştirin.
  • Buzdolabında 20 dakika bekletin.
  • Bu arada 2 yumurta, şeker, kakao, eritilmiş margarin, krem peynir, yarım limonun suyu ve vanilyayı mikserde 10 dakika süreyle çırpın.
  • Tart hamurunun üstüne vişne tanelerini yerleştirin, hazırladığınız karışımı dökün.
  • 175 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
  • 2 saat buzdolabında bekletin.
  • Krem şantiyle süsleyip servis yapın.
ALINTIDIR..

Vaovvv tarife bak.supersiniz .sizin tariflerinizi cok alip denedim.hepsi cok guzel oldu.denenmis degisik tariflerin devamini bekliyorm.elllerinize yureginize saglik.

Sizden cok kopya cekiyorm yeni evliym ve hergun neyemek yapsam diye dusunuyorm.birde bebegm var.valls aklm karisiyo.elim cok yatkin becerikliyimdirde.sadece neyapsam die cok kagam karisiyo.bir iki tuyo verseniz .

Sizden cok kopya cekiyorm yeni evliym ve hergun neyemek yapsam diye dusunuyorm.birde bebegm var.valls aklm karisiyo.elim cok yatkin becerikliyimdirde.sadece neyapsam die cok kagam karisiyo.bir iki tuyo verseniz .
Canım Allah kolaylık versin.
Kış geliyor kışın çok fazla seçeneğimiz yokBu nedenle yapabiliyorsan kış hazırlıkları yapmanı öneririm
Mesela taze fasulye buzluğa koyabilirsin daha sonra direk çıkarıp bir soğan salça kavurup pişirebilirsin..
Kuşbaşı etleri haşlayıp tek kullanımlık poşetleyip direk kullanabilirsin.Kolaylık olur.
Karnıyarık hazırlayıp buzluğa koyabilirsin.Bunun için patlıcanları alacalı soyacaksın her tarafını yağlayıp fırın tepsisine yerleştirebilirsin.Fırında pişirip.İç malzemeyide hazırlayıp içlerini koyarsın.Daha sonra birer kullanımlık buzluğa atabilirsin..
Patlıcanları közleyip soyabilirsin.Daha sonra tek kullanımlık buzluğa atabilirsin.Çıkartıp alinazik vs yapımında kullanabilirsin..
Kavanozlara menemen yapabilirsin kışın tek kullanımlık hazır olur..
Tavukları (derili olsun mümkünse)Soslayıp(2 kaşık yoğurt,1 kaşık salça,isteğe bağlı kekik ve sarmısak,tuz) teflon tavada kısık ateşte pişirebilirsin .Çok lezzetli oluyor.

Bayiliiyorm size gercekte .prarik pratik yaziyosnz.ben almanyaya gelin geldm .malum alismak ev kurs bebek derkn.inanin kafa kalmiyor.ve burda oyle turkiyedeki gibi sebze bulmak zor.siz tariflerinizi yazin.ben yapiyim

Allahım bir an önce fırın almalıyımm, deli oluyorum bu tariflerinizi gördükçe. bu arada fırın tavsiyesi olan varsa da hiç hayır demem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…