• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller ÇİL İÇİN UYGULANAN KÜR?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Ayzagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
819
1.187
113
Mrb lar Beni yüzümde çok çil yok ama burNumdan çok çil var çil için bütün kremleri kullandım nerdeyse ama Pek de etkisini görmedim sizin bana önerebileceğiniz bir yöntem var mı? Teşekkürler ;)

Mrb lar Beni yüzümde çok çil yok ama burNumdan çok çil var çil için bütün kremleri kullandım nerdeyse ama Pek de etkisini görmedim sizin bana önerebileceğiniz bir yöntem var mı? Teşekkürler :KK66:

Selam canim kullandigim bir krem var sonuc süper benimde cillerim vardi bitti sayilir

Krem iceriginde oyle birsey yok ben kullandim gayette memnun kaldim

Memnun kalabilirsin..civa cildi kisa vadede beyazlatacagi icin iyi bisey sanmışsındır...ama uzun donemde olumsuz etkileri ortaya cıkar...bunları da görmen icin erken...icinde civa olması durumunu ise iyi araştır...cünkü yanliş biliyosun...

Memnun kalabilirsin..civa cildi kisa vadede beyazlatacagi icin iyi bisey sanmışsındır...ama uzun donemde olumsuz etkileri ortaya cıkar...bunları da görmen icin erken...icinde civa olması durumunu ise iyi araştır...cünkü yanliş biliyosun...

Icerigindeki civayi nasil test ettin peki

Back
X