Saç Rengi ve Saç Boyama Cila akar mı?

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Kızlar merhaba.Ben 3 gün önce saçlarıma röfle yaptırdım.Cila atıldı üstüne çok açık geldi,kuaförüm de bir kere daha cila atalım ozaman dedi atıldı ve güzel göründü gözüme.Tabi bunlar kuaförün ışığı yüzündenmiş bunu anladım.Şuan saçımın rengi kötü yani sarı deseniz diyemezsiniz kahve deseniz diyemezsiniz.Benim sormak istediğim bu cila akar mı, akarsa daha iyi olur diye düşündüm.Eğer akarsa ne kadar zamanda akar,yapmam gereken özel birşey var mı? Teşekkür ederim şimdiden

1 2 haftaya kadar akar canım..

Aynı şey bu hafta benim de başıma geldi, saçıma balyaj attırdım ve çok açık geldi gözüme, gidip cila attırdım ve şimdi bakıyorum da neredeyse balyaj yok olmuş. Renk ise sarı desen değil kahve desen değil. 1-2 hafta bol bol yıkayacağım umarım saçlarımız tekrar güzel olur. Ayrıca kuaförüm bana her zaman bir çözüm olduğunu,tekrar cila ile eskiye dönebileceğimi söyledi ama ben biraz bekleyip yıkama ile düzeltmeye çalışacağım. Olmadı yaptıracağım. Senin de aklında bulunsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…