dilber Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2007 6.067 3.552 448 2 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi dilber #1 Çikolatalı İrmikli Puding Malzemeler: 1 litre süt 100 gram çikolata 100 gram irmik 150 gram şeker 1 paket vanilya 1 çorba kaşığı tereyağ Hazırlama: Tencereye süt’ü koyup, ocağ’a alalım, kaynayınca çikolata ekleyip, karıştırıp eritelim, irmik, şeker, vanilya ekleyelim ve koyulaşıncaya kadar pişirelim, ocaktan alıp tereyağ ekleyip karıştıralım, servis kaselerine boşaltalım, soğudumu üzerini istediğiniz şekilde süsleye bilirsiniz. Afiyet olsun.
Çikolatalı İrmikli Puding Malzemeler: 1 litre süt 100 gram çikolata 100 gram irmik 150 gram şeker 1 paket vanilya 1 çorba kaşığı tereyağ Hazırlama: Tencereye süt’ü koyup, ocağ’a alalım, kaynayınca çikolata ekleyip, karıştırıp eritelim, irmik, şeker, vanilya ekleyelim ve koyulaşıncaya kadar pişirelim, ocaktan alıp tereyağ ekleyip karıştıralım, servis kaselerine boşaltalım, soğudumu üzerini istediğiniz şekilde süsleye bilirsiniz. Afiyet olsun.
arsel Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2010 1.485 1.931 133 1 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi dilber #2 Çikolatalı sütlü irmik tatlısı diyelim
Bibibella ♈ tek ayak cezası Pro Üye 20 Ocak 2010 48.704 188.042 1.123 44 1 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi dilber #3 arsel .!.: Çikolatalı sütlü irmik tatlısı diyelim Genişletmek için tıkla... Neden sürekli konularına aynı yorumu yapıyorsun kendisi öyle yazmayı tercih ediyor demek ki derdin ne düşmüşsün kadının peşine
arsel .!.: Çikolatalı sütlü irmik tatlısı diyelim Genişletmek için tıkla... Neden sürekli konularına aynı yorumu yapıyorsun kendisi öyle yazmayı tercih ediyor demek ki derdin ne düşmüşsün kadının peşine
arsel Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2010 1.485 1.931 133 1 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi dilber #4 Bibibella .!.: Neden sürekli konularına aynı yorumu yapıyorsun kendisi öyle yazmayı tercih ediyor demek ki derdin ne düşmüşsün kadının peşine Genişletmek için tıkla... gece gece tatlı aşerdim,puding çok severim baktıkça irmik baktıkça irmik,gerildim sanırım
Bibibella .!.: Neden sürekli konularına aynı yorumu yapıyorsun kendisi öyle yazmayı tercih ediyor demek ki derdin ne düşmüşsün kadının peşine Genişletmek için tıkla... gece gece tatlı aşerdim,puding çok severim baktıkça irmik baktıkça irmik,gerildim sanırım