Cilt Bakımı Ürünleri Cildim çok kuru:(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

_ayln_

ÖMRÜMM
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
632
490
53
Merhaba arkadaşlar cildimde çok fena kuruluk var güvendiğiniz bi nemlendirici yada nem maskesi tarifi varmi ?

Merhaba arkadaşlar cildimde çok fena kuruluk var güvendiğiniz bi nemlendirici yada nem maskesi tarifi varmi ?
Merhaba
LR markasının yağlandırmadan nem sağlayan çok güzel bir nemlendiricisi var.. aloe vera nemlendirici jel krem..kuru ciltler için çok güzel bir kremdir

Teşekkürler canim denicem inş memnun kalirım.
Lr tavsiye ederim bende satış temsilcisiyim aynı zamanda yardımcı olabilirim ürünler konusunda
lekeler çiller vs. ürünlerde mevcut
doğum çatlağı selilüt egzama mantar bütün ürünlerinde gözle görülür düzelmeler gözlenmekte ilgilenirsen beklerim

merhaba aylin! bende sana chanel solution 10 tavsiye etmek istiyorum.benim cildim inanılmaz kuru ve alerjikti.alerjik bunyeler icin olan kremler bile alerji yapıyordu.kuruluk ise tam bir felaketti.banyodan sonra yuzum pul pul dokuluyordu.neyse bircok urun denedikten sonra,yagli hissi vermeyen ,ince dokusu olan ,nemlendiren fakat alerji yapmayan bu urunu denedim.cildim su an super.yakaladigim his muhtesem.kesinlikle tavsiye ederim.

Eklentiler

• IMG_0007.webp
    IMG_0007.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 60
merhaba aylin! bende sana chanel solution 10 tavsiye etmek istiyorum.benim cildim inanılmaz kuru ve alerjikti.alerjik bunyeler icin olan kremler bile alerji yapıyordu.kuruluk ise tam bir felaketti.banyodan sonra yuzum pul pul dokuluyordu.neyse bircok urun denedikten sonra,yagli hissi vermeyen ,ince dokusu olan ,nemlendiren fakat alerji yapmayan bu urunu denedim.cildim su an super.yakaladigim his muhtesem.kesinlikle tavsiye ederim.
Nekadar kulandın ve iyi sonuç aldın? benimde çok kuru cildim(

Nekadar kulandın ve iyi sonuç aldın? benimde çok kuru cildim(
merhabaaaaa! aslında pek duzenli kullanma alıskanlıgım olmasada ,bu solution 10 hergun sabah aksam kullandım,yaklasık 6 ay oluyordur.hala kullanıyorum ve chanel hydrating serumunu ve kremini de ekledim.donusumlu kullanıyorum hepsini.hala cok memnunum ve kesinlikle tavsiye ediyorum....

Back
X