Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çikolatalı Çıtırlarım (Resimli)

aydasu

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
4.464
459
698
Kıtır kıtır, harika bir atıştırmalık

İster bitter ister sade çikolata
Sade corn flakes

İstediğiniz çikolatayı istediğiniz miktarda benmari usulü eritin.
Eriyen çikolatanın içine sade corn flakes ilave edin ve sıcak sıcak karıştırın.
Yağlı kağıt serdiğiniz zemine kaşık yardımıyla dilediğiniz boyutta parçalar oluşturun.
Soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz.

img2246n.jpg

ohaoldumsmile süper görünüyor ellerine sağlık...bayılırım içine çikolata giren şeylere...bence bu bağımlılık yaparcokacimcoook

Çok güzel görünüyorlar çok mantıklı tam atıştırmalık elinize sağlık a.s

ohaoldumsmile süper görünüyor ellerine sağlık...bayılırım içine çikolata giren şeylere...bence bu bağımlılık yaparcokacimcoook

Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Cidden çok lezzetli ve kolay bir tarif tavsiye ederim...

Bende yapmıştım bunu bir sefer ama mısır gevrekleri sıcak çikolatanın içinde çok yumuşamıştı çıtır fln olmamıştı benimkisi. Acaba böyle olmaması için ne yapabilirim var mı bir püf noktası.

Bende yapmıştım bunu bir sefer ama mısır gevrekleri sıcak çikolatanın içinde çok yumuşamıştı çıtır fln olmamıştı benimkisi. Acaba böyle olmaması için ne yapabilirim var mı bir püf noktası.

aaa :1shok:
bilmem kı
ben çıkolatayı erıttıkten hemen sonra ocagın altını kapatıp mısır gevregını attım, hıc yumasamadı, acaba ocagın altı mı yanıyordu kı sızınbilmiyorumkismile

Yok yanmıyordu ocaktan alıp öyle mısır gevreklerini koydum ama genede yumuşak oldular işte belkide mısır gevreği bayattı bilmem ki

aydasuumm tarif süpermiş,ağzına at at yiii:1:

ama düşününce bende yumuşarlar gibi düşündüm :44:

denemeden bişey diyemem yinede...eline sağlık cicim:69:

aydasuumm tarif süpermiş,ağzına at at yiii:1:

ama düşününce bende yumuşarlar gibi düşündüm :44:

denemeden bişey diyemem yinede...eline sağlık cicim:69:

Teşekkür ederim canım... :16:
Kız yok hiç yumuşamıyor aksine taş gibi mübarek, kıtır kıtır :56:

çokk severim bu tarz pratik yiyecekleri en kısa zamanda yapacamm hazır pasta hevesim gelmişken çokk güzel görünüyor... eline sağlık...

çokk severim bu tarz pratik yiyecekleri en kısa zamanda yapacamm hazır pasta hevesim gelmişken çokk güzel görünüyor... eline sağlık...

Teşekkür ederim... :71:
Pratik, çıtır çıtır bir çikolata sevenler için ideal :56:

Back
X